Wilhelm Reich - Vapaaenergiaa tutkimassa

(teksti napattu täältä http://www.kristallipuolue.fi/vapaaenergiaa-tutkimassa/ )

Vapaaenergian tutkijoita, osa 1: Wilhelm Reich, käänteentekevä psykiatri, kehoterapian kehittäjä, biofysiikan tutkija, ilmakehäenergian valjastaja.

 

Wilhelm Reich oli Sigmund Freudin lupaavin oppipoika, jonka psykoanalyyttinen teos “Character Analysis” (Luonneanalyysi) on yhäkin yksi arvostetuimmista psykoanalyysiä ja psykoterapiaa käsitteleviä kirjoja. Kirja on käännetty suomeksi, mutta julkaisijan ja tekijänoikeuslupien kanssa on ollut takkuilua. Reich oli jo 1920- ja -30 -luvuilla sitä mieltä, että pelkkä puhuminen ei riitä parantamaan mielenterveyden ongelmia, (ihminenhän puhua pölisee terapeutin sohvalla ummet ja lammet, eikä minnekään syvemmälle välttämättä päästä), vaan on päästävä käsiksi myös alitajuisiin ja kehoon lukkiutuneisiin tunteisiin. Tämän ymmärtäminen johti Reichin nopealla tähtäimellä huomaamaan, että jokaista henkistä tai tunneperäistä blokkia vastasi myös kehossa ilmenevä blokki – tukkeutuma. Niinpä hän kehitti konseptin tunnepanssarista ja kehopanssarista, joita pystyttiin fyysisellä kosketuksella, painelulla ja hengitystä syventämällä muokkaamaan – tai ainakin tuomaan potilaan tietoisuuteen.

Reich oli vankasti sitä mieltä, että ihmisen asento, tapa ilmaista itseään, kasvonilmeet, tapa käyttää käsiä ja muita kehon osia sekä myöskin hengityksen lyhyys ja pinnallisuus ilmaisevat paljon enemmän kuin unien analyysi ja yleinen höpöttely. Niinpä Reich siirtyi puhtaasta psykoanalyysistä eräänlaiseen kehoterapiaan, jota hän kehittelyvaiheessa kutsui Luonneanalyyttiseksi Vegetoterapiaksi – myöhemmin Orgoniterapiaksi. Näin hän aloitti yli 39 vuotta jatkuneen prosessin, joka vei ihmiskehon tunnetilojen ja energiatilojen mittauksesta elektroskoopilla eräänlaisen elämänenergian/seksuaalienergian löytämiseen, ymmärtämiseen ja selittämiseen.

Tätä energiaa hän kutsui myöhemmin Orgoni-energiaksi. Mutta tässä vaiheessa, kaiken poliittisen sekä nuorten terveyttä suojelevan ja edistävän aktivisminsa vuoksi, hän joutui ongelmiin sekä sosialistien, psykoanalyyttisen seuran, että natsien ja kommunistien kanssa. Reich vaati nuorille ehkäisyä ja seksuaaliopetusta, naisille oikeutta abortteihin ja, ehkä vaikeinta: nuorille rauhallisia paikkoja, jossa he voivat rakastella sen sijaan, että jossain porttikongissa hätäisinä.

Eikä tässä vielä kaikki. Kun Reich siirtyi tutkimaan mielen sijasta kehon biologisia prosesseja, ei Freud enää hänestä tykännytkään. Freudilla oli ollut konsepti Libidosta, mutta hän yksinkertaisti sen myöhemmin pelkäksi konseptiksi ilman fyysistä manifestaatiota. Reich sen sijaan osasi jopa fyysisesti, sähköisesti, demonstroida, että Libido oli oikeasti olemassa. Hän osoitti, että sitä pystyttiin mittaamaan, ja siihen voitiin hengityksellä ja kehopanssaria muokkaamalla vaikuttaa. No, mitä seuraavaksi? Reich rupesi tutkimaan hyvän ja huonon olon vaikutusta ihmiskehoon, ja löysi yhteyden yksisoluorganismien liikkumiseen: yksinkertaistetusti, kun ihminen kokee mielihyvää, hän laajenee, kun mielipahaa ja stressiä, hän supistuu. Kun ihminen supistuu, aistit lukkiutuvat/hidastuvat/blokkautuvat, kun hän laajenee, esimerkiksi ihon pinnan vastaanottavuus aistiärsykkeille lisääntyy. Reich eteni täten tutkimaan parasympaattista ja sympaattista kehojärjestelmää, ja huomasi, että ihminen itse kontrolloi luonnottomasti näitä järjestelmiä esimerkiksi rajoittamalla hengitystään – etteivät esimerkiksi vaikeat tunteet uhkaisi häntä.

