Suomen historia

Mahtipontisesti ja vaatimattomasti valittu otsikko. Joo, ei koko historia, ei kaikki ja muut mitä kokonaisuuteen kuuluu, mutta jotain. Olennaiseksi kokemiani tai muuten mietteissä olleita asioita tai tiedon pätkiä joilla on kokonaisuudessa iso merkitys...

Asioita listautuu lisää ajan kanssa.

 


Hmm, että Venäjällä ennen kuin Romanovin suku päätyi valtaan (newearthin videossa meinataan että vallanvaihto tapahtui laittomasti vallankaappauksella, jonka jälkeen länsieurooppaan pesityneet parasiitit olivat käytännössä vallassa), oli vallassa "Rurik":

http://sammynyman.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/162149-suomalainen-prinssi-rurik

(ja esim; http://keskustelu.suomi24.fi/t/11660691/rurik-oli-suomalainen ja http://forum.netmission.fi/forum/yleiset/yleiset-asiat/7332-suomalaisten-mahtava-mutta-vaiettu-muinaishistoria)

http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sites/default/files/imagecache/width-648/domain-15317/kuvat/suomalainen_prinssi_rurik_joka_perusti_venajan.jpg

...Kainuun kuninkaan sukulinjaa....


Ja että noista ajoista etiäpäin löytyy kartoista myös Grand Tartaria, joka on tyystin piilotettu valtavuudessaan historiasta, kun ei koko nimeäkään ole koskaan kuullut vaikka on koko kouluhistorian läpikäynyt. Kun valta vaihtui, asteittaisten muutosten myötä yhteiskunta muutettiin totaalisesti. Kalenteri jossa tänä päivänä mennään luvulla 7500-jotain, vaihdettiin nykyisen 2000-luvun kalenteriin,, kirjoitus ja luultavasti puhe yhtä lailla muunnettiin kieliuudistuksissa jotka myös Suomessa toteutettiin tuolloin samoihin aikoihin saman sodan saattelemana. Ennen tuota, "uskonpuhdistusta" kuten meille on opetettu, mahtoi meininki olla melko erilaista. Ja minulle on alkanut näyttää että hyvin mahdollisesti katolisen kirkon hirmuvalta ja miekkakäännytysmeiningit ennen reformaatiosotien aikaa voivat näillä main ollakin lähinnä virallisen kouluhistorian opetuksen tarinaa joka ei pohjaa totuudelle vaan vasta pitkän aikaa jälkeenpäin voittajan kirjoittamalle tarinalle.

Tuo Tartaria on todella varsin mielenkiintoinen kokonaisuus ja sitä pitänee tutkailla toisessa artikkelissa, mutta se miten systeemi on suhtautunut ajatukseen Suomen kuninkaista ja siitä että suomensukuiset ovat olleet melkoisen laajalla alueella vain tämän yhden pimeän pohjoisen takapajulankin lisäksi - on hyvin samanlaista kuin mikä hiljaisuus tuntuu ympäröivän aihetta nimeltä Tartaria.    Kysyin eräältä virolaiselta joka tuntui olevan jonkun verran menneistä perillä, että mitä tietää Tartariasta... sanoi että se oli Hyperborean jälkeen..

Mitä Suomessa on ennen tiedetty Hyperboreasta, olisikin kiintoisaa tietää. Mitähän Jatulit olivat jne..

Myös se, miten Tartarian kävi, on olennaista tietoa ja hyvin newearthin videoissa osittain ilmituotu. Viralliset tiedonlähteet ovat pyrkineet piilottamaan sen, ja ilmeisesti tarina Mongolien expansiosta ja Ghingis Khanista onkin peite sille että tuommoinen todella voimakas ja erittäin laaja-alainen "Tartaria" oli olemassa, mutta haluttiin kadottaa. Mitähän Suomessa on tiedetty kaikesta tuosta juuri ennen aikaa kun täälläkin reformaatioperiodi alkoi...

 


Vuosi 1543, ABC-kiria. Kielireformi

Mastery of stonework

I'm thinking to get to this page collection of images around the world that show the signs of mastery of stonework.

Megaliths.org has now great growing compilation of sites around the world:

http://www.megaliths.org/


and here is an album of pictures I had collected on my computer, taken from manymany places around the net.

https://www.flickr.com/photos/orgonisaatio/albums/72157662191107342

...

