-Päivityksiä tipahtelee sivulle aina ajoittain. Odotettavissa joskus ehkä myös tekstien ja linkkien järjestely johonkin jäsenneltyyn muotoon..

Tässä Suomen lähihistoriassa tapahtuneista, erittäin merkityksellisistä aioista katsaus:

https://orgonisaatio.fi/index.php/suomen-lahihistoriaa/


Suomen salattu muinaisempikin historia täytynee saada jonkinlaisena tietolähdelistana koottua. . . Onhan Suomen historiassa tätä erinäistä ankeaa sisältöä kuten ylläolevan linkin takaa aivan lähihistoriasta löytyy, tärkeää ja vakavaa asiaa – mutta ihmeellinen ja mielenkiintoinen ja myös joka tavalla todellisesta korkeakulttuurista kertova on maamme ja kansojemme historia myös…


Hyvin mielenkiintoinen asia, jonka historiatutkija Jukka Nieminen on havainnut, 33,3km mitta satakunnan vanhojen kirkkojen välillä:

Kiila koskiTL

Kukapa kumma ja millä niin tarkalla tekniikalla, on mitoittanut vanhat pyhät paikat noin tarkan mitan päähän toisistaan?

https://www.sinikivi.com/sinikiven-paakirjoitukset/muinaistaistelu/565-satakunnan-kiilakirkot?fbclid=IwAR2XtZaeYOOvBhnKFmGflCvpNubslH2vqdTVPPHc7WUzGWxwp_iSbRiLtk


Hieno kirja kirjoituksista, joita erinäiset arabimatkaajat ja mm. Marco Polo ovat kirjoittaneet reissuistaan pohjoisessa:

Ibn Fadlan And The Land Of Darkness, Arab Travellers In The Far North https://archive.org/details/IbnFadlanAndTheLandOfDarknessArabTravellersInTheFarNorthPenguinClassicsCopie/

Tässä yksi kartta kyseisestä kirjasta: Flow of arabic silver coins to Europe

Aika keskeinen paikka ollut tuo Novgorod kyllä…Alla aiemmin sivulle kirjoittamaani ja linkkejä videoita jne..


  Uusi vaihe historiassa – Totuuden julki tuleminen

Omistettu suurella kunnioituksella kaikelle Luonnolle ja niille, jotka olivat täällä ennen meitä.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

New phase in history – the surfacing of the Truth

Dedicated with a deep grounded respect to all Nature and our ancestors, who were here before us.

  

Meidän täytyy tietää menneisyydestä, jotta voimme ymmärtää nykypäivän maailmaa.

Ihmiskunnan juuret ovat olemassaan aika paljon laajemmat ja ihmeellisemmät kuin mitä kouluhistoria opettaa.

Muinainen maailmanlaajuinen korkeakulttuuri?

Sen jäänteitä on joka puolella ympärillämme, toisaalla ilmiselvinä monumentteina ja rakenteina jotka ovat säilyneet ja toisaalla jäänteinä ihmisten tavoissa ja ilmaisuissa joiden alkuperäinen merkitys on kadonnut tietämättömiin eikä kukaan enää muista.

Maailmamme todellakin on täynnä erittäin mielenkiintoisia jäänteitä, joista osalle on löydetty alkuperä, osalle keksitty alkuperä sen mukaan mikä politiikkaan on parhaiten sopinut ja osasta muinaismuistoja yksinkertaisesti vaietaan akateemisissa piireissä koska yksiselitteiset tosiasiat todistavat erilaisesta menneisyydestä kuin mikä se virallisesti on. Uudenlaista perspektiiviä asioihin luo se että kaiken saatavilla olevan perusteellisen informaation valossa nähdään että maailman ja meidän menneisyys on hyvin erilainen myös suht lähihistoriassa kuin myös esihistorian kaukaisessa sumussa.

Miten paljon on unohtunut?