Entä mitä tällä kaikella on tekemistä vapaaenergian kanssa? Teoretisoidessaan Orgonienergian eli elämänenergian olemassaoloa, Reich ei suostunut lähtemään mystisismiin tai ajattelemaan, että “siellä idässä kaikki on paremmin” (Praana, Ki/Chi). Sen sijaan hän halusi pystyä todistamaan energian olevan oikeasti olemassa.

Reich ilmaisikin kirjeessä vuodelta 1956, kaksi vuotta ennen kuolemaansa: “Olen hyvinkin tietoinen siitä tosiasiasta, että ihmiskunta on tietänyt elämään liittyvän universaalin energian olemassaolosta jo ikuisuuden. Luonnontieteen perustavaa laatua oleva tehtävä on kuitenkin liittynyt tämän energian käyttöönottoon. Tämä on se yksi ainoa ero minun työni ja kaiken aikaisemmin kerätyn tiedon välillä.”

Hän havaitsi tämän energian ja sen liikehdinnän sekä ihmisessä, eläimissä, ilmakehässä, että vedessä, ja käsitteli näitä havaintoja monissa kirjoissaan

(mm. Function of the Orgasm – The Discovery of the Life Energy Vol.1 .

Cancer Biopathy – The Discovery of the Life Energy Vol.2 .

The Bioelectrical Investigation of Sexuality and Anxiety.

The Bion Experiments: On the Origins of Life . Ether, God and Devil / Cosmic Superimposition.)

Reich kehitteli Orgoni-akkumulaattorin; eräänlaisen kaapin, jossa oli monia tasoja sekä orgaanista että epäorgaanista materiaalia. Kun kaappiin laitettiin ihminen, tämä latautui ilmakehässä olevasta orgonienergiasta, ja seurauksena oli mahdollisesti lääketieteellisiäkin vaikutuksia. Reich kehitti myös Orgonimoottorin, joka reagoi joko ihmisen orgonienergiavaraukseen ja rupesi pyörimään, tai toisessa versiossa ilmakehän orgonienergiaan. Reich pystyi todistamaan Orgoni-energian olemassaolon lämpömittarilla, elektroskoopilla ja geigermittarilla.

Reich sai itsensä Albert Einsteinin kiinnostumaan hänen väittämästään – jonka Einstein tutki viikon verran ja vakuuttui sen oikeellisuudesta – että orgoniakkumulaattorin sisällä on eri lämpötila kuin laitteen ulkopuolella. Tämä oli Einsteinin mukaan “pommi fysiikassa” – suurenmoinen asia, jota pitäisi tutkia pidemmälle. Einsteinin assistentti Leopold Infeld tosin vakuuttu Einsteinin että “ei täällä mitään ole”, ja yhteys Reichin ja Einsteinin välillä valitettavasti katkesi.