Here´s video showing pictures of structures around the world, pointing the similarities and same techniques in building these ancient (knowledge about their timing is almost completely open) megalithic structures:

 ...

Megalithic Research, Eflatun Pinar, Turkey:

https://www.facebook.com/MegalithResearch/photos/ms.c.eJxFk9kRxDAIQzvaMWCu~;htbTucvbyQExo4buAACI5sb~;rxZwZHl0jI0~_zKXX235GDsSyKtvffhy~_eXa4~;BDfDf7uamD~_~_Pod03kcfqZcNmKcfIcoOuf7q3r6lx5zMvdz7qfZnzwGT04z38V6enNOMx5XiDr~_RQ489RnP8HVT4Cfnn6c~;QZr~_1~_9lq6v3pptWKDyjj9uffMFm~_9yz0PPL62f5e4no8f1Zj7zx6UjL2Pmmfd9KZGk~;9J9nH44k0~_XSp~;9B~_f9q~;Kc51r2P29fqnneI6urevoJJ18NWp954mTF8z7TXv6z9d71Z~_qtGT~_WZl3O~_ybTyfNDrZ~;l3O~;hOW88lJonhljGrFewZWrufIPD5ScYluwvTqNj67h6PJTkeDbLtxmXcz6JuuXaJ8w~_LX5Aq9~;5~;gH~_iczZ.bps.a.981961165258987.1073741875.690959027692537/981961215258982/?type=3&theater

----

 - Немного о строительных технологиях - http://sibved.livejournal.com/155887.html !!!!

Russian -> English:

 -A little about building technologies - https://translate.google.com/translate?hl=fi&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fsibved.livejournal.com%2F155887.html

----

And more is coming.

 

Historia / History


Site under construction for good..  Newer updates at the bottom of the page

-Päivityksiä tipahtelee sivun alaosaan aina ajoittain. Odotettavissa joskus myös tiedon järjestely johonkin jäsenneltyyn muotoon..

 


  Uusi vaihe historiassa - Totuuden julki tuleminen

Omistettu suurella kunnioituksella kaikelle Luonnolle ja niille, jotka olivat täällä ennen meitä.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

New phase in history - the surfacing of the Truth

 

Dedicated with a deep grounded respect to all Nature and our ancestors, who were here before us.

 

 

Meidän täytyy tietää menneisyydestä, jotta voimme ymmärtää nykypäivän maailmaa.

Ihmiskunnan juuret ovat olemassaan aika paljon laajemmat ja ihmeellisemmät kuin mitä kouluhistoria opettaa.

Muinainen maailmanlaajuinen korkeakulttuuri?

Sen jäänteitä on joka puolella ympärillämme, toisaalla ilmiselvinä monumentteina ja rakenteina jotka ovat säilyneet ja toisaalla jäänteinä ihmisten tavoissa ja ilmaisuissa joiden alkuperäinen merkitys on kadonnut tietämättömiin eikä kukaan enää muista.

Maailmamme todellakin on täynnä erittäin mielenkiintoisia jäänteitä, joista osalle on löydetty alkuperä, osalle keksitty alkuperä sen mukaan mikä politiikkaan on parhaiten sopinut ja osasta muinaismuistoja yksinkertaisesti vaietaan akateemisissa piireissä koska yksiselitteiset tosiasiat todistavat erilaisesta menneisyydestä kuin mikä se virallisesti on. Uudenlaista perspektiiviä asioihin luo se että kaiken saatavilla olevan perusteellisen informaation valossa nähdään että maailman ja meidän menneisyys on hyvin erilainen myös suht lähihistoriassa kuin myös esihistorian kaukaisessa sumussa.

Miten paljon on unohtunut?

Menneisyyden asioita on järjestelmällisesti  peitetty valheilla ja harhalla. Historian on yleisesti kirjoittanut "voittajat" jotka eivät yleensä ole olleet niitä joita on tultu alistamaan vieraan valloittajan toimesta. Tämä osio ei tietenkään koske vain Suomea, vaan maailmamme historia on kaikille kansoille yhteinen asia, ja meitä pitäisi kiinnostaa yhtä lailla vaikkapa minkä tahansa paikan megaliittiset ihmeet, kuin tämän kotimaamme melkolailla selittämättömät mysteerit joita voimme todistaa nykyisin ja joista toistaiseksi ei koulujen historiantunneilla kerrota mitään.

