Voit skipata nämä alla olevat tekstit ja mennä suoraan videoihin alemmas.. pitkästi sanailtua selitystä hieman eka luvassa..

Eri puhujien mestarillisia äänessäolojahan, eri aiheista – tämmöiselle yleiselle luentosivulle pitäisi ehkä koota, ehkä sellainen sivu tulee, mutta tämä sivu on nyt tosiaan videoista joilla itse puhun… Toivottavasti asiat resonoivat hyvällä tavalla.

On hyvä koittaa löytää asioita joista olemme samaa mieltä ja aikaansaada niiden avulla hyvä muutos maailmassamme, yhdenmielisyys ja sen toteutuminen erityisesti tärkeissä asioissa on erittäin keskeinen voima kun jotain halutaan tehdä tai toteuttaa. Tämä erityisen tärkeää vastakkainasettelujen ja vaikeiden maailmankuvien keskenäänkolahtelujen kanssa – siis tietoisesti etsiä ja löytää asioita joista läsnäolevien ja asianosaisten kanssa ollaan samaa mieltä. Sanomani videoissa lähinnä on, että perusasiat maailmassa pitää saada kuntoon, ja konstit asioiden parempaan tilaan järjestämiseen ovat monet.

Olen saanut menneinä vuosina erinäisiä tilaisuuksia puhua ääneen asioista laajemmassa mittakaavassa, kiitollisena. Selitän melko väännöllä toisinaan, ja kaino vieno toive on, että pysyn asiassa ja kommunikaatio pelaa… Ja kehittymistä tuossa suhteessa varmasti on. Mutta kiitos jos kuuntelet. Vastaanottavaiselle yleisölle, puhun aina tosi mielellään, ja asioita joista sinänsä olisi tärkeää puhua, on paljon. Koen, että maailmanmenon paranemista edistää huomattavasti se, että asioista puhutaan ääneen – ja olen näin ollen yleensä hyvin iloinen ja inspiroitunut saadessani tilaisuuden puhua jossain ryhmälle kuulijoita. Alle on koottu tällä hetkellä netistä löytyvät videot tilaisuuksista, joissa olen päätynyt julkisesti erinäisistä aiheista puhumaan.

Lähestulkoon jokaisen tilaisuuden jälkeen, mieleeni on tulvinut lisää asioita, joista minun oli määrä tai olisi pitänyt myös mainita ja onpa muutamaan otteeseen jäänyt myös tunne, että jotkut lauseistani eivät päätyneet alunperin tarkoitettuun loppupäämääräänsä jne..

Lapsena ja nuorena minua hermostutti aivan valtavasti puhua yhtään missään ryhmän edessä. Koulun esitelmiä leimasi tuo hermostuneisuus ja pelko jostain…

Tuo hermostuneisuus lievittyi 95% sillä, että pääsin puhumaan esitelmissäni aiheista, jotka koin merkityksellisiksi ja joista halusin jakaa tietoa. Lisäksi, ei sillä ole mitään väliä, mitä muut ajattelevat tai millaiselta itse muista vaikuttaa,, monia jännitteitä ja odotuksia on lapsesta aikuiseksi asti alitajuntaan latautuneena, mutta perimmillään, mitäs väliä – onhan se kiva jos voi olla edustava ja joka tavalla tosi skarppi ja hyvää kuvaa ittestään antava, mutta ei se haittaa jos onkin vaan rennommin juurikin ihan oma ~täydellinen itsensä ilman alituista pakkokritiikkiä. Jos meneekin sanat solmuun tai ajatus katkeaa tai ei päädy päämääräänsä, niin sittenpä niin käy… Tärkeämpää kuin imago, on sanoma ja tiedon avaimet, joilla kuulija/lukija voi itse tutkia asioita lisää..

Yksikään alla olevista videoista, ei ole minusta mitenkään täydellisesti mennyt ja aina on jonkinlainen hermostus kuitenkin lähinnä alussa aika vahvana, ja itsekritiikki on selkeästi tuntuvaa – samoin varmaan myös kriittisen kuulijan kritiikki – joten, kuunnelkaa avoimin mielin, valmiina tutkimaan asioita itse lisää ja anteeksi mikä tahansa ylimääräinen sekavuus tai epäselvyys, pätkimiset ja muut tekniset vaikeudet…

Joka tapauksessa, tässä näitä nyt on, ja on niissä mielestäni hyvää asiaa, vapaata ja hyvää läsnäolon voimaa, elämän energian intuitiivista ja intentionaalista virtausta..


Viimeisin:

7-2-2021-LIVE-Yazkan-vieraana-Jukka-Juntunen:

https://tokentube.net/l/1347074266/7-2-2021-LIVE-Yazkan-vieraana-Jukka-Juntunen22.12.2020 LIVE Yazkan vieraana Jukka Juntunen:

https://tokentube.net/l/3924338391/22-12-2020-LIVE-Yazkan-vieraana-Jukka-Juntunen


Totuuden Etsijät-kanavalle pitämäni esitelmät /äänessäolot nimellä

Vapaa energia ja maailmanmenon tasapainottamisen keinot

Tässä kolmannessa Totuuden Etsijöiden videossa yleisempää pohdintaa vapaaenergia-aiheesta ja myös perus terveystietopaketin läpikäyntiä


RTV:n luennolla sarjassa tavataan tällä kertaa Jukka Juntunen, joka luennoi aiheista: tietoisuus, vapaa energia ja korkeampi äly.

Paulin pakeilla Jukka Juntunen kertoi henkisistä kokemuksistaan ja avasi myös käsityksiään mm. ufoista ja henkimaailmasta.

Energiasta, luonnosta ja korkeammasta älystä, tietoisuudesta ja yhteydestä vuoden 2012 ilmentymänä. Mainintaa mm. tiedemiehistä nimeltä John. W. Keely, Wilhelm Reich, Viktor Schauberger ja Walter Russell. Lähempää nykyaikaa mm. Jay Harmanin PAX-impelleristä ja spiraalimuodon energiatehokkuudesta, Raphael Morgado MYT-engine, HHO-boosterit ja resonanssiin perustuvat vetykennot autonmoottorin lisälaitteena,, Stanley Meyers jne, Paul Pantone;n GEET-teknologia, LENR eli low energy nuclear reaction, matalan energiatason ydinreaktio, lenr-historiasta, Eugene Mallowe/Infinite energy-magazine. Vähän kestää ennen kuin luento liikkeelle lähtee, sitä varten on tuo 10s-eteenpäin-nappi…
Sulje valikko