Hän kehitti myös Orgoni-shooterin, ja suuntasi orgonienergiaa niin, että esimerkiksi palovammat tai pahatkin haavat parantuivat ennätysvauhtia. Hän kehitti myös Cloudbusterin, jolla pystyi muodostamaan pilviä ja hajoittamaan pilviä, eli orgonienergian ymmärryksellä pystyi vaikuttamaan myös mekaanisesti ilmakehään ja sateeseen. Reich käytti orgoniakkumulaattoria myös kokeellisesti lääkäreiden jo terminaaleiksi toteamiin kuoleviin syöpäpotilaisiin, saadakseen selville, voisiko syövän aiheuttamaa vetäytymistä/pienentymistä estää tai hidastaa. Vaikka syöpäpesäkkeet vetäytyivät ja hajosivat pois, myöhemmin kuolivat myös potilaat. Tämä johti Reichin ymmärtämään, että syöpä on kehosairauden lisäksi myös tunnesairaus.

Mutta samalla tavalla kuin natsit Saksassa polttivat Reichin kirjallisuutta, myös USA:ssa FDA (Food and Drugs Administration) kävi hänen kimppuunsa kuin vesikauhuinen koira ja väitti, että

1)                   Reich möi orgoniakkumulaattoreita luvaten taatun parantumisen syövästä (jota Reich ei tehnyt),

2)                   Orgonia ei edes ole olemassa (jota FDA ei todistanut muuten kuin ylimalkaisesti sanomalla “ei siellä mitään ole, ei orgonia ole” (kuulostaako tutulta?)),

3)                   Reichin kirjallisuus, mainitessaan Orgonienergian, yrittää myydä viattomille potilaille puoskarimaisesti epämääräisiä laitteita. jotka eivät tee mitään.

Tämä johti hiljalleen siihen, että Reich haastettiin oikeuteen, missä hän vaati, että yksinkertainen tieteentutkimus on tiedemiesten arvosteltavana, eikä tuomarien ja oikeuden. Ei kelvannut. Reich joutui selliin, ja kuoli sydäninfarktiin vain pari päivää ennen kuin keskustelut ehdollisesta vankeusrangaistuksesta olisivat alkaneet. Reichin kuoleman jälkeen hänen tekemänsä kirjallisuus poltettiin. Ja tämä tapahtui Yhdysvalloissa, kaikista maailman paikoista!

Wilhelm Reich oli siis mies, joka aiheutti kauhistusta ja hirvitystä sekä psykoanalyyttiselle seuralle, kommunisteille, sosialisteille, natseille, että kukkahattutädeille ja -sedille Yhdysvalloissa. Hän löysi tavan saada epäorgaanisen materiaalin orgaaniseksi (tarkista Bionit), sekä tutki orgonienergian ja ydinsäteilyn yhdistämisen vaikutuksia. Myöhemmin hän ajoi myös vauvojen oikeuksia, varmistaakseen, että tietämättömät koulut, auktoriteetit ja tunnepanssaroidut vanhemmat eivät enää kasvattaisi lopputuloksena psykopaattisia ja tunneperäisesti kuolleita ihmisiä. Reich uskoi optimistisesti tulevaisuuden yhteiskuntien pystyvän synnyttämään ja kasvattamaan tulevaisuuden lapsia (kirja “Children of the Future – On the Prevention of Sexual Pathology”) joilla panssarointi ja tunteiden järjetön tukahduttaminen eivät olisi niin pinnassa.

-Esa Ruoho

,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,.--.,,-.,.--.,,.- 

 
Esa Ruoho, vapaaenergia-arkistoija vuodesta 2004 ja sähköisen musiikin säveltäjä ( http://lackluster.bandcamp.com ) vuodesta 1994.

-Pertti “Veltto” Virtasen vuonna 1983 julkaistu “Panssaroitu Ihminen” -artikkeli Wilhelm Reichista: http://www.velttovirtanen.net/reich2.htm

-Function of the Orgasm – The Discovery of the Life Energy Vol.1 http://www.wilhelmreichtrust.org/function_of_the_orgasm.html.

-Cancer Biopathy – The Discovery of the Life Energy Vol.2 http://www.wilhelmreichtrust.org/cancer_biopathy.html.

-The Bioelectrical Investigation of Sexuality and Anxiety http://www.wilhelmreichtrust.org/bioelectrical_investigation_of_sexuality_and_anxiety.html.

-The Bion Experiments: On the Origins of Life http://www.wilhelmreichtrust.org/bion_experiments.html.