Koko maailmamme on täynnä merkkejä siitä että menneisyydessä maailmassamme on vallinut sellaisia kulttuureja joiden kehityksen tasosta meille on joko valehdeltu tai joista ei yksinkertaisesti vain ole kerrottu yhtään mitään. Ei siksi ettei tiedettäisi, vaan siksi että on tietty tarina joka halutaan pitää yllä, ja muut tarinat todellisuudesta eivät sovi siihen.

Koulujen opettama historiakäsitys perustuu suurelta osin järjestelmälliselle tiedonpimityspolitiikalle ja se miten laajalti asian laita noin onkin, tulee ennemmin tai myöhemmin valkenemaan jokaiselle. Tottakai tietoinen historianopettaja voi totuuden tästä maailmasta opettaa lapsille, jos siitä itse tietää - mutta suunnitelmia on seurattava tai muuten tulee ongelmia. Suunniteltujen opetettavien asioiden ohelle ei mahdu kovin paljon tietoa sellaisista asioista joista virallinen opetussuunnitelma ei varsinaisesti kerro. 

Muistan hyvän yläasteen fysiikan opettajani näyttäneen meille jonkun suomenkielisen opetusvideon jossa mainittiin efektistä joka ilmentyy pyramidinmuotoisen rakenteen sisällä mille tahansa terälle; se terottuu. Siis esim tylsä partaterä vaikka puurimoista tehdyn pyramidin sisälläkin..  ihme juttu.

Syy ilmiöön oli opettajan tai videon mukaan tuntematon - mutta oli erittäin hyvä että opettaja tuosta mielenkiintoisesta asiasta tietoa jakoi. Joitain asioita tiedemiehet, kuten historioitsiatkaan eivät pyri selittämään.  Fysiikan kuten historiankin parissa yksinkertaisesti on vain valtavasti jota ei ymmärretä, ja jos ymmärretään, se todistaa jostain sellaisesta joka horjuttaa valtarakenteita, jonka jotkut tietyt tahot näkevät vaarallisena. Esim tuota ilmiötä ymmärtääkseen, on tutkittava todellisuuden sellaista tasoa joka heti välittömästi muistuttaa kaikkialla tilassa olevasta ja ammennettavissa olevasta yhdistävästä tekijästä josta ei perusteellisemmin paljoa puhuta.

Pyramidien ymmärtäminen fysiikan parissa saattaisi horjuttaa energiateollisuuden asemaa ihmiskunnan kontrollin välineenä - ja ymmärrys muinaisten sivilisaatioiden rakentamista pyramideista yhtä lailla - saattaisi horjuttaa jotakuta systeemin tahoa niin vakavasti, että johtavat arkeologit ja akateemisten julkaisujen päätoimittajat on ohjeistettu pysymään asiasta mieluiten hiljaisina.

 

Pöh. Gone be the suppression vaan.


  Nyt asioita listalle ja tietoa kokoon. Muinaisista jutuista ja ehkä hitusen piilossa olevasta historiasta, yleensäottaen menneisyyden olennaisista asioista koottavan tiedon kartuttamiseen, saa osallistua myös minun apuna. (Saa lähettää esimerkiksi linkkejä ja jos järjestyy niin suosituksia hyvistä kirjoista, dokumenteista jne. Kyse on oikeastaan maailmanlaajuisesta prosessista, jonka tarkoituksena on saattaa ihminen paremmin perille omasta itsestään. Menneiden kansojen, omien edeltäneiden sukupolvien kansojen ynnä muiden tieto olisi tarkoitusta siis herättää henkiin ja palauttaa siinä samassa ihmiskunnalle täysi itsemääräämisoikeus vapaalla planeetalla. Fasistit ja muut parasiitit tulee siten tietysti poistaa välittömästi ja tosiasioihin on herättävä. Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen vai mitä.