Menneisyyden asioita on järjestelmällisesti  peitetty valheilla ja harhalla. Historian on yleisesti kirjoittanut “voittajat” jotka eivät yleensä ole olleet niitä joita on tultu alistamaan vieraan valloittajan toimesta. Tämä osio ei tietenkään koske vain Suomea, vaan maailmamme historia on kaikille kansoille yhteinen asia, ja meitä pitäisi kiinnostaa yhtä lailla vaikkapa minkä tahansa paikan megaliittiset ihmeet, kuin tämän kotimaamme melkolailla selittämättömät mysteerit joita voimme todistaa nykyisin ja joista toistaiseksi ei koulujen historiantunneilla kerrota mitään.

Koko maailmamme on täynnä merkkejä siitä että menneisyydessä maailmassamme on vallinut sellaisia kulttuureja joiden kehityksen tasosta meille on joko valehdeltu tai joista ei yksinkertaisesti vain ole kerrottu yhtään mitään. Ei siksi ettei tiedettäisi, vaan siksi että on tietty tarina joka halutaan pitää yllä, ja muut tarinat todellisuudesta eivät sovi siihen.

Koulujen opettama historiakäsitys perustuu suurelta osin järjestelmälliselle tiedonpimityspolitiikalle ja se miten laajalti asian laita noin onkin, tulee ennemmin tai myöhemmin valkenemaan jokaiselle. Tottakai tietoinen historianopettaja voi totuuden tästä maailmasta opettaa lapsille, jos siitä itse tietää – mutta suunnitelmia on seurattava tai muuten tulee ongelmia. Suunniteltujen opetettavien asioiden ohelle ei mahdu kovin paljon tietoa sellaisista asioista joista virallinen opetussuunnitelma ei varsinaisesti kerro. 

Muistan hyvän yläasteen fysiikan opettajani näyttäneen meille jonkun suomenkielisen opetusvideon jossa mainittiin efektistä joka ilmentyy pyramidinmuotoisen rakenteen sisällä mille tahansa terälle; se terottuu. Siis esim tylsä partaterä vaikka puurimoista tehdyn pyramidin sisälläkin..  ihme juttu.

Syy ilmiöön oli opettajan tai videon mukaan tuntematon – mutta oli erittäin hyvä että opettaja tuosta mielenkiintoisesta asiasta tietoa jakoi. Joitain asioita tiedemiehet, kuten historioitsiatkaan eivät pyri selittämään.  Fysiikan kuten historiankin parissa yksinkertaisesti on vain valtavasti jota ei ymmärretä, ja jos ymmärretään, se todistaa jostain sellaisesta joka horjuttaa valtarakenteita, jonka jotkut tietyt tahot näkevät vaarallisena. Esim tuota ilmiötä ymmärtääkseen, on tutkittava todellisuuden sellaista tasoa joka heti välittömästi muistuttaa kaikkialla tilassa olevasta ja ammennettavissa olevasta yhdistävästä tekijästä josta ei perusteellisemmin paljoa puhuta.

Pyramidien ymmärtäminen fysiikan parissa saattaisi horjuttaa energiateollisuuden asemaa ihmiskunnan kontrollin välineenä – ja ymmärrys muinaisten sivilisaatioiden rakentamista pyramideista yhtä lailla – saattaisi horjuttaa jotakuta systeemin tahoa niin vakavasti, että johtavat arkeologit ja akateemisten julkaisujen päätoimittajat on ohjeistettu pysymään asiasta mieluiten hiljaisina.

Pöh. Gone be the suppression vaan.


  Nyt asioita listalle ja tietoa kokoon. Muinaisista jutuista ja ehkä hitusen piilossa olevasta historiasta, yleensäottaen menneisyyden olennaisista asioista koottavan tiedon kartuttamiseen, saa osallistua myös minun apuna. (Saa lähettää esimerkiksi linkkejä ja jos järjestyy niin suosituksia hyvistä kirjoista, dokumenteista jne. Kyse on oikeastaan maailmanlaajuisesta prosessista, jonka tarkoituksena on saattaa ihminen paremmin perille omasta itsestään. Menneiden kansojen, omien edeltäneiden sukupolvien kansojen ynnä muiden tieto olisi tarkoitusta siis herättää henkiin ja palauttaa siinä samassa ihmiskunnalle täysi itsemääräämisoikeus vapaalla planeetalla. Fasistit ja muut parasiitit tulee siten tietysti poistaa välittömästi ja tosiasioihin on herättävä. Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen vai mitä.