-Ether, God and Devil / Cosmic Superimposition http://www.wilhelmreichtrust.org/ether_god_and_devil-cosmic_superimposition.html.

-“Children of the Future – On the Prevention of Sexual Pathology” http://www.wilhelmreichtrust.org/children_of_the_future.html

Energiateknologialinkki

 

 Tutkikaa, kehittäkää osuvia tietopaketteja jaettavaksi, jakakaa tietoa, vaatikaa tutkimuksia tehtäviksi, puhukaa kun voitte puhua. Jos joku asia on olennainen tässä maailmassa ja tämän maailman hoitamisessa luonnolliseen kuntoon, niin se on tämä. Ilmaista, käyttövapaata, olemassaolon perustana olemassaolevaa energiaa on kaikkialla.

Tämä maailma on valmis kehittymään takaisin terveeksi.  

 

 


 

 

Practical Guide to Free-Energy Devices

very comprehensive compilation of various different free-energy devices and systems, all available in five languages. 
Extremely educational. You can browse the contents of the site online, but can also download the whole site´s information as PDF-e-book. You´ll find download link of the 2450 page / 37Mb book here; http://www.free-energy-info.tuks.nl/PJKBook.html

The old URL of the site, http://free-energy-info.co.uk/ is still open, and for a limited time, you can still download some interesting information packages that i suggest to save to hard disk as well as the PJKBook itself.

 


Tesla Round 2, The Mission of Eric Dollard

Tesla Round 2, The Case of Eric Dollard

http://www.panacea-bocaf.org/teslaericdollard.htm

http://www.panacea-bocaf.org/ericdollard.htm


 6-12-2012

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 27-11-2012

Täällä sitten esillä HIDRO FREE ENERGY SYSTEM elikkä James Kwokin kehittämä ja rakentama ja kaikin puolin valmis mutta varmasti edelleen kehityskelpoinen energiantuotantolaitos jollainen voisi olla vaikka joka kodissa tai yhteisössä. Ei tarvittaisi smart-gridiä eikä gridiä eli sähköverkkoa muutoinkaan kun olisi yksittäisiä energiantuotantolaitoksia aina siellä missä tarvitaan: 

http://www.panacea-bocaf.org/hidrofreeenergysystem.htm

http://peswiki.com/index.php/Directory:_Hidro_--_Water_Pressures_Energy_Conversion_(WAPEC)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16-11-2012

Suht hyvä aurinkopaneelidokumentti:

Here Comes the Sun (Rob van Hattum, VPRO Backlight)

Antaa kuvan siitä mitä isossa mittakaavassa voidaan jo aurinkopaneeleilla tehdä. Minkälainen bisnes tuosta on kasvamassa jne. Melko positiivinen ja ilmaisen energian mahdollisuudesta ajatuksia herättävä dokumentti... vaikka vain aurinkopaneeleihin keskittyykin. 

Koska aurinkopaneelien hyödyntämisestä on tullut ja tulossa entisestään isompi bisnes, selväähän se on että energiantuotantofirmat jotka nyt ovat tuotannon osalta vallankahvassa, ja joille kontrolli on keskittyneenä, tulevat pitämään kontrollistaan kiinni parhaansa mukaan - mutta erittäin suuri potentiaali ja hyvä rako näiden paneelienkin kohdalla on sille, että vallan keskittyminen tulee murenemaan ja tuotantokin jakautumaan niin monelle taholle ettei korruptoituneen systeemin näpit pysty hommaa pidättelemään enää omassa hallussa. Ja tämähän on kehitystä, vääjäämätöntä ja ehdoitta varmasti vielä tapahtuvaa. Tulevaisuus on valoisa, siitä ei pääse mihinkään.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aiemmin postattu:

http://www.free-energy.ws/technologies.html

Hyvän oloinen sivusto,, paljon tietoa erilaisista energiateknologioista joista osalla voidaan tuottaa energiaa tilassa kuin tilassa, riippumatta sähköverkosta, auringonvalosta tai mistään muustakaan....  oikeasti kehittyneitä energiateknologioita.