 


 

All around the world there are megalithic buildings. Mega means big and lithic stone..  Some of those buildings seem strangely much similar even though they are continents and oceans away from each other. Also, nothing in the officially taught history connects those places. The ancient scriptures and what has survived and passed through the centuries and millenia from different places around the world is in same way extremely much similar - same stories in different forms are found from everywhere  -  and officially they have been dubbed as "mythologies" etc.  But mostly, academic science and that owned  by governments of the old, which have become corporations and complexes of today, just want to stay and keep quiet about those old strange 'unexpected` connections and coincidences in the old stories.

One thing that  connects many ancient buildings for example, (often so old that the knowledge of who built them has vanished already) is that they are all built with such a precision, measures and exact locations which line them up with celestial objects and most often - all around the world again- with winter/summer solstice or spring or autumn. Why was this so important to the ancients?  
 Very often these structures also are inbuilt with mathematics which connect them to the precession of the equinoxes, cycle of ~26000 years in which the pole of the Earth goes one full circle drawing slowly the pointer which now points to the North Star. For some reason, this play with mathematics was very important to those who built the structures. Some megalithic structures then, give us perfect model expressing the measures of the Earth
..  The list of goes on and on and waits to be explained.


text/links/photos/videos/books

three windows thing, flower, same building methods, polygonal, metal poured to lock, dolmens, labyrinths etc. Same heritage. Mastery of stonework, signs of machine tooling/laser or ?!, geopolymers. Nicotine mummies and use of plants proving contacts. Thor Heyerdahl pineapple etc.  Useful plants created and preserved and 'given by gods' etc.

Hancock books, docs, lectures and interviews. Quite many many many other people.. Civilization one-book measure-things, all. 33,3km distance thing between old churches in finland. Earth lines and other strange structures.. new news from kazachstan geoglyphs.. those are in many locations around the earth and need quite high tech to be "drawn" to the earth in so perfect and straight lines.....    etc.

......

 


Historiantutkimuksen olennaisuuden perusteena on kehittyneemmän ihmisen haku menneisyydestä ja nykyisyydestä, tulevaisuutta varten, nykyhetken maailman tilan korjaamiseksi, harhan ja kuplan hävittämiseksi.


 

Samanlaisia tarinoita eri puolilta maailmaa - tulvasta/komeetasta/tulesta/jäästä ja kylmästä

-

-

- Yima, Vara

-

-

-


 

Tässä harvinaislaatuinen ja erittäin hyvä kokoelma tietoa videomuodossa. Videoissa on paljon mielenkiintoista kuva&videomateriaalia sekä englanninkielistä selostusta aiheista joiden voisi sanoa olevan menneisyytemme osalta erittäin olennaisia, videontekijän todellisuuskuvan ja historiannäkemyksen mukaan tietysti ilmaistuna:

Here is excellent compliation of information in video format. These videos include many interesting pictures and video material, narrated in english language, telling the story (in one way) of how history of our planet has folded. The subjects could be said to be very crucial to knowing our past:

http://www.orgonisaatio.fi/index.php/historia/megaliths-org-newearth-channel-videos

 


Random links about history, not in any specific order of importance or anything,, just random..

And, it must be said, that I haven´t checked all and every link and read the whole text of each article and thus I do not claim that the true history has folded exactly as told in these links,,, but they´re interesting and give good pieces of info to anyone who is capable of thinking..

 

Tóth Gyula: The Sack of Rome, and - The Dark Ages? (ENG SUB), https://www.youtube.com/watch?v=Moat-sqjnd4

<-"The sack of Rome" here means the thing how the official history puts all that has existed here in Europe before the "middle-ages" or before the fake history took root and people started to believe it, always either into sack of "Rome" or sack of "Greek"-civilization. This lecture gives some good examples about that how the history seems to have been made longer than it actually is..

http://www.chronologia.org/en/seven/chronology1.html Site with the books of Anatoly Fomenko in english. I get to know his name only trough the videos of Newearth-channel,, haven´t red the books yet but many of the things said and written by Fumenko make very well sense and fit together with other sources of information. Research!!

