Kaikki tuki tälle väelle, joka me olemme:

http://mekansa.fi/

Sivustolta löytyy paljon tietoa olennaisista asioista, nykypäivän menosta Suomessa, miten tähän ollaan tultu, aina 1990-luvun laman petosvyyhdistä asti jne..

Tutustu asiaan, ja liity!

Kyseessä ei ole mikään uusi poliittinen puolue joka `pyrkii´ politiikkateatterin keinoin edistämään yhteistä hyvää, vaan tarkoituksena yksinkertaisesti on, että kansa tässä maassa järjestäytyy ja tuo tärkeät pimennossa olleet asiat päivänvaloon, saattaa loiset ja rikolliset valtionjohdosta ja hyväveliverkostoista sinne minne kuuluvatkin ja käytännössä palauttaa maamme itsenäisyyden, vapauttaa vaikeuksien raskaan ikeen alla olevat resurssit maassamme uudelleen käyttöön tuottamaan omavaraisuutta, yltäkylläisyyttä ja vaurautta yhteisesti kaikille.

Hyvin kirjoitettu tiivistelmä kansanliikkeen arvoista:

http://mekansa.fi/arvot/

Hienoa, että uusi sivu on saatu toimimaan jonkun vuoden tauon jälkeen!


Jukka Davidssonin hyvä luento Tampereelta 2017:

Ja netti on nyt haastatteluja ja luentoja melkoisen runsaslukuisemmin täynnä kuin muutama vuosi sitten.. Tokentubesta ja youtubesta ja varmaan mekansa.fi sivun kautta löytyy. Tietoa ja yhteyttä. Järjestä paikkakunnallasi Me Kansa-tapaaminen ja keskustelkaa mitä voidaan tehdä. Tiedonjako ja ihmisten voiman yhdistäminen on nyt tärkeää.


ME KANSA (We the People – Finland) peoples’ movement in Finland

ME KANSA peoples’ movement is non political free movement, which was born due to deep and intense disbelief on political parties or government in Finland to lead Finnish people to constitutional direction.

Later on in our studies we have been able to provide proof on serious criminal acts which has been committed here in Finland by the representatives of the Parliament, government members as well as presidents. There is also conclusive evidence regarding foreign agents giving orders to Finnish authorities.

Our goal is to bring the country, Finland, back to her people. The globalists who are destroying the country will be kicked to prisons because of serious crimes committed by them.

Please create your own peoples’ movement in your country before it is too late. Come together. We the people are many, they are few. We will win this race. Support us and we will also support you. We have to form a Scandinavian and European movement here.

Please circulate far and wide.


Sulje valikko