Paramagnetismi kasvien kasvuvoimana / kasvuvoimaa lisäävänä tekijänä

Philip S. Callahan, vertaansa vailla oleva luonnon tutkija, joka elämänsä työnä on kirjoittanut tästä aiheesta kirjan jota hän kuvaa itse kaikkein tärkeimmäksi kirjakseen:

Philip S. Callahan, Paramagnetism

Hän laskee maanviljelyn ja ihmiskunnan selviytymisen olevan suurelti kiinni ruoan viljelyn perusasioiden ymmärtämisestä. Hän kirjoittaa olennaisimpien asioiden joita maanviljelijän tulisi ymmärtää ja hyödyntää olevan:

Kompostointi, maaperän mikro-organismien hyvinvointi sekä paramagnetismi.

Tämän sanan olen lukenut ensimmäisen kerran Schaubergerin The Golden Plough -auraa koskevasta tekstistä, mutta tässä muodossa aihealue on itselleni varsin uusi.

Joka tapauksessa, jo tuhansia vuosia mm. Japanissa ja Kiinassa korkeakulttuurit ovat säilyttäneet tietoa myös tästä asiasta ja ovat ymmärtäneet luonnossa ilmenevien “matalan energiatason voimien” vaikuttavan erittäin paljon moniin asioihin, ennen kaikkea maanviljelyyn ja yleiseen terveyteen.

Havaitsemme tietynlaisen kaksijakoisuuden tai polarisuuden olevan hyvin olennainen osa koko todellisuuttamme. On feminiininen ja maskuliininen, – ja +, yö ja päivä, sisään- ja uloshengitys, imploosio ja exploosio, joten näinpä on olemassa mitä ilmeisimmin samaa perimmäistä yhden asian kahta eri puolta ilmentämässä omalla tavallaan myös pari nimeltä

Paramagnetismi – Diamagnetismi

Näiden kahden ilmiön kanssa on niin että eri aineet ovat joko jompaakumpaa näistä tai eivät kumpaakaan – ja tuo kenttä voi aineella olla heikko tai vahva aivan kuten mikä tahansa magneettikenttä voi olla asteettomasti heikko tai vahva…

Callahan havaitsi mm. basaltin, graniitin ja vulkaanisten kivien olevan yleensä ainakin jonkun verran tai voimakkaasti paramagneettisia. Lisäksi, kaikista kaasuista happi on ainoa voimakkaasti paramagneettinen – ja paramagneettisia ovat myös kasveille elintärkeät mineraalit ja hyvin voimakkaasti paramagneettinen on maailmamme meriin, ihmisiin ja kasveihin vaikuttava Kuu.

Toiselta puolelta taas, diamagneettisen kentän omaavat taas vesi, kasvit, kvartsi ja kuten Schaubergerin `golden plough´-asiasta tutuksi tullut pronssi ja kupari…

-.,,.–.,,.–.,,-

Jos käsittää kasvien kasvun liittyvän perustavanlaatuisesti ilmakehän + ja maaperän polariteettien väliseen energiavaihtoon, virtaukseen joka elämänmuotojen kautta käy taivaan ja maan välillä,  auttaa tämä ymmärtämään myös aihepiiriä jota Callahan kirjassaan kirjoittaa. Sitä kuinka paramagneettiset kivijauheet maaperässä, rikkaruohoista (joiden juuret yleisesti yltävät hyötykasveja syvemmälle ja keräävät biomassaansa paramagneettisia mineraaleja) tehty komposti sekä maaperän ilmavuus eli runsas paramagneettinen happipitoisuus maaperässä edistävät kasvien kasvua valtavan paljon. Samaten, maaperässä olevan paramagneettisen aineksen lisäksi ainakin Japanissa ja Irlannissa on osattu muinaisina aikoina hyödyntää paramagneettisten “kiviantennien” kasvua tehostavaa vaikutusta.

Perinteisessä japanilaisessa puutarhassa on iät ajat ollut jostain syystä esillä kilpikonnaa ja kurkea, (turtle & crane) toisinaan esittävä ja ainakin symboloivat kivet.
 Callahan selittää miten nämä kivet on perinteisesti tarkoin valittu niin, että kilpikonnakiveksi on matalalle maan tasalle laitettu diamagneettisen kentän omaava kalkkikivi ja korkeana kurkena samassa puutarhassa ajaa asiansa basalttinen tai graniittinen korkea kivi.
Kyse ei ole pelkästä symbolismista, vaan asiassa on alunperin ollut oikeasti syvä ymmärrys todellisuuden ja luonnon hieman kätketyistä ominaisuuksista joita ymmärtämällä voidaan elämänmyönteistä energeettistä vaikutusta edistää.

Etsiskelin netistä josko olisi löytynyt hyvä turtle&crane-kuva jostain puutarhasta. Löytyi tällainen kuva jossa puutarhan varmasti matalimmalle tasolle, vieläpä keskelle diamagneettista pikku lampea on asetettu kilpikonnakivi:

http://www.japanesegardensonline.com/Islands/files/dsc05337.jpg

 -luultavasti samasta puutarhasta löytyy myös vastaavasti korkea, paramagneettinen kurki-kivi seisomasta jostain korkealta paikalta. Ja tällä ihme asetelmalla jonka ei ihan tuosta vaan luulisi vaikuttavan pihan kasvien kasvuun, on energeettisessä mielessä hyvinkin vahva vaikutus ja sen perustana tiede, jota ilman sivilisaatiot jotka nyt ovat jo suurelta osin unohtuneet eivät luultavasti olisi koskaan edes nousseet.