 

https://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.kramola.info%2Fvesti%2Fletopisi-proshlogo%2Fne-poslednij-den-pompei&edit-text= When did Pompeiji actually get buried under the ashes of Vesuvius? ( http://www.kramola.info/vesti/letopisi-proshlogo/ne-poslednij-den-pompei )

http://www.dopotopa.com/p_oleksenko_zagadki_tissulskoy_nahodki_part_1_legenda_o_tissulskoy_princesse.html

http://www.romanianhistoryandculture.com/dacianleadtablets.htm#678277767 Dacia! One systematically erased name of ancient great civilization that existed in Europe not too long ago...   Dacia, Thracia, Sarmatia, Tartaria, Scythia!,, All same, or at least partially same.. 

http://atlantida-pravda-i-vimisel.blogspot.fi/search/label/%D0%98%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8 Very good site, understandable with google-translate. Many good articles!

The Thracians - Hidden History , https://www.youtube.com/watch?v=wxjwMKqkeAM

 Discoveries That Will Change History: Ancient Romans In America and DWARKA https://www.youtube.com/watch?v=8i6NjbGvntA

http://bioplant.livejournal.com/235945.html

Just another piece of history, US Government hemp-fields at the site of Pentagon, http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/gallery/2010/05/13/GA2010051302798.html

https://translate.google.com/translate?hl=fi&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Finfrafon.ru%2Fistoria.html

http://djed.su/megallit

http://www.ancienttrenches.com/

https://sites.google.com/site/11000vchr/home

http://vk.com/album-55242135_175987185

https://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Ftartaria.su%2F%25D0%2593%25D0%25BB%25D0%25B0%25D0%25B2%25D0%25BD%25D0%25B0%25D1%258F_%25D1%2581%25D1%2582%25D1%2580%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25B8%25D1%2586%25D0%25B0&edit-text=

https://www.bergbook.com/cgi-bin/demo10.cgi/Search?search=sarmatia&paint=1&_form=AdvancedSearchForm Good site for old maps

http://www.megalithic.co.uk/article.php?sid=16880

http://www.megalithic.co.uk/modules.php?op=modload&name=a312&file=index&do=showpic&gid=309&pid=131783&orderby=dateD

Ja tietenkin tänne pitää listata ja joskus paremminkin sijoittaa Sinikivi.com sivusto ja sen foorumi, aikas mielenkiintoisia juttuja ja paljon! SINIKIVI.COM

------

http://heninen.net/seid/english.htm

---

Video add;

https://vimeo.com/67815546 Mysterious Kola peninsula (<- this vimeo video is with music, streaming video below comes from youtube which blocked the music because of bla bla..)

--

 https://www.facebook.com/MegalithResearch/timeline


--

http://www.megalithic.co.uk/

--

http://www.bosnianpyramidit.fi/etusivu

Bosnian ääntelevien pyramidien mysteeri

http://www.ancient-code.com/finnish-scientist-spots-great-mystery-bosnian-pyramids/

--

Mielenkiintoinen luentovideo koskien mm sitä kuinka hyvin ilmeisesti muinaiset pyhät paikat ovat hyvin tietyillä sijainneilla ja suhteissa toisiinsa. Tämä käy hyvin yksiin monien muiden tutkijoiden löydösten kanssa ja on yksi erittäin merkittävä tekijä muinaisten megaliittirakennelmien ja niitä rakentaneiden sivilisaatioiden ymmärtämisessä;

Freddy Silva - Ancient Temple Grid Network, Lay Lines, Sacred Sites for Consciousness Activation:

https://www.youtube.com/watch?v=bhsZ2u3R0Ks

--

The Kon-Tiki Man - Before the Beginning

-interesting documentary,, interesting pieces of artefacts and ancient sites.

in honor of ancient the seafarers and megalithic builders:

Parte2, Parte3 Parte4,Parte5,Parte6


Paljon ihan mielenkiintoista mietintää tällä kaverilla,, aiheita, aikoja ja paikkoja varsin monia mm. tässä videossa,

Käsittämättömiä linjoja joita löytyy ympäri maailmaa ja joista missään ei kukaan oikeastaan puhu tai tiedä, sekä kuvamateriaalia esim mutaan hautautuneista venäjän kaupungeista suht mielenkiintoista.. mitähän tosiaan on tapahtunut kun valtavia alueita on peittynyt mudan ja saven alle niin että kaupunkien rakennusten ensimmäinen kerros on kokonaan hautautunut ja uusi tie ja sisäänkäynnit rakennuksiin on tehty ylempään kerrokseen.. Ja politiikka ollut sama kuin täällä että sitä tikulla silmään joka vanhoja muistelee. Venäjän historiaa lännestä asetettujen parasiittitsaarien valtaantulon jälkeen kirjoittivat lähes kahden sadan vuoden ajan saksalaiset akateemikot ja mm. paikka nimeltä Tartaria ja paljon muuta unohdettiin.