Ja lisää toki tulossa.

Video: John Bedini Radiant Energy

John Bedini selittää tässä videossa teknologiaansa:

John Bedini Radiant Energy - "Vacuum" Energy - Low Energy Waves = Atomic Order

(linkki olikin lakannut toimimasta, liekö tekijänoikeushommat tullut vastaan, kannattava katsottava kyllä. Ehkä löytyy torrenttina jos etsimään alkaa.)

Youtube-haku kuitenkin samalla nimilitanialla löytyypi TÄSTÄ

videon lataaja; Jason Verbelli, youtubessa TheRealVerbz2 , KANNATTAA TUTUSTUA MUIHINKIN VIDEOIHIN JA LINKKEIHIN JOITA SIVULTA LÖYTYY, JA LEVITTÄÄ TIETOA.

 --------------------

Pistän tähän linkit mitä tuon Bedinin videon infotilassa on; paljon ja monenlaista:

Atomic Feng Shui - Aetheric Diodes & Magnetization:
http://www.scribd.com/doc/77264199/Atomic-Feng-Shui-Aetheric-Diodes-and-Magne...
.
.
CMR - Non Contact Attachment:
http://www.youtube.com/watch?v=_8bc6KU78rY

Non-Linear Magnetics:
http://www.youtube.com/watch?v=pq_iPPfxg0w

Max Field Strength:
http://www.youtube.com/watch?v=1auuL62SQqM

SEG Mock Up vs SEG Prototype (Document):
http://www.scribd.com/doc/75278338/SEG-Mock-Up-Verses-SEG-Prototype-Stages-of...

1st Visit to Searl Magnetics (March 11, 2011):
http://www.youtube.com/watch?v=F_Lk1VFgvUk

Theory of Operation:
http://www.youtube.com/watch?v=kJX17LgBYaQ

SEG Background
http://www.rexresearch.com/searl4/searl4.htm

Design
http://www.rexresearch.com/searl/searl.htm

Russian Validations
http://www.rexresearch.com/roschin/roschin.htm

Searl Sites
http://www.SearlSolution.com
http://www.SwallowCommand.com
http://www.JohnSearlStory.com
.
Lenz Law Experiments 1:
http://www.youtube.com/watch?v=JN-A3RryOC8

Experiments 2:
http://www.youtube.com/watch?v=ez5Vt5907wI

Experiments 3:
http://www.youtube.com/watch?v=YjB562_ZxZ4

Ed Leedskalnin's book "Magnetic Current"
http://www.scribd.com/doc/45650735/Magnetic-Current-Ed-Leedskalnin-Coral-Castle

Ed Leedskalnin and Coral Castle:
http://www.Leedskalnin.com
http://www.CoralCastleCode.com
http://www.Code144.com
.
.
Joe's Magnet Strangeness:
http://www.youtube.com/watch?v=nLXrsScMm1Q
.
.
Magnet Levitating:
http://www.youtube.com/watch?v=G1DecEDxcjc

Magnet Spinning 300,000 RPM:
http://www.youtube.com/watch?v=2cs5ZpCgHoo

skycollection's channel:
http://www.youtube.com/user/skycollection
.
.
Pier Luigi Ighina:
http://www.rexresearch.com/ighina/ighina.htm

Ighina Info Page:
http://fortunadrago.xoom.it/main/?page_id=185&lang=en
.
.
My World by Viktor Grebbenikov (Chapter 5 - Flight)
http://www.scribd.com/doc/31392711/My-World-by-Victor-Grebbenikov

Jerry Decker's Lecture with Jason Verbelli's Slideshow:
http://www.youtube.com/watch?v=PXH5VoKg5Cc

Original Presentation by Jerry Decker:
http://www.youtube.com/watch?v=6cZEWab8cxo&feature=related

30 Books on Suppressed Sciences:
http://www.scribd.com/my_document_collections/3113156

Science Lectures:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLD2621711FBF297E8&feature=viewall

