Ihminen on saattanut planeettamme suhteellisen sotkuiseen ja monin tavoin epätasapainoiseen tilaan. Puhutaan saasteista, kaikenlaisista erilaisista tavoista miten ihminen on kuin onkin sotkenut luonnollisessa tilassa olevaa Maata, ja täten järkyttänyt luonnon tasapainoa monin eri tavoin.

On hyvä ymmärtää ja pitää mielessä, että sikäli kuin elävä pyrkii aina parantamaan itsensä, myös elävä Maa pyrkii ja kykenee tähän. Epätasapainon tilat pyrkivät luonnostaan tasapainottumaan.

Se ajanjakso maailman historiassa kun ihminen on toimillaan todellakin sotkenut jotain ja tuottanut aineksia jotka eivät väärin sijoitettuna saman tien maadukkaan, tai että myrkyttävät olemassaolollaan jotain osa-aluetta kauniissa todellisuudessamme – on kaikessa suhteellisuudessaan erittäin lyhyt.    Kun sormeen tulee haava, keho kykenee parantamaan sen. Rakas planeettamme on kaikenkaikkiaan suhteellisen suuri, ja heitot siinä tasapainossa joka planeetallemme on kehittynyt aikojen saatossa on korjattavissa luonnon omin keinoin ja planeetta kykenee tekemään sen itse.

Joka tapauksessa, ihminen osana tätä elävää ja elämäntäyteistä Maatamme, varsinkin kun itse on Maan tilan tälle tolalle saanut, on vastuussa siivoustyöstä jota maailmassamme täytyy tehdä. Lisäksi, on omalla tavallaan avartavaa ymmärtää että sikäli kun planeettamme on itsessään tietoinen kokonaisuus, elävä organismiverkosto, pallo avaruudessa – ja pyrkii parantamaan itse itsensä, ihminen tällä planeetalla jakaa oman tietoisuutensa planeetan kanssa. Ja kun Maa haluaa hoitaa itsensä takaisin siedettävään kuntoon, se tietysti käyttää ihmistä juuri siinä määrin kuin on mahdollista, eli kaiken mahdollisen yhdistävän tietoisuuden nimissä voidaan nähdä ja sanoa, että se kun viime vuosikymmenien hullunmyllyn keskellä osa porukasta on alkanut ymmärtää “vihreämpiä” arvoja ja sitä suht yleisesti ymmärrettävää perusasiaa että Maata ei pitäne saastuttaa ja että nykyisiä toimintamalleja täytyy muuttaa jotta Maa ei saastu  –  on tämä tietoisuudessamme tapahtunut arvomaailman laajentuminen nähtävä sinä, että planeetta itse haluaa korjata oman itsensä ja tämä vaikuttaa suoraan planeetalla elävien organismien mieleen, tietoisuuteen, ja saa heidät toimimaan vapaan tahtonsa saattelemana planeettamme hyväksi.

Kyynikot pois tieltä, tässä muutamansortin parannusratkaisuja planetaariseen pulmaan; Mikä avuksi kun Maa, Vesi ja Ilma ovat erinäisten saasteiden likastamaa..?

-Tämä on vain avaus, lisää sisältöä tullee ennemmin tai myöhemmin mutta nyt asiaan, tässä jokunen juttu:

Ydinsaasteen hävitys 

-kattaen elementteihin leviävän radioaktiivisen säteilyn poistamisen sekä ydinjätteen säteilyn neutraloinnin.

Öljytuhojen puhdistaminen

-Esim. BPn Meksikonlahden öljytöräys ja miten sieniä ja EM-teknologiaa voidaan hyödyntää saastuneen meren, maaperän ja jäteöljyn puhdistamisessa ja hyödyntämisessä.

nämä myöhemmin:

Erittäin menestyksekkäät Siivoustalkookampanjat joilla useita maita on siivottu roskista; esim http://www.talkoot.suomipuhtaaksi.fi/ , https://orgonisaatio.fi/index.php/sekalaiset-artikkelit/119-luo-talkoilla-hyvinvointia

Vesistöjen puhdistaminen ja uudelleenelävöittäminen

-EM-mikrobit elementissään. Schaubergerin opit ja niiden hyödyntäminen pilattujen jokien ennallistamisessa.

Maaperän puhdistaminen, oikeanlaisten mikrobien ja kasvien avulla

-Taas EM:ää, rihmastoja, ötököitä ja kasveja eli tätä Maan omaa väkeä joilla on taipumus hoitaa hommat kuntoon..

Myös jonkun sanan voisi koota yhteen ja mainita valosaasteesta, sähkösäteilystä, ilmakehän puhdistamisesta jne…

———-

7-2016,
Vähän jäänyt tämän artikkelin päivitys. Tässä kuitenkin linkki yhteen hyvään uutiseen.. ja ehkä näitä ihan vain näin linkin muodossa alkaa ilmestymään tähän useampia:

http://extract.suntimes.com/news/10/153/21621/italian-farmers-are-planting-hemp-to-decontaminate-polluted-soil/

Sulje valikko