sori tässä ei ole kaikki mutta on todellakin jotain:

Päivitys 9.1.2023

Paljon on lisättävää ja kaikkea ei ehdi, tässä mm:

https://www.kansalaiskavely.fi/index.php/mika-kansalaiskavely/
https://perusoikeudet.org/


Päivityksiä ei ole samaan tahtiin kuin tapahtumia tai kaikkea mitä ihmiset toteuttavat ja tekevät. Vaalit menivät. Eivät vissiinkään ihan vilpittömästi tälläkään kertaa tosin:

Linkki https://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/06/cia-sai-taas-suomen-vaalivoiton.html

Hyvänä uutisena se, että VALTA KUULUU KANSALLE-niminen yhdistys on perustettu ja tavoite on tehdä VKK:sta puolue, johon kansa voi luottaa:

Ano Turtiainen
Tilaisuudessa julkaistiin Ano Turtiainen (AT) eduskuntaryhmän uusi nimi – VALTA KUULUU KANSALLE (VKK), joka liittyy uuteen 11.6.2021 perustettuun yhdistykseen, josta on tarkoitus tehdä uusi keskusta oikeistolainen puolue. Tilaisuudessa julkaistiin myös uuden yhdistyksen perustajajäsenet, joita ovat Ano Turtiainen Juvalta, Ilkka Tiainen Alavuudelta, Jarno Vähäkainu Vetelistä ja Suvi Ahonen Saarijärveltä.

https://www.youtube.com/channel/UCkrZnAfgUArvoJaLavlYKhA/videos

Yksi mainio kanava dokumenteille tästä menosta tässä maassa.. Ike Novikoff
Laki takaa vapauden!
Kuvassa voi olla auto ja teksti
https://www.facebook.com/suurkulkue

HIENOJA PUHEITA JA HAASTATTELUJA:
(näitä on paljon, eikä pysty pysymään päivityksissä perässä mutta päivittelen jotain aika ajoin)

https://tokentube.net/v/2185880918/Mikael-Kivivuori–yleisl%C3%A4%C3%A4k%C3%A4ri-puhuu-torilla-koronasta-ja-poliisi-tulee-paikalle

https://tokentube.net/l/3812525291/Suomi-irti-EU-n-elvytyspaketista–Mielenosoitus-LA-27-2-2021-klo-14-Eduskuntatalolla

https://tokentube.net/l/1589192206/LIVE-L%C3%84HETYS-27-2-KLO-13-50–Tampereen-mielenosoitus—Mit%C3%A4-tekee-poliisi-


Kauaspa on tultu. 2021 on alkanut ja kansalaisvaikuttaminen ja aktivismi Suomessa on lisääntynyt huomattavasti menneen vuodenkin aikana. Vuosikymmenestä puhumattakaan. Ajan henki, ollut jo tovin. Tälle menolle täytyy todellakin tehdä jotain! Tämä hetki on ajassa ja elämässä varsinainen kulminaatiopiste.

Maailmassa on “vahva suositus” aloittaa suuri julkinen valveutumisen ja yleisen parantamisen ja auttamisen halun aalto. Jokainen valveutumista ja tiedon vapautta ja elämän kehitystä edistävä voi huomata, että itse asiassa aallokko on ollut olemassa jo ikuisen ajan verran elossa, mutta on selkeästi kyllä yltymään päin.

Mennyt vuosi on ollut nopeinta kehitystä niin systeemin agendan (siis yleinen kontrolli, väestön vähentämisagendojen eteenpäinajo ja alkuperäiskulttuurien juuriltaan kiskominen, NWO, The Great Reset, Agenda2030 jne…) edistämisessä kuin myös ihmisten heräämisessä. Koronahuijauksen tuoman pelon ja epävarmuuden – ja lähinnä harhautuksen – varjolla on edistetty systeemin agendaa nopeammin kuin monina aiempina vuosina yhteensä – ja samalla vauhdilla ja vielä nopeammin, on ihmiskunta herännyt ja aktivoitunut toimimaan totuuden puolesta ja valheellista systeemiä vastaan. Tietysti kaiken aikaa on meneillään myös kaikkea mahdollista hyvää elämänmyönteistä ja kulttuureja pyritään myös säilyttämään jne, joka on hyvä ja pääasia – mutta on huomattava, mitä kaiken mahdollisen julkisen ja populaarimedian suolloksen taustalla – eli koko todellisuudessa – tapahtuu.