Dewey B Larson:
http://www.reciprocalsystem.com/dbl

Electric Universe Model (EUM)
http://haltonarp.com/articles
http://www.holoscience.com/
http://www.thunderbolts.info/home.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Kristian_Birkeland
http://en.wikipedia.org/wiki/Giordano_Bruno
http://plasmauniverse.info/people/alfven.html

Walter Russell
http://www.feandft.com
.
John Keely
http://www.svpvril.com
.
.
Dan Winter's Imploder:
http://www.FractalField.com/implodernews

ElectroCulturing:
http://www.rexresearch.com/elculture/elculture.htm
http://www.rexresearch.com/agro2/0agro1.htm
http://www.electrocultureandmagnetoculture.com/links.html
.
Clayton Nolte
http://www.NaturalActionWater.com

Marcel Vogel
http://www.youtube.com/watch?v=YE4zMYJwAMA

Willhelm Reich
http://www.orgone.org
.
Alternative Cancer Treatments
http://www.youtube.com/watch?v=fbAjfm0J134
http://www.royal-rife.com
http://PhoenixTears.ca
http://www.VitaminB17.net
http://thedcasite.com
http://www.sutherlandiaopc.com
.
.
You get what you pay for.
And you pay for what you want.

The people of the world pay for gas, oil, radiation, and the carcinogens that come with it. For war, for company bailouts, etc.

We must Really want all that stuff!
Money spent on war, gas, oil, nukes, bailouts .... $1,864,592,488,503,009,778,021,599 (and rising)

Money spent on New Energy Technologies ... $0

Follow the money as they say.
If they are too big to fail, then we must be too small to succeed.

Rather than dropping another 25 million dollar missile on some poor person's home in Afghanistan... why not hold off on 1 missile, give that money to people like John Searl, John Bedini, Marko Rodin, Andrea Rossi or SOMEONE who will try something new rather than spending BILLIONS of dollars to repeat our actions expecting different results.

We all know Einstein's famous quote regarding Insanity.

All I'm saying is... if the Pentagon spent $84 million dollars today... why can't we get 1?

All I'm saying is... if BP oil can make 5.6 BILLION dollar PROFIT after spilling oil in the Gulf of Mexico.... Why can't we get 1 million?

All I'm saying is... if the Federal Government can print fiat currency notes out of thin air to bail out banks and car companies for BILLIONS of dollars... why can't they just print some more out so WE can have some too?

If free energy technologies were given equal funding to NASA or CERN, we would feed the world rather than bomb the world.

You get what you pay for.
So... what are YOUR tax dollars doing these days?

 

font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 21px; text-align: left; background-color: #ebebeb;

eCat voimala ylläpiti itseään viiden ja puolen tunnin ajan lähes puolen megawatin teholla

PESWIKI-sivuston hyvä kooste aiheesta  videoineen kaikkineen

http://pesn.com/2011/10/28/9501940_1_MW_E-Cat_Test_Successful/

ja sitten:

http://freeenergytruth.blogspot.com/2011/10/ecat-self-sustained-at-half-megawatt.html

eCat Self Sustained at Half A Megawatt With No Input For Over 5 Hours

LAUANTAI, 29 LOKAKUUTA, 2011

Eilisessä eCatin 1MW testissä voimala ylläpiti itseään ilman energiankulutusta yli viiden tunnin ajan tuottaen hämmästyttävät 470 Kwh/ph. Kuljetuskontin sisäällä toimiva voimala koostui sadasta pienemmästä eCatalysaattorista.  