–.,,.–.,,.–

Callahanin kirjassa käsitellään paljolti myös Irlannissa ja muutamilla saarilla sijaitsevia kivitorneja joiden Callahan huomasi olevan poikkeuksetta rakennettu paramagneettisista kivistä. Wikipedia kertoo tornien olevan “luultavasti rakennettu” 800-1100-lukujen välillä.

Glendalough_Round_Tower
Mielenkiintoinen yksityiskohta, mikäli kivirakennuksia ja megaliitteja miettii toisaalta myös eräänlaisina energia-antenneina ja tiedostaa maan pinnalla itä-länsi-suunnassa virtaavan energiavirtauksen josta muistaakseni myös Wilhelm Reich on kirjoittanut…
wikipedia; “Generally found in the vicinity of a church or monastery, the door of the tower faces the west doorway of the church”
Torni aina kirkkorakennuksen länsipuolella, kirkon ja tornin ovet vastakkain…

Näitä kivitorneja tai niiden raunioita löytyy eripuolilta Irlantia ja läheisiltä saarilta yhteensä noin 120 kappaletta. Sattuu myös olemaan niin, että kivitornit on sijoitettu toisiinsa nähden niin, että ne yhdessä kuvastavat tähtitaivaan tiettyjä konstellaatioita – tarkalleen.

Callahan havaitsi että tornit toimivat antenneinta ns. ELF- eli extremely low frequency-säteilyille ja nappaavat ilmasta mm. eripuolilla maailmaa kaikenaikaa salamoivien n.6000 yhtäaikaisen salaman energiapurkauksia. Tämän hän katsoo olevan myös tornien tarkoituksena ja ainakin yksi ilmeinen käytännön hyöty on siinä, että kaikki mahdollinen kasvaa näiden tornien lähistöllä paremmin;  Perinteisenä, suhteellisen työläältä kuulostavana tapana jo vuosisatojen ajan on ollut viedä karjaa lautoilla saarille joilta torneja löytyy koska laidunmaat todellakin ovat tornien läheisyydessä paremmat.

Lisäksi vastaan tuli tässä ihan taanoin myös youtubesta dokkari jonka nimi taisi olla The secret of stone towers of Himalaya… En vielä kokonaan katsonut, mutta niin, syytä noidenkaan lukuisien kivitornien rakentamisen ei tarkoin tiedetä:

http://www.arizonahandbook.com/images/C24-29.jpg
Sichuan, Kiina

Myös Tawantinsuyun mailla, nykyajan Perussa ja Boliviassa on lukuisia kivitorneja:

Stone tower, Titicaca

Sillustani

Joku voi katsoa että hitusen kuivan näköistä – ei lainkaan vehreää – tuolla andien alueiden tornien seuduilla kyllä nykyisin on, mutta mikä sitten lieneekään noiden tornien alkuperäinen käyttötarkoitus, tuolla alueella ei ole aina ollut noin kuivaa vaan alueelta löytyy merkkejä hyvin pitkälle kehittyneestä maanviljelystä ja kasvien jalostamisesta – kauan, kauan sitten.

——————————————————————————–

Näinpä siis kertauksena: Suuren suurta promotusta kivijauheiden käyttämiselle maanviljelyssä, niistä saa kaikki mahdolliset mineraalit ja ovatpa ainakin basaltti, graniitti ja vulkaaniset kivijauheet myös paramagneettisia ja edistävät kasvuvoiman vaikutusta kasveissa siltäkin osin. Samaten, olennaisena jo mainittuna pointtina kompostoinnin tärkeys ja se että rikkakasvit eivät todellakaan ole maanviljelijälle pelkkänä riesana vaan myös suurena siunauksena, ne ovat maan oma tapa tuoda paramagneettisia mineraaleja myös hyötykasvien juurten ulottuville. Lisäksi vielä huomio hapen paramagneettisuuteen, jos maaperä on ilmavaa, se joka tavalla on eduksi kasvien kasvulle, tässä ei ole mitään uutta mutta paramagneettisuus-katsantokanta asiassa niinkin on.

Ilmeisesti nämä paramagneettiset aineet maaperässä resonoivat paramagneettisten kiviantennien kanssa ja voisi kuvitella että homma toimii niin, että kun kivitorni nappaa ilmoilla olevia ELF-väreitä joita esimerkiksi maailmalla jyrisevät ukkoset ilmoille päästävät, niin jonkinlainen resonanssi kivitornin ja maaperän yhteisen nimittäjän, paramagnetismin ansiosta, johtaa tätä energian muotoa kasvien hyödynnettäväksi.

Mielenkiintoinen artikkeli:

Eli vaikka kivitorneista voidaankin mitata kuten Callahan teki, mm. maailmalla jyrisevien ukkosten ELF-väreitä, hyvä huomio juurikin tuo mitä yllä lukee, että näillä on johdettu maahan kosmisia voimia, esimerkiksi eri tähtikonstellaatioista, joista eri kulttuurit ovat iät ajat nähneet tietynlaisten tai tiettyjen elementtien (vesitulimaailma) kanssa resonoivien voimien tulevan.  Irlannin tornit on tähtien mukaan sijoitettu…

—————————————————————————

www.naturesalternatives.com/lc/lcparamagnetism.html

http://www.whale.to/b/callahan.html

http://www.rexresearch.com/callahan/callahan.htm

http://www.geomantica.com/articles/what-is-geomantic-agriculture/

http://www.geelongsustainability.org.au/resources/Documents/rock%20dust%20_%20paramagnetism.pdf

http://www.pikeagri.com/component/virtuemart/soil-testing-meters/phil-callahan-paramagnetic-soil-meter/phil-callahan-soil-meter-pcsm-detail?Itemid=0

http://dennisklocek.com/articles/stone-antennae-analogs-electrostatic-capacitance-antennae

Sulje valikko