Falsified 19th century, Ancient Grid System, Evidence of a Recent Catastrophe -Alternative His w Nik

https://www.youtube.com/watch?v=XvD5zfFV54c


Ja tässä, Life Kreationz-kanava,

Olin tuolta jonkun videon jo postannutkin tänne, mutta viime keväänä tapahtunut Orgonisaation sivuston hakkerointihyökkäys pakotti palauttamaan sivuston aiemmasta ajasta jolloin joitain päivityksiä jäi pois ja unohtui laittaa. Nytpä kuitenkin, videon tekijä myös puhuu noista erikoisista linjoista joita löytyy ympäri maailmaa sellaisilta usein seuduilta joissa usein mikään ei selitä kuka olisi tehnyt, ja miten, satoja ja satoja kilometrejä jatkuvia viivasuoria linjastoja maassa,, Siperian erämaissa, Kanadassa ja tosiasiassa ympäri maailmaa... Eikä vain viivoja maassa, vaan myös kanavajärjestelmiä Afrikan aavikoilla jne..

Tämän linkin takainen video on yksi monista joita Life Kreationz on jakoon laittanut ja on vaikkapa nyt yksi hyvä josta aloittaa:

Suomelle - Lineaarisesti ajateltuna


 

World Lines Mystery - The Unknown Earth Lifelines Enigma (Thinking Linear)

 


 

Megaliths.org / Newearth-channel videos

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This youtube user NewEarth, whose website megaliths.org is, has done great work of compiling quite huge amount of information in the videos called The Survivor series - WHEN THE ATLANTIS AND HYPERBOREA SURVIVORS WAKE UP

From my part, I must give great thanks to this person for opening my eyes to see many things that previously haven´t been written much or at all in english language. Thank you for making good compilation of rare historical images and art and presenting an interesting story of of things not much spoken in the public. These videos are form of art. and some things completely new to me and for sure to many.

For a viewer, I suggest open mind when watching, and not to react to anything said or to throw away anything and also not to straight either "believe" anything, but rather of course make own decicions and build understanding. Of course. All and everything said and expressed in the videos is anyway always the reflection of same reality, full also of illusion and also propaganda, but also Truth.

There is really plenty of information to learn and new perspectives to be gained from watching these. And good background knowledge of out planet´s history is very very recommended as well. Of course..

~  ~  ~

There used to be a great civilization on our planet before. For who knows for how long eras and ages. The whole and complete "history" of human and Earth cannot be told because it simply is not known. Much of the information long kept by some peoples of the world tell same story - that there was a cataclysm which changed everything.

Many cultures and people were lost, but some survived and some of them keeped alive their share of the heritage and essentially the science from the earlier civilization. These survivors are the ones discussed in these videos, which show evidence of highly advanced civilizations to have lived around our planet, in truth still surprisingly short time ago - and opens the viewers perception to the truth about suppression of these earlier cultures from which our legends and herited knowledge of the past nowadays only little tell about..

These videos also present the evidence that the cultures which most certainly had very long kept heritage of highly advanced civilization were present on our planet still just a couple hundred three hundred years ago and so on. We know about the "reformation-period" in Europe, during which great changes were made in the religious system etc, catholism supposedly was pushed down while different protestant movements begun to reign. This period in time has been brutal destruction of ancient heritage still kept alive by many cultures around our world. Many language-reforms were forced in those times, as well as replacing older calendars and older writing-styles. For example here in Finland we know that our language was manipulated in that time in to more similar form as other, western European languages etc..

Also this period of so called reformation happened to be the time when most "witches" were burnt at the stake all around the Europe and world, and time when it became extremely illegal here in Finland, to even possess a drum in ones home, let alone using the drum for traditional purposes such as healing and shamanic travel and communication with ancestors or other people in other villages far a way! 

It happens to be, that in Finland we have this saying, meaning that someone should forget what has passed already; "tikulla silmään sitä joka vanhoja muistelee", literally translated like this; "a stick to the eye of that, who commemorates the old times", how brutal and crazy old phrase!

