Suuret kiitokset kaikille osallistujille ja Uuden Ajan Palvelut UAP ry:n seminaarijärjestäjille ja eri paikkakuntien vapaaehtoisille.

Seminaaritallenteiden editointi on edelleen vaiheessa ja tarkoitus on julkaista aiheesta video/videoita vapaaseen jakoon.

Materiaalit seminaareista ja läpivilastujen nettisivustojen linkit tulevat jakoon tälle sivulle.

Kuvia, osallistujien haastatteluja, palautteita seminaareja koskien täällä:
https://www.uudenajanpalvelut.com/vapaa-energia.html


Seminaarissa
käsitellään energian perusolemukseen liittyviä asioita ja energiaomavaraisuuden mahdollistavia tai sitä parantavia tekijöitä niin yksilön, kuin yhteisön ja valtionkin tasolla.

Käymme läpi useita mielenkiintoisia energiateknologioita ja keksintöjä (mm. Teslan, Schaubergerin, Reichin jne.) ja lähestymme energia-aihetta myös varsin käytännönläheisten asioiden tiimoilta – esim. kodin kompostilämmityksestä ja oman biokaasun tuotannosta lähtien, auton polttoaineenkulutuksen vähentämiseen liittyen, aina mm. “kylmäfuusioon” ja ilmakehän sähkön ammentamisen mahdollisuuksiin asti.

Luvassa on monipuolinen kooste maailmanlaajuisesta energiantuotannosta ja ihmiskunnan tulevaisuudesta – tai vaikka vain oman mökin lämmittämisestä ja sähköistämisestä kiinnostuneelle kuulijalle, jolle energian järjetön niukkuus ja systeemin kontrolli kaiken mahdollisen suhteen riittää jo!

Vapaa, puhdas ja harmoninen energiajärjestelmä on täysin mahdollinen ja tulevaa ajatellen melko vääjäämätön ja todellakin toteutettavissa oleva asia.

Tervetuloa!

T. Jukka Juntunen


Toinen kutsuteksti:
Tervetuloa kuulemaan, näkemään ja osallistumaan energiavarmuutta ja -omavaraisuutta kehittävään, ihmiskunnan todellisen korkeakulttuurin elävöittämiseen tähtäävään seminaariin, jossa saatavilla tiedon jyväsiä, idätystä ja kasvualustaa koskien aihetta Vapaa Energia.
https://www.uudenajanpalvelut.com/seminaarit.html

3-5 h puhetta ja esitystä elämän ja todellisuuden perustaa ja erilaisia energiateknologioita koskien.

Mistä lämpö, sähkö, parannus ja terveys? Kaikki saatavilla samasta lähteestä, kun primäärinen energia oikein oivalletaan.

Jotain sisällöstä:
-Primäärinen energia, itsensä organisoiva virtaus, paras hyötysuhde..
-Lämpöä ja sähköä erilaisista tavoista linjautua primäärisen energian vapaan virtauksen kanssa: Energiaa biomassasta, vedestä, ilmasta, aliatomisen tason ja luonnon matalan energiatason ilmiöistä, universaalista pyörimisliikkeestä, bioenergia, orgon-energia, nollapistekenttä, kylmäsähkö jne..
-Autot, polttoaineen säästö- ja päästöjen vähennyssysteemit.

Mitä autoilija voi tehdä säästääkseen? Entä omakotitalo-asuja, mökkeilijä tai kaupunkilainen?
Kuinka Suomi saadaan vapaaksi ja energiaomavaraiseksi? Entäpä koko maailma?

Systeemin pankki- ym.-kartellin ja rahan valheen valta päättyy, kun tietoisuus vapautuu – ja tietoisuus on energiaa.


Muutamia kuvia seminaareista UAP:n sivulta:

Picture
Sulje valikko