All around the world there are megalithic buildings. Mega means big and lithic stone..  Some of those buildings seem strangely much similar even though they are continents and oceans away from each other. Also, nothing in the officially taught history connects those places. The ancient scriptures and what has survived and passed through the centuries and millenia from different places around the world is in same way extremely much similar – same stories in different forms are found from everywhere  –  and officially they have been dubbed as “mythologies” etc.  But mostly, academic science and that owned  by governments of the old, which have become corporations and complexes of today, just want to stay and keep quiet about those old strange ‘unexpected` connections and coincidences in the old stories.

One thing that  connects many ancient buildings for example, (often so old that the knowledge of who built them has vanished already) is that they are all built with such a precision, measures and exact locations which line them up with celestial objects and most often – all around the world again- with winter/summer solstice or spring or autumn. Why was this so important to the ancients?  
 Very often these structures also are inbuilt with mathematics which connect them to the precession of the equinoxes, cycle of ~26000 years in which the pole of the Earth goes one full circle drawing slowly the pointer which now points to the North Star. For some reason, this play with mathematics was very important to those who built the structures. Some megalithic structures then, give us perfect model expressing the measures of the Earth
..  The list of goes on and on and waits to be explained.

text/links/photos/videos/books

three windows thing, flower, same building methods, polygonal, metal poured to lock, dolmens, labyrinths etc. Same heritage. Mastery of stonework, signs of machine tooling/laser or ?!, geopolymers. Nicotine mummies and use of plants proving contacts. Thor Heyerdahl pineapple etc.  Useful plants created and preserved and ‘given by gods’ etc.

Hancock books, docs, lectures and interviews. Quite many many many other people.. Civilization one-book measure-things, all. 33,3km distance thing between old churches in finland. Earth lines and other strange structures.. new news from kazachstan geoglyphs.. those are in many locations around the earth and need quite high tech to be “drawn” to the earth in so perfect and straight lines…..    etc.

……


Historiantutkimuksen olennaisuuden perusteena on kehittyneemmän ihmisen haku menneisyydestä ja nykyisyydestä, tulevaisuutta varten, nykyhetken maailman tilan korjaamiseksi, harhan ja kuplan hävittämiseksi.


Samanlaisia tarinoita eri puolilta maailmaa – tulvasta/komeetasta/tulesta/jäästä ja kylmästä– Yima, Vara

Tässä harvinaislaatuinen ja erittäin hyvä kokoelma tietoa videomuodossa. Videoissa on paljon mielenkiintoista kuva&videomateriaalia sekä englanninkielistä selostusta aiheista joiden voisi sanoa olevan menneisyytemme osalta erittäin olennaisia, videontekijän todellisuuskuvan ja historiannäkemyksen mukaan tietysti ilmaistuna:

Here is excellent compliation of information in video format. These videos include many interesting pictures and video material, narrated in english language, telling the story (in one way) of how history of our planet has folded. The subjects could be said to be very crucial to knowing our past:

https://www.orgonisaatio.fi/index.php/historia/megaliths-org-newearth-channel-videos


Random links about history, not in any specific order of importance or anything,, just random..

And, it must be said, that I haven´t checked all and every link and read the whole text of each article and thus I do not claim that the true history has folded exactly as told in these links,,, but they´re interesting and give good pieces of info to anyone who is capable of thinking..

Tóth Gyula: The Sack of Rome, and – The Dark Ages? (ENG SUB), https://www.youtube.com/watch?v=Moat-sqjnd4

<-“The sack of Rome” here means the thing how the official history puts all that has existed here in Europe before the “middle-ages” or before the fake history took root and people started to believe it, always either into sack of “Rome” or sack of “Greek”-civilization. This lecture gives some good examples about that how the history seems to have been made longer than it actually is..

http://www.chronologia.org/en/seven/chronology1.html Site with the books of Anatoly Fomenko in english. I get to know his name only trough the videos of Newearth-channel,, haven´t red the books yet but many of the things said and written by Fumenko make very well sense and fit together with other sources of information. Research!!

