Näinpä minulle kertoi eräs suomalainen mökkinaapuristaan: Kaveri oli laittanut kaksi kuparilevyä, toisen korkealle tolpan nokkaan ja sieltä johto alas – toinen levy maan alle ja sieltä johto ylös – ja noiden kahden väliltä sai jollain tavalla sähköä lampunkin syttymiseen. Ilmakehän varaus on positiivinen ja maaperän varaus negatiivinen. Mitä suurempi korkeusero – sitä suurempi potentiaaliero. Tuosta erosta on mahdollista ammentaa loppumattomasti energiaa.

Eräs suomalainen tutkija noin sata vuotta sitten, fysiikan professori Karl Selim Lemström, veti johdon antennista lapin tunturin huipulta alas tunturilaaksoon ja tutki ilmakehän ja maaperän välisen potentiaalieron aikaansaamaa jännitettä. Hän kirjoitti arktisten alueiden voimakkaiden ilmakehän energiavirtausten olevan syy harvinaisen nopealle kasvien kasvulle joka kesän alussa…

Tämä aihepiiri kaipaa todellakin lisää tutkimusta ja vanhojen tutkimusten avaamista ja tarkastelua. Alla olevan Rexresearch.com-sivun linkin takaa löytyy koostetta aiheesta. Lisää linkkejä ja tiedon lähteitä voi jokainen itse etsiä ja lisään sitä mukaa kun tulee vastaan.

Nykyisin muuten, myös todellisen historiantutkimuksen tulvittua yli sensuurin, koskien huomattavasti ihmeellisempää Maan ja ihmiskunnan menneisyyttä kuin minkä systeemi on ihmisille opettanut – on herännyt kysymyksiä: Onko tämä ikuinen ja puhdas energianlähde tunnettu jo rakentaessa muinaisia temppeleitä ja kirkkoja ym, joiden tornit ovat useissa tapauksissa kuin tarkalleen rakennettu antennin tavoin vastaanottamaan ilmakehän energiaa – ja joissain vanhoissa maalauksissa kaupungin talojen torneissa on hyvin mielenkiintoisia metallihäkkyröitä, jotka viittaisivat tämänsuuntaiseen mahdollisuuteen. Maailmalla useat temppelialueet ja niiden megaliittiset, usein metalliset tai toisaalla huippu-eristekykyiset materiaalit ja rakenteet, viittaavat monessa paikassa siihen, että teknologiset energian ammentamisen ja hyödyntämisen sovellusten ja henkisen voiman, on nähty, koettu ja ymmärretty olevan yhtä ja samaa, käyttökelpoista ja periaatteessa melkoisen maagista energiaa… Tästä aiheesta toisessa artikkelissa – mutta alla nyt:

Sähköä ilmasta!

http://rexresearch.com/atmosphelx/atmosphelxpower.html

Sulje valikko