Die Natur kapieren und kopieren,

Understand and copy Nature,

Ymmärrä ja jäljittele Luontoa,

– sanoi Viktor Schauberger, koskien mm. maanviljelyä, metsänhoitoa, koneita ja energiateknologioita, joita hän kehitti ja rakensi.

Hän näki että kaikkialla luonnossa vaikuttavat tietyntyyppiset, tietyillä tavoilla toimivat voimat – tai pikemminkin voima, joka vaikuttaa monissa eri muodoissa. Hän näki esimerkiksi veden virtauksessa toisensa tasapainottavia kaksijakoisuuksia ja kykeni näin ollen ymmärtämään perusasioita luonnonlaeista astetta tavallista hienojakoisemmilla tavoilla. Hän kykeni mm. valjastamaan universaalin pyörimisliikkeen koneidensa käyttöön ja voimistamaan tällä maanviljelyssä kasvien kasvua jne.

Tämän osion aiheena on yksinomaan, juuri tämä kyseinen voima joka luonnossa vallitsee ja se millä tavoilla se näyttää ilmentyvän.

Mitään kaikenkattavaa en pysty tästä osiosta tai tekstistä tekemään, mutta olkoon nyt ainakin alkuunsa tällainen kuin on.

Vortex mathematics, Fractal mechanics, Fibonacci sequence, Golden ratio, harmonic spiral etc

“Jostain syystä” kaikkialla luonnossa näyttää toistuvan tietyn matematiikan mukainen sekvenssi, toistuva kuvio niin sanotusti – ja tämä on todellakin niin “kaikessa” että se löytyy niin galaksin muodosta kuin ihmisen sormien nivelten suhteista toisiinsa ja kotilon kuoresta ja puun oksien ja lehtien kasvusta ja geometriasta.

Jostain syystä on myös näin, että missään opinahjossa ei ole tästä kyseisestä ilmiöstä mainittu sanallakaan eikä asiaa juuri huomioida yhteiskunnan minkään muun tahon kuin yksittäisten ihmisten toimesta. 

Tosin, mieleeni tuli eräs Suomessa toimiva taho joka kävi joskus luonto-opiston tunnilla näyttämässä mahtavan työnsä tuloksia ja kertomassa kuinka ovat vääntäneet uudestaan mutkitteleviksi jokia, puroja ja veden uomia joita ennen vanhaan tukkien uiton aikana on voimalla pakotettu ihmisen toimesta suoriksi. Tämä on todellakin arvostettava homma mitä ovat tehneet ja kai edelleen joku tekee, pitäisi etsiä tieto siitä että ketä olivat kun ei silloin kouluaikana tullut kirjattua mihinkään niin muistiin että nyt tietäisin…

Jokien ja purojen suoristaminen mm. edistää eroosiota ja lajien tuhoutumista – vesiväylien palauttamisella takaisin mutkittelevaksi kuten luonto luonnostaan on,  on taas päinvastainen vaikutus – pienempi eroosioefekti ja yleisestiottaen elämänmyönteinen vaikutus. Vesi, siinä missä kaikki muukin elämä, energisoituu linjautuessaan universaalin kosmoksen eli järjestyksen kanssa; energian, puron tapauksessa veden, harmonisen eli tehokkaimman virtaustavan kanssa.

No, joka tapauksessa, tästä luonnossa toistuvasta ns. kultaisesta leikkauksesta olisi todellakin varsin suotavaa puhua niin ihmisten kesken kuin myös yhteiskunnassa. Asiasta pitäisi alkaa opettaa viimeistään peruskoulun ykkösellä.