 

"Joitain ongelmia oli, joten se ei voinut toimia täydellä teholla itsensä ylläpitävässä tilassa, mutta mitä se teki, oli jokalailla vaikuttavaa." Sterling Allan, PESWIKI

Asiakkaan kontrollerin, Domenico Fioravantin mukaan voimala vapautti viiden ja puolen tunnin aikana, itsensä ylläpitäen 2,635 kWh,  joka vastaa keskimääräisesti 479 kilowattia - juuri alle puolet luvatusta yhdestä megawatista,  NyTeknik

Kokeen lopuksi Rossilta kysyttiin pitääkö hän kyseistä testiä läpilyöntinä:

"Ajattelenko että tämänpäiväinen testi on läpilyönti? Mielestäni kyllä, kyllä koska tänään emme ole nähneet enää pientä 5 tai 10 kw yksikköä vaan olemme nyt ylittäneet perus insinöörityöhön liittyvät vaikeudet tehdä jotain jolla päästään itsensä ylläpitävään tilaan jolla saadaan tuotettua 400 kWh per tunti."

"Voit myös ajatella miljardeja dollareita jotka on kulutettu kun on pyritty saavuttamaan 1,1 CoP (*) ydinfuusion avulla (jo vuosikausia kertaakaan onnistumatta). Olemme tänään saavuttaneet teoreettisesti loputtoman CoP-arvon tuottaen 470 kWh tunnissa - täysin ilmaista energiaa, polttoaineetta ja kyllä, mielestäni tämä on läpilyönti. Tietysti kyseessä on ensiaskel, mutta erittäin tärkeä sellainen."

* (CoP =hyötysuhteen mitta jossa 1 CoP;lla tarkoitetaan tasan itsensä ylläpitävää 100% hyötysuhdetta)

 

Loppuja en kääntänyt joten teksti on kokonaisuudessaan suoraan FreeEnergyTruth-sivulta kopioituna tässä: 

---------------------------------------------

 

SATURDAY, OCTOBER 29, 2011

 

 
In yesterday's test of the 1MW eCat plant, after a period of time it Self-Sustained With No Input Power For Over 5 Hours While Producing an astonishing 470 Kwh/ph. 100 smaller eCatalyzers made up the whole plant which is housed inside a shipping container.

"According to the customer’s controller, Domenico Fioravanti, the plant released 2,635 kWh during five and a half hours of self sustained mode, which is equivalent to an average power of 479 kilowatts – just under half the promised power of one megawatt." NY Teknik

"There were some issues, so it couldn't be run at full power in self-looped mode, but what it did do was plenty impressive." - Sterling Allan, PESWIKI


On completion of the test. Small water leak is visible.

Breakthrough

On completion of the test Rossi was asked if he thought it was a breakthrough:
 
"If I think the test of today is a breakthrough? I think yes, yes because today we have seen no more small 5 or 10 kw unit, but now we have overcame the difficulties connected with the basic engineering to make something to go in self sustaining mode to make 400 Kwh per hour."

"You can also think that hundreds of Billions of dollars have been spent to try to have a cop of 1,1 with nuclear fusion. Today we have made a theoretically endless CoP making 470 Kwh per hour of completely free energy, free of fuel and yes, I think this is a breakthrough. Of course this is the first step, but it is a very important first step."
 

The Customer Report
 
According to the report the test was met with approval from the customer and the 1MW plant will now be shipped to the customer. it will then undergo further tests
in order to develop the technology.
 
There is still no real indication who the customer is, but clearly marked at the top of the report and then subsequently scored out with a pen is the word "colonel" in front the controller's name Fioravanti. Rossi indicated that the customer belongs to one specific category of organisations, and the title Colonel could be an indication that the customer is military - although this is by no means confirmed.
 
There is speculation on the possible customer identity however. An observant person noticed that in the properties section of the attached Excel datasheet that was posted was the author's name: a large Bologna company called "Manutencoop Facility Management", however they may not be the actual customer, but just a company contracted to help out on the day.
 
Manutencoop Website
 
 
University Of Bologna / Uppsalla Testing
 
Rossi has confirmed that the testing by Bologna University and Upssalla can now start
under an agreed research contract

Sterling Allan's PESWIKI have posted their report of the events of the day which can be read here.http://pesn.com/2011/10/28/9501940_1_MW_E-Cat_Test_Successful/
 
Meanwhile Wired Magazine Have Ran A Story On The eCat
 
Wired Article - Cold Fusion: Future of physics or phoney?
 
