Energiateknologialinkki

 

 Tutkikaa, kehittäkää osuvia tietopaketteja jaettavaksi, jakakaa tietoa, vaatikaa tutkimuksia tehtäviksi, puhukaa kun voitte puhua. Jos joku asia on olennainen tässä maailmassa ja tämän maailman hoitamisessa luonnolliseen kuntoon, niin se on tämä. Ilmaista, käyttövapaata, olemassaolon perustana olemassaolevaa energiaa on kaikkialla.

Tämä maailma on valmis kehittymään takaisin terveeksi.  

 

 


 

 

Practical Guide to Free-Energy Devices

very comprehensive compilation of various different free-energy devices and systems, all available in five languages. 
Extremely educational. You can browse the contents of the site online, but can also download the whole site´s information as PDF-e-book. You´ll find download link of the 2450 page / 37Mb book here; http://www.free-energy-info.tuks.nl/PJKBook.html

The old URL of the site, http://free-energy-info.co.uk/ is still open, and for a limited time, you can still download some interesting information packages that i suggest to save to hard disk as well as the PJKBook itself.

 


Tesla Round 2, The Mission of Eric Dollard

Tesla Round 2, The Case of Eric Dollard

http://www.panacea-bocaf.org/teslaericdollard.htm

http://www.panacea-bocaf.org/ericdollard.htm


 6-12-2012

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 27-11-2012

Täällä sitten esillä HIDRO FREE ENERGY SYSTEM elikkä James Kwokin kehittämä ja rakentama ja kaikin puolin valmis mutta varmasti edelleen kehityskelpoinen energiantuotantolaitos jollainen voisi olla vaikka joka kodissa tai yhteisössä. Ei tarvittaisi smart-gridiä eikä gridiä eli sähköverkkoa muutoinkaan kun olisi yksittäisiä energiantuotantolaitoksia aina siellä missä tarvitaan: 

http://www.panacea-bocaf.org/hidrofreeenergysystem.htm

http://peswiki.com/index.php/Directory:_Hidro_--_Water_Pressures_Energy_Conversion_(WAPEC)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16-11-2012

Suht hyvä aurinkopaneelidokumentti:

Here Comes the Sun (Rob van Hattum, VPRO Backlight)

Antaa kuvan siitä mitä isossa mittakaavassa voidaan jo aurinkopaneeleilla tehdä. Minkälainen bisnes tuosta on kasvamassa jne. Melko positiivinen ja ilmaisen energian mahdollisuudesta ajatuksia herättävä dokumentti... vaikka vain aurinkopaneeleihin keskittyykin. 

Koska aurinkopaneelien hyödyntämisestä on tullut ja tulossa entisestään isompi bisnes, selväähän se on että energiantuotantofirmat jotka nyt ovat tuotannon osalta vallankahvassa, ja joille kontrolli on keskittyneenä, tulevat pitämään kontrollistaan kiinni parhaansa mukaan - mutta erittäin suuri potentiaali ja hyvä rako näiden paneelienkin kohdalla on sille, että vallan keskittyminen tulee murenemaan ja tuotantokin jakautumaan niin monelle taholle ettei korruptoituneen systeemin näpit pysty hommaa pidättelemään enää omassa hallussa. Ja tämähän on kehitystä, vääjäämätöntä ja ehdoitta varmasti vielä tapahtuvaa. Tulevaisuus on valoisa, siitä ei pääse mihinkään.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aiemmin postattu:

http://www.free-energy.ws/technologies.html

Hyvän oloinen sivusto,, paljon tietoa erilaisista energiateknologioista joista osalla voidaan tuottaa energiaa tilassa kuin tilassa, riippumatta sähköverkosta, auringonvalosta tai mistään muustakaan....  oikeasti kehittyneitä energiateknologioita.

Ja lisää toki tulossa.