Aktivismi Suomessa

Ennen kuin sanon muuta;

Me Kansa - kansanliike

http://orgonisaatio.fi/index.php/aktivismi-suomessa/me-kansa-kansanliike

-

Tähän on tarkoitus koota jokunen erilainen olennaisista asioista aktivismia herättänyt asianhaara, tukemaan hyödyllistä aktivismia ja toimimaan tiedonvälityskanavana noille eri tahoille jotka pyrkivät levittämään tietoa tärkeäksi näkemistään asioista.

Sivuston yhtenä osiona tämä lienee kutakuinkin sitä aluetta, jossa haetaan huomioitavaksi yhteiskunnallisen aktivismin tarpeen todisteita. Niitä on valitettavasti lukemattoman monia..

Moni asia on kuitenkin paranemaan päin ja niinpä on myös ihmisten valveutuneisuuden kanssa sekä yksinkertaisesti saatavilla olevan tiedon määrän suhteen. Aika moni on heränny siihen tosiasiaan että yhteiskunta on ollut jo pitkään kaapattuna aikamoisten hv-verkostojen hallintaan ja jostain syystä nyt on kiristynyt tahti hullumpaan suuntaan mitä valtiojohtoon tulee. Se on hyvä alku. :)

Nyt on Kesän alku, Aika kylvää ja tehdä oikeita töitä yhteisen hyvän kasvattamiseksi ja oman varan ja vahvuuden kehittämiseksi.


Esille tuleva mm.

KAIVOSHULLUTUS, POHJAVESIEN JA KANSALLISMETSIEN JA JÄRVIEN SUUNNITELTU YKSITYISTÄMINEN JA MYYNTI HÄMÄRIEN GLOBALISTIEN PYÖRITTÄMILLE SUURYHTIÖGROUPEILLE JA MUILLE VASTAAVILLE, YDINVOIMALOIDEN RAKENTAMINEN JA YKSITYISTEN MAIDEN PAKKOLUNASTUKSET ALKUPERÄISVÄESTÖLTÄ ISOJEN FIRMOJEN "HYÖDYN" VUOKSI jne.

Todellisen kansalaisaktivismin tarpeen todistavia asioita ja tekijöitä on jo pelkästään Suomen maassa niin valtavasti että tämä kooste muutamia linkkejä on varsin puutteellinen, Hyviä sivuja joissa ihmiset kirjoittaa blogeihinsa järkipuhetta ja tietoa joka jää kokonaan mediasta kuulumatta on varsin paljon. Lisäilen sitä mukaa kun vastaan tulee ja jaksan. Hyviä linkkejä, tiedon lähteitä ja vahvaa tietoista väkeä yhdistäviä sivustoja saa myös ilmoittaa minulle tähän lisättäväksi. YHTEYS- lähetä linkki, kiitos.

 


Linkkejä talteen ja esille enempiä järjestelemättä tässä vaiheessa:


 

KAIVOSHULLUTUS

- Taistelu kaivosyhtiötä vastaan http://www.mikkoniskasaari.fi/node/83

- Vesistöjen puolesta - STOP TALVIVAARA


KANSALAISTEN MAIDEN PAKKOLUNASTUKSET

KANSALAISTEN MAIDEN PAKKOLUNASTUKSET ULKOMAISEN YDINVOIMAFIRMAN (tai vesistöjä havittelevien GLOBALISTIYHTIÖIDEN) JA SUOMEA TARKOITUKSELLA VELKAANNUTTAVAN TAHON MIELIKSI :

- HANHIKIVI, PYHÄJOKI


 

HYVÄ TEKSTI:

Median salaliitto: itsesensuuri tuhoaa tiedon, totuuden ja vapauden

https://vastavalkea.fi/2017/05/24/median-salaliitto-itsesensuuri-tuhoaa-tiedon-totuuden-ja-vapauden/

...

Aihetta liipaten: Vanha amerikkalainen dokkari median ja CFR;n eli Council on Foreign Relations-organisaation yhteydestä: Behind The Big News Propaganda and the CFR Suositeltavia dokumentteja osiosta.


 

POHJAVESIEN JA KANSALLISMETSIEN JA JÄRVIEN SUUNNITELTU YKSITYISTÄMINEN:

ADDRESSI METSÄHALLITUKSEN

YHTIÖITTÄMISSUUNNITELMIEN PYSÄYTTÄMISEKSI:

http://vastavalkea.fi/2016/02/28/metsahallituksen-yhtioittamista-vastustava-adressi/

 


 

Pari hyvää linkkiä

https://www.promerit.net/2016/12/suomen-tragedia/

 

http://karjalankuvalehti.fi/images2/pankkikriisi.pdf