For sure, that used to be the practice in those times of "reformation", and for sure, quite effective one in order to stop people speaking about what used to be here before. We have been told in the schools that in that time people were forced to go to schools ran by church,, if they did not - they were not allowed to get married. Then in the schools/churches, and generally, if they did not do and learn what told, they were punished with public humiliation, tied into "stocks";

These stocks were of course, maybe the lightest of punishments. People who were real threat for the governing powers were burned at stake, these included people who did not stay quiet about the true heritage and old times, powerful people such as healers and shamans who reminded people of the old times in which such powers and capabilities were held sacred and something to respect deeply. The reformation period came and took away as much of the ancient heritage as possible, later wars and rising up of "scientific" and academical nobility erased the rest of the heritage almost completely...

 

I suggest anyone to view and listen with open mind all these videos. Open mind means, you don´t neccessarily need to adjust your thought system and world view to fit the view that the person who made these videos has, and there definately could be more references offered for many pieces of information that are being shared. But there is much to learn and everyones own view of this world can be developed closer to the truth by just practicing free thinking on basis of provided information and evidence.

Megaliths.org, new website, under construction and well established already!

Newearth-channel on vidme

Newearth-channel on Youtube There are many more, important and very interesting videos besides these Survivor-series, check them out too.

These videos are such a treasure, that I suggest anyone interested also to save copy of the videos to their hard drive, Keepvid.com is one that i use for that purpose

The whole playlist of these series embedded:

Different episodes listed:

When the Atlantis survivors wake up, part 1 - History, science or fiction

Ancient Advanced Building Materials and Techniques PART 2 Pyramids, megaliths and palaces...

When the Atlantis survivors wake up, part 3 - Vedas, Book of Veles, Underground monster hybrids

the survivors, 4 - Dacian n Vindolanda tablets, Oxyrhynchus Papyri, Anatoly Fomenko, Joseph Scaliger

the survivors, 5 - Carbon dating, Dendrochronology, Martin Luther, Entire empire gone missing...

the survivors, 6 - How to forge the history of an ENTIRE planet…

the survivors, 7 - 1000 fabricated years, Isaac Newton and other supporters of the true history

the survivors, 8 - the Stolen History of the Religions, religious history documentary

the survivors,9 - Samurais, Japanese megaliths, The True History of japan, Tokugawa Ieyasu Shogun

survivors 10- Sahara, is it 100% natural? Berbers. Egyptian Blonde Mummies 213 cm. Desert Dams...

the survivors, 11 - the last keepers of the Egyptian secrets, the Mamluks and the Coptic Christians

the survivors, 12 - the Unknown History of Ancient Egypt, Napoleon in Egypt, Champollion, Pyramid

part 13, The True History of India, Jetpack Vimanas, bunkers, top hats, giraffes in Asia

When the Atlantis survivors wake up, part 14 - answer to criticism, Internet trolls

the survivors, 15 - Science, Psychic Surgery, medieval rockets, holographic reality

the survivors, 16

the survivors, 17- Khmer polygonal megaliths, the countless slaves, Temples of Bagan, Myanmar(Birma)

the survivors, 18 - Law of Attraction, Yonaguni, Who is God, Revenge and other answers to comments

the survivors, 19 - the Unknown History of China, shearer loading mining machines of the antiquity

the survivors, 20 - runes and mummies, Edgar Cayce on the Atlantis Exodus, Farsight remote viewing

the survivors, 21 - Egyptians in Australia, Aborigines with Roman Tilak, Sieged history New Zealand

survivors 22 - African Nazca Lines, Ethiopian Megaliths, Mzungu Gods, Earth lifelines, Megalithic

part 23, The Unknown History of America, It was all quite different... History Documentary

part 24 - Atlantis/Hyperborea artefacts, the Tisul Princess, Siberian megaliths, Tsarichina

part 25 "Roman" Aqueducts as full-fledged "Mystery" "Alien" Megaliths, Pont du Gard, the Romans...