Minään aiempana vuonna ei ole SENSUURI iskenyt totuudenvälittäjien ja kansalaisaktivistien jakaman tiedon kimppuun, mutta nytpä se on vain nähty, kuka pyörittää youtubea, googlea ja facebookkia – ja monet ovat sen kyllä jo vuosia tienneet. Ilolla voi nyt todeta, että systeemin sensuroitavissa olevien medioiden ohelle on syntynyt uusia SANANVAPAUTTA PUOLUSTAVIA MEDIOITA, kuten Tokentube ja Suomen Valtamedia ja jo jonkin aikaa pidempään toiminut Verkkomedian Janus Putkosen vetämä UMVlehti. Ja tietysti näiden mainittujen lisäksi on tosi monia hienoja sivustoja ja yhdistyksiä jne, jotka toimivat aktiivisesti sillä intentiolla, että asiat Suomessa ja maailmalla saadaan paremmalle tolalle. Ja tietysti systeemin virallinen media on leimannut nämä jo mainitut sivustot “äärioikeisto-, rokotevastaisten- ja salaliittoihin uskovien ihmisten valemedioina.

Tosi on, että kaikki sisältö, mitä esim noihin mainittuihin medioihin on päätynyt tai aikojen saatossa päätyy – on tietysti syytä ottaa terveen ja totuudellisen havainnoinnin kautta, eikä ole oletettavissa, että kaikki sisältö olisi vapaata systeemin kontrollista, manipulaatioyrityksistä tai dis-informaatiosta tai jostain mikä onkin helppo leimata huuhaaksi tai ilmeisen “rasistiseksi”, mutta joka tapauksessa, Me ja tulevaisuuden sukupolvet kiitämme näitäkin toimijoita (ja siis tiedän, että tuohon pitäisi listata oikeasti monia sivuja ja toimijoita) perusihmisoikeuksien eli mm. sananvapauden puolustamisesta.

Samaan aikaan kun kansalaisaktivismi on vihdoin nostanut päätään, myös Suomessa (maailman kaupunkien miljoonien ihmisten mielenosoituksista ja esim keltaliivien vuosia jatkuneesta toiminnasta ym. puhumattakaan), on systeemin propaganda käynyt entistä kiivaammin totuutta puhuvia vastaan. Leimasin on väritetty äärioikeistolla ja rokotevastaisuudella ja anonQ- tai salaliittoteoreetikko-nimittelyllä. Kyse on tietysti yksinkertaisesti siitä, että noita termejä kohtaan on kansakunnan kollektiivisessa mielessä varattu varsin vahva negatiivinen mielikuva tai tunnetila – ja kun kyseisillä leimoilla on nyt sitten opetettu leimaamaan kaikki, mikä poikkeaa virallisen systeemin median kertomasta, on myös kansakunnan sisäinen sekasorto ja perheiden sisäisetkin ristiriidat todellisuudenkuvien välillä valjastettu hajota ja hallitse-tekniikan käytöön…

Me ihmiskuntana voimme tehdä paremmin tämän kaiken. Me tässä maassa Suomessa, voimme tehdä kaiken paremmin. Tosiasiat täytyy tunnistaa ja tunnustaa. Pakko todeta, että kyllä, meitä on erittäin rankasti johdettu harhaan samalla, kun kulissien takana ja kaukana aivan muualla, erittäin Suomenvastainen agenda on tässäkin maassa asettunut päälle ja täyteen ajonopeuteensa. Tuo agenda toimii toisin, kuin elämä ja terve meininki toimisi – ja siksi, on äärimmäisen tärkeää tiedostaa ja nähdä, mikä tai millainen taho agendan takana toimii, mitä ovat sen keinot ihmistä ja yhteiskuntaa vastaan (kun orjuuttaminen ja kontrolli näyttävät olevan sen selvin pyrkimys, muutenkin elämää niin täysin epäkunnioittavan ja arrogantin asennoitumisen lisäksi) – ja ymmärtää keinomme toimia ihmiskunnan ja tämän maan kansan yhtenäisyyden ja yhteistyöllä tapahtuvan vapautumisen ja yleisen parantamisen hyväksi.

Nykyajan järjetön yhteiskunnallinen meno on kärjistynyt ja muuttunut entistä räikeämmäksi ja näin ollen, on aktivismi terveen järjen perussääntöjen säilyttämisen puolesta tullut entistä tärkeämmäksi monen ihmisen elämässä. Monia kokouksia, kokoontumisia ja mielenosoituksia on pidetty. Valtiovalta on IMF/WB/WHO/WEF/NWO-johtoisen koronahuijauspandemian verukkeella vetänyt nyt läpi entistä järjettömämpiä ja entistä enemmän perustuslain vastaisia omia lakejaan Oy Suomi AB:n lakikirjoihin – ja NYT ON AIKA, että näitä asioita katsotaan totuuden valossa ja kyseenalaistaen valtiollisen propagandan ylläpitämän harhan.