Tähän väliin hyvä video ilmiöstä:

Fibonacci sequence in all its glory https://www.youtube.com/watch?v=aBzAO72NuIc

Maanviljelyssä mm. biodynaamisen viljelyn päälle ymmärtävä väki hyödyntää veden pyörteellä energisoimista erilaisten preparaattien valmistamiseen ja Viktor Schauberger esitti että vedellä jota on täyden kuun valossa pyörteellä pyöritetty kumpaankin suuntaan tuntikausia (ja veteen lisätty savea/pellon maata), on pellon maaperän pintakerrokselle ihan pisaroittain levitettynä tuon pintakerroksen eristekykyä parantava vaikutus maan ja ilmakehän – ja + polariteettien välillä ja siten kasvien kasvua edistävä vaikutus.

Nykyisin on tullut useita tuotteita niin kutsutun strukturoidun veden tuottamiseen ja sen hyödyntämiseen niin terveydessä kuin maanviljelyssäkin. Kyseessä on asia, jolla nestemäisen veden molekyylitason ja kristallirakenteen tason muoto linjataan planeetan/universaalien kenttien mukaisesti ja näin ollen vedellä on tällaisessa tilassa hitusen erilaiset efektit esim kasvien kasvuun ja ihmisen terveyteen kuin vedellä jonka rakenne on miten sattuu hajalla eikä lähelläkään alkuperäistä luonnollista muotoa.

Mm. tässä hyvässä vesidokumentissa, Water – The Great Mystery näytetään millainen vaikutus strukturoidulla vedellä on ihmisen kehon verisoluihin, eli että tällaisen veden juominen mm. erottaa toisiinsakiinnittyneet verisolut toisistaan ja näin ollen parantaa niiden eloa ja hapensaantia. Tämän kuvan löysin aiheesta sivustolta josta näemmä voi tilata jonkinlaisia vedenelävöittämislaitteita:

http://www.ekpt.com/images/lab_test_blood-circulation.gif

-.,,.–.,,.–.,,.–.,,.–.,,.–.,,.–.,,.–.,,.-

Eräs hieman erilainen keksintö, Jay Harmanin Pax Impeller on tähän osioon erinomainen esimerkki tästä kuinka luonnossa on olemassa muoto, jota kun hyödynnetään, saadaan esimerkiksi valtava määrä vettä pysymään liikkeessä, tuoreena ja viileänä aivan pienellä määrällä energiaa:

Helical Resonant Cavity (Impeller) – 200 Watts Moving 80 Million Pounds of Weight – Implosion

JAY HARMAN: The Inventor of the Lily Impeller


Jotenkin tämän aiheen kanssa tuntuu resonoivan myös asia joka on tullut tunnetuksi nimeltä Global Scaling. Tässä yksi englanninkielinen PDF-dokumentti aihetta koskien enempiä selittämättä:

http://lege.net/GlobalScaling_EN.pdf


Asiapitoinen video:

1.618 Phi, The Golden Ratio, The Very Proof of Intelligent Design by our Creator! Part 2

Jotenkin aika ymmärrettävää youtubelta v.2022, että tuon niminenkin video on päätynyt poistetuksi. Muistan, että selitti asian erittäin hyvin. Korkeampi äly todistaa olemassaoloaan itse asiassa enemmän tai vähemmän kaikessa. DNA se vasta on jotain, jos ei universaali pyörimisliike ja kultainen leikkaus vielä sytytä sitä ihmettä, että varsin on mystinen tämän kaiken alkuperä ja lähde. Kuten on munan ja kanankin, tai vaikka Kuun…..
Mutta kaikki kyllä todistaa ja todentaa tarkoitustaan, jos huomio ja tarkkaavaisuus on kohdallaan…

Kaikkeen tulee selkeyttä ja järkeä heti enemmän, mysteeri paljastuu pyhäksi, kun tarkastellaan moniulotteisuuden taso(i)lta.

Kuten sanottua, linjautuessaan tämän kosmoksen maalaisjärjen ja tehokkaimman toimintatavan kanssa, niin ihmisen toimet maailmassa, kuin yksilöllä elämässään, kuin vedellä purossa, energisoituvat ja latautuvat heti enemmällä potentiaalilla kaikkeen hyvään… Se on luonnon esimerkki, vapaa energia, lähde.

Sulje valikko