https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10399818_138107697768_3098347_n.jpg?oh=254661c1e31e63f8e5c00cd342927f56&oe=54CD0D83&__gda__=1421993480_0b26c96a3c4c414f9607e2456b1349bb

http://www.imdb.com/title/tt1666301/

Torrenttina täältä: http://kickass.to/earth-pilgrims-2009-avi-loveriot-t4289456.html

https://www.facebook.com/pages/Earth-Pilgrims/137803437768—————————————————————————————————-

Syvällinen dokumentti perustavanlaatuisista asioista. Voimakas.

Kiitos

Dokumentissa tuodaan hyvin esille se, kuinka olennaista meidän on nähdä sisällemme, ulkoisen maailman kaiken mahdollisen sijaan. Ja ymmärtää syvällisesti todellisuutemme eri asioita, tajuta, että kaikki mitä koemme ja kaikki mitä näemme, koemme kuitenkin aina ja ainoastaan itsemme kautta. Heijastamme itsemme ympäristöömme ja havainnoimme todellisuutta. Jotta ihminen voi ymmärtää elämän jatkumoa, täytyy ymmärää oma yhteytemme kaikkeen, elämänkaikkeuteen, ympäröivään todellisuuteen, maailmaan eli luontoon. Pacha mama, “käsite” kokonaisuudesta, tuodaan myös selkeästi ja hyvin esille dokumentissa.

Sisäinen varmuus ja ymmärrys itsestä ilman kiinnittymisiä mihinkään ulkoiseen, kirkastaa omalla tavallaan näkemään todellisuuden sellaisena kuin se on, oikea tieto loksauttaa todellisuuden palasia kohdalleen ihmeellisellä synkroniteetillä, joka kaikessa ihmeellisyydessään on useimmiten ihan yksinkertaisen ilmiselvää. Ja kun tietää todellisuuden hyvistä jutuista joilla todellisia ongelmia voidaan korjata ja parantaa, tulee maailman havainnointiin “kaikessa kaaoksessaan” aika melkoisen paljon lisää valoa ja tilaa rakentaa tästä hetkestä parempi huominen jne…

Kun sanotaan, että meidän ei pitäisi keskittyä ympäröivän maailmamme ongelmien korjaamiseen, mutta sen sijaan löytää uusi todellisuus sisältämme,  voi tämä kuulostaa siinä määrin abstraktilta ettei homma käytännössä maailmassamme toimi, täytyy ymmärtää ajan todellinen rakenne, ei jumiutua vain näkemykseen lineaarisesta ja kausaalisesta todellisuudesta ja ajasta ja paikasta sinänsä.

Elämän kaikkeudelta parantava voima ja elämän kaikkeudelta viisaus, rakkaus. Kaikki pyhä ja kaikki korkeampi äly, tietoisuus, on läsnä joka hetkessä. Asioidena korjaus maailmassamme ei oikeasti vaadi pitkäaikaisia hitaita toimenpiteitä vaan voidaan toimittaa maailmanlaajusesti minä päivänä hyvänsä. Täytyy ymmärtää että elämä ei häviä järjettömyydelle pitkässä juoksussa, maailma on jo pelastunut – mutta täytyy todellakin myös tajuta, että työtä tässä yhteisessä maailmassa riittää, ja sen voi tehdä ilolla jokapäiväisessä elämässä. Resonoida rauhaa ja hyväntahtoisuutta ympärilleen, luoda parantavan voiman elävöittämänä hyvää ympärillensä joka päivä ja joka yö. Hetkessä. Elämänsä tiedostaen.

Tämä on taas yksi pätkä tekstiä tällä sivustolla, jolloin tajuaa itse sen, ja lukijan on hyvä ymmärtää että mitenkään ei voi asioita ilmaista riittävästi, niin etteikö jokin aspekti asiasta kuitenkin vielä puuttuisi. Sama homma koko sivuston kanssa. Joka tapauksessa, sisäisestä rauhasta, kiinnostuksesta elämää, tätä todellisuutta kohtaan – löytyy avaimia siihen tietoon mikä aina milläkin hetkellä on olennaista ihmisen tulla tietämään. Inspiroidakseen, ja avatakseen toiminnalle uusia mahdollisuuksia. 

Aurinko nousee aina jossakin. Yhteisellä matkalla.

Sulje valikko