The eCat 1MW Report Contains 3 scanned pages of a document and an excel spreadsheet.
http://db.tt/wu4OLbgk
 
Photos: Courtesy Mats Lewan NYTeknik

eCat: "Container Cat" Is Ready For Friday - Are You?

 The big test coming up on Friday 28th is the absolute pinnacle of the eCat calender...


14-10-2011 Invention Secrecy Still Going Strong

Yksi juttu mikä tänään tuli vastaan:

 

Keksintöjen edelleen jatkuvasta salassapidosta (USAn) patentti ja rekisterihallituksen toimesta : Invention Secrecy Still Going Strong

Andrea Rossi - Energy Catalyzer E-Cat - 2011

http://freeenergytruth.blogspot.com/

-joillain on paremmin aikaa seurata ja koota tietoa mitä tästä teknologiasta on saatavilla joten pistämpä linkin tuolle sivustolle jolta löytyy niin videoita kuin tekstiäkin aiheesta.
Tässä lisäksi; Defense Analysis Report DIA-08-0911-003, U.S. Defense Intelligence Agency
Barnhart et al (2009) "Technology Forecast: Worldwide Research on Low-Energy Nuclear Reactions Increasing and Gaining Acceptance,"Defense Analysis Report DIA-08-0911-003, U.S. Defense Intelligence Agency

 

 

-----------------------------------

 

16.toukokuuta 2011: Energy Catalyzer gets U.S. partner:

 

http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/energi/article3179019.ece

 

http://coldfusionnow.wordpress.com/

Uutinen! 11.toukokuuta 2011

Patent granted for the energy catalyzer

 

http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/energi/article3173090.ece

 

Magneettimedia-lehti uutisoi Rossin kylmäfuusio-keksinnöstä:

11.5.2011 http://www.magneettimedia.com/?p=5994

Kootut tietolähteet 6.toukokuuta 2011

(huom. artikkelin julkaisuvuosi on 2011,, artikkeli tuli päivitetyksi ja nousi listassa koska poistin pari linkkiä jotka eivät toimineet enää.)

Uutisointeja ja tietolähteitä Rossin E-Cat laitteesta:   

New Energy Times Magazine:
http://newenergytimes.com/v2/sr/RossiECat/RossiECatPortal.shtml

LENR ja CANR -tutkimukseen keskittynyt tutkimuskirjasto:
http://www.lenr-canr.org/News.htm

PESWiki.com -- Pure Energy Systems Wiki:
January 17, 2011  http://rossicoldfusion.com/
March 21, 2011  http://www.peswiki.com/index.php/Directory:Andrea_Rossi%27s_Cold_Fusion_Energy_Catalyzer_%28E-Cat%29:_Frequently_Asked_Questions
April 20, 2011  http://peswiki.com/index.php/Directory:Andrea_A._Rossi_Cold_Fusion_Generator:Rossi%27s_Hints

Ruotsalainen insinööriyhdistyksen julkaisema NyTeknik-lehti:
7 februari 2011 http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/energi/article3091266.ece
6 april 2011 http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/energi/article3144827.ece
2 maj 2011 http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/energi/article3166552.ece

Kreikkalaisen valtio-omisteisen yleisradioyhtiön ERT:n ( www.ert.gr ) televisiokanava NET:
10.02.2011
Greek TV Confirms Rossi’s Energy Catalyzer (in HD)
http://www.youtube.com/watch?v=x5uChrjknJA

Italialainen valtio-omisteinen yleisradioyhtiö; RaiNews24
05 may 2011:
The Magic of Mr. Rossi
http://www.rainews24.rai.it/it/video.php?id=23096

Ammattilaiskäyttöön tarkoitettu tiedejulkaisu PhysOrg.com

20 jan 2011
http://www.physorg.com/news/2011-01-italian-scientists-cold-fusion-video.html

PR-Watch - Center for Media and Democracy


http://www.prwatch.org/news/2011/04/10661/media-ignores-energy-breakthrough-worry-free-nuclear-power