Tuomas Malinen on haastanut Oy Suomi AB:n pääministerin julkiseen keskusteluun, tulevat sukupolvet velkaorjuuteen sitovaa EU:n korona-velkapakettia koskien. Selvähän on, että kyseinen velkapaketti on väline sitoa valtiot entistä tiukempaan vieraan valloittajan kontrolliin. Onneksi, meillä on itsenäisenä kansakuntana vapaus päättää itse, haluammeko kyseiseen pakettiin osallistua vai emme. Tulevilta sukupolvilta emme voi suoraan kysyä, joten ei meillä ole oikeutta heitä tähän edes liittää.

En tiedä mitä Malinen ehdottaa korjaukseksi yhteiskunnalle. Ei ilmeisesti omaa keskuspankkirahoitusta kuitenkaan – jostain hänen todella lukuisista haastatteluista kuuntelin. Siinä hän varoitteli itse luodun rahan kohdalla hyperinflaatioon luisumisen suuresta riskistä. Minusta itsenäinen kansakunta, jonka omaa pankkia ei vieras valloittaja korruptoi, ei mitenkään vahingossa pääse hyperinflaatiota aiheuttamaan.

Ja näinhän siinä arvatenkin kävi, ei pääministeriä päästetä Malisen haastamana keskustelemaan. No, ellei, niin joku muu sitten, valtiovalta?

Tarkoitus on alkaa tällä artikkelilla koko orgonisaatio.fi sivuston päivittäminen ja elävöittäminen nykyaikaan, muutaman vuoden tauon jälkeen.

Tarkoitus on ainakin koota tälle sivulle useampia eri aiheisiin liittyviä kansalaisaktivismin ilmentymiä paremman Suomen ja paremman maailman puolesta.

Alle ja yllä esimerkiksi muutama hyvä juttu. Lisää listaantuu kun huomaan lisätä,, milläänhän tämä ei voi olla kovin kaikenkattava lista, pahoittelut että jotain olennaista varmasti myös puuttuu kun en nyt kaikkea pysty yhdellä kertaa listaamaan. Hyvän aktivismin ilmentymiä saa lisätä myös sivulla vieraileva lukija, jos haluaa, josko saan tuonne alemmas jonkun kommentti-palkin.. Ja hyvä olla yhteydessä muutenkin, saa pistää viestiä minun suuntaan ja näihin mihin tahansa listattuihin, jos tämän maan tilan saattaminen paremmalle mallille yhteistyöllä kiinnostaa ja jokin tietty liikehdintä resonoi.

Joku entisöi jokia ja puroja, rakentaa koskia, jotta vesi elävöityy, tai joku istuttaa kaupunkeihin hedelmä- ja pähkinäpuita salaa. Toinen striimaa livekuvaa miekkarista koska kokee että oikeudenmukaisuus vaatii julkista huomiota, muuten se ei toteudu, jos rikolliset saavat jatkaa vallassa. Yksi tutkii, jotta itse vaan tietää, jotta ymmärtää itse hiljaa paremmin..

Kaikki johtaa johonkin.

Aktiivisuus kannattaa. Kiitos ihmiset että olette tehneet esimerkiksi nämä:

Rapsodia.fi sivuston väki on suomentanut useita haastatteluja ja videoita koskien meneillään olevaa koronahuijausta, rokotteita ja systeemin agendaa…

Mielenosoitus rikollista psykiatrian toimintatapaa vastaan pidettiin Helsingissä 27.11.2020. Psykiatria on yksi hyvä esimerkki siitä, mitä tapahtuu kun mafian tavalla toimivat rikolliset lääkevalmistajat pääsevät määrittämään osaa terveydenhuoltojärjestelmästä. Psykiatristen pillereiden valmistajilla ei ole tarkoitus parantaa ihmisten psyykkisiä ongelmia, vaan tehdä ihmisistä lääkeriippuvaisia – usein terveyden ja elämänhallinnan menettämisen hinnalla.

https://www.youtube.com/watch?v=CJTMDysY5Vo

Puhtaan Meren Puolesta – Pidetään Itämeri puhtaana


https://www.virkamafia.fi/

https://graviolateam.blogspot.com/2019/03/vaalivilppi-paljastui-2015-vaaleissa.html?m=1


Ja tämä! STOP AUTOILIJOIDEN KURITUKSELLE

https://www.facebook.com/groups/1595868463917799/

Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan STOP! STOP! AUTOILIJOIDEN KURITUKSELLE!
https://www.facebook.com/groups/1595868463917799/ STOP AUTOILIJOIDEN KURITUKSELLE!

Kiitos tästä Joakim Lindholm. Suomen kansa ja tulevat sukupolvet arvostavat tätä suuresti

Aiemmin jokunen vuosi sitten sivulle postattu sisältö:

Me Kansa – kansanliike

pysaytetaanmetsahallituslaki.fi

Hanhikiven maa-alueiden pakkolunastamisesta Fennovoimalle

Vesistöjen puolesta – Stop Talvivaara

Sulje valikko