part 26 Baalbek, a whole new perspective of the megalithic mysteries of ancient Baalbek documentary

part 27, Ancient Symbol of Luck and Harmony, the Swastika, History documentary of the swastikas

part 28, The History of the ”Roman” empire, the ancient “Greek” “civilisation” and slavery

part 29, The Unknown Etruscan History Documentary, Ancient Etruria, Etruscan writing n inscriptions

part 30, The last Heirs of the Hyperborean Kings, Great Tartaria, 1776 USA, Великая Тартария,

part 31Genghis Khan, the Great Mongol, the unknown History of Mongolia, Biblical Gog and Magog

part 32, The Cathar Castles of France, who is the real heretic, the Albigensian Crusade TrueHistory,

part 33 The Double Headed Eagle, how come everybody had the same coat of arms? Gandaberuda

part 34 Old Earth Ruins, Ancient Dams, Airports, Lifelines, Canal Systems and Underwater Structures

Resources, study the Survivors yourself, Anatoly Fomenko for foreigners, New Chronology

part 35 Vyborg Bay Megaliths, Park Monrepo Megalithic wall, St. Petersburg's older megaliths

part 36 Apes build megaliths in -16ºC holding lanterns in their mouths at night hanging on ladders

part 37 Canals longer the Panama canal, the "great" king, the Great Canal, Underground canals

part 38 "Impossible" statues, "Impossible" ancient jewellery, Moscow nuked, "Impossible" steel

... more to follow... i said..

...but then later,  I decided not to keep on track to post all newearth´s videos here. Reader can find them from the channel itself.

part 47, Conclusions, Corrections, Creating The Earth's Destiny, Karma applied to politics

Comment:
In this video, newearth concludes her earlier video´s message, and quite much explains about other things that also concern reincarnation, past and future lives. I have nothing against anyone having such a view on reality and life, but don´t neccesarily share the same idea about how life and consciousness is. Having earlier believed strongly that past lives and future lives exist, at some point in my personal development I got to see and understand that all life and all time is now, and linear structure of time is an illusion although very true one. Consciousness itself is primary, and all that divides it is secondary, and I personally don´t see need for thinking about past lives and future lives in the process of trying to realize the Truth about this Life we are sharing here all together. . .   When someone remembers ones earlier life or lives, often in surprisingly exactly in detail, what actually is that truly ties person oneself to that earlier life? 
Some people spontaneously adapt to information about someone´s life that occurred before, but does it mean still that oneself has been there before in person other than trough which one now remembers it? We is the thing we share, and one´s life now is one with others at all times. That is why we raise great respect to ancestors, not only of people, but also all of nature.

Consciousness is eternal and linear view of time its dynamic reflection to this reality. I somehow have difficulty to think in terms of reincarnation and karma in such way as expressed in video and see that also karmic connections that would deem the destiny of our planet and people to be quite difficult, also can be adjusted and transmuted into manifesting in a form that is more open for learning trough experiences that do not require extreme suffering and destruction of much of what has been built or grown on to this planet. There are simple ways to correct many evils that have occurred, and I´m not saying that karma would not exist, but I say that in the same way as in dreamtime the reality gets effected by consciousness suddenly flashing a truth that the surrounding reality is a dream and own decisions can change the surrounding completely to other kind, this same way our reality in much of pain and suffering at the moment can definitely be changed also without simply erasing much of it with power at the level of physical elements.

... in the video, newearth lady also speaks about current "immigrant crisis" in Europe. Good common sense about today´s world and the agenda of the parasites, the control of minds of masses etc. Not exactly nicest of things to hear but true, also about the atrocities occurring in our own societies by medical mafia and other mostly untold things.. a record of time, piece of history written.
See the description of the video too.

 

-----------

Updates

New videos have been added to the channel and it seems that there´s revision of the survivors´ series coming.. `ll post links sometime soon. for now, check the channel itself for all videos .

----------


The interesting things concerning the ancient civilizations mostly unknown in our times, continues in her next video:

New site at Paracas, Peru points towards casting of the polygonal megaliths

West Balkans: Megaliths, Pirates, Cannibals, Bosnian pyramid, Mysterious Opera House

 


 

Here, very interesting sites all around the world:

Planet of the Megaliths, Amazing ancient megalithic sites, ancient mysteries documentary

 

And another good video, picked from the many good and interesting videos on the channel:

 


 

Very good new video:

Highlights of the NewEarth Findings - the True Ancient History of the Human Races

 

 

 

Subcategories