https://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.kramola.info%2Fvesti%2Fletopisi-proshlogo%2Fne-poslednij-den-pompei&edit-text= When did Pompeiji actually get buried under the ashes of Vesuvius? ( http://www.kramola.info/vesti/letopisi-proshlogo/ne-poslednij-den-pompei )

http://www.dopotopa.com/p_oleksenko_zagadki_tissulskoy_nahodki_part_1_legenda_o_tissulskoy_princesse.html

http://www.romanianhistoryandculture.com/dacianleadtablets.htm#678277767 Dacia! One systematically erased name of ancient great civilization that existed in Europe not too long ago…   Dacia, Thracia, Sarmatia, Tartaria, Scythia!,, All same, or at least partially same.. 

http://atlantida-pravda-i-vimisel.blogspot.fi/search/label/%D0%98%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8 Very good site, understandable with google-translate. Many good articles!

The Thracians – Hidden History , https://www.youtube.com/watch?v=wxjwMKqkeAM

 Discoveries That Will Change History: Ancient Romans In America and DWARKA https://www.youtube.com/watch?v=8i6NjbGvntA

http://bioplant.livejournal.com/235945.html

Just another piece of history, US Government hemp-fields at the site of Pentagon, http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/gallery/2010/05/13/GA2010051302798.html

https://translate.google.com/translate?hl=fi&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Finfrafon.ru%2Fistoria.html

http://djed.su/megallit

http://www.ancienttrenches.com/

https://sites.google.com/site/11000vchr/home

http://vk.com/album-55242135_175987185

https://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Ftartaria.su%2F%25D0%2593%25D0%25BB%25D0%25B0%25D0%25B2%25D0%25BD%25D0%25B0%25D1%258F_%25D1%2581%25D1%2582%25D1%2580%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25B8%25D1%2586%25D0%25B0&edit-text=

https://www.bergbook.com/cgi-bin/demo10.cgi/Search?search=sarmatia&paint=1&_form=AdvancedSearchForm Good site for old maps

http://www.megalithic.co.uk/article.php?sid=16880

http://www.megalithic.co.uk/modules.php?op=modload&name=a312&file=index&do=showpic&gid=309&pid=131783&orderby=dateD

Ja tietenkin tänne pitää listata ja joskus paremminkin sijoittaa Sinikivi.com sivusto ja sen foorumi, aikas mielenkiintoisia juttuja ja paljon! SINIKIVI.COM

——

http://heninen.net/seid/english.htm

Video add;

https://vimeo.com/67815546 Mysterious Kola peninsula (<- this vimeo video is with music, streaming video below comes from youtube which blocked the music because of bla bla..)

Mysterious Kola Peninsula from vladimir kudin on Vimeo.

https://www.facebook.com/MegalithResearch/timeline


http://www.megalithic.co.uk/

http://www.bosnianpyramidit.fi/etusivu

Bosnian ääntelevien pyramidien mysteeri

http://www.ancient-code.com/finnish-scientist-spots-great-mystery-bosnian-pyramids/

Mielenkiintoinen luentovideo koskien mm sitä kuinka hyvin ilmeisesti muinaiset pyhät paikat ovat hyvin tietyillä sijainneilla ja suhteissa toisiinsa. Tämä käy hyvin yksiin monien muiden tutkijoiden löydösten kanssa ja on yksi erittäin merkittävä tekijä muinaisten megaliittirakennelmien ja niitä rakentaneiden sivilisaatioiden ymmärtämisessä;

Freddy Silva – Ancient Temple Grid Network, Lay Lines, Sacred Sites for Consciousness Activation:

The Kon-Tiki Man – Before the Beginning

-interesting documentary,, interesting pieces of artefacts and ancient sites.

in honor of ancient the seafarers and megalithic builders:

Parte2, Parte3 Parte4,Parte5,Parte6


Paljon ihan mielenkiintoista mietintää tällä kaverilla,, aiheita, aikoja ja paikkoja varsin monia mm. tässä videossa,

Käsittämättömiä linjoja joita löytyy ympäri maailmaa ja joista missään ei kukaan oikeastaan puhu tai tiedä, sekä kuvamateriaalia esim mutaan hautautuneista venäjän kaupungeista suht mielenkiintoista.. mitähän tosiaan on tapahtunut kun valtavia alueita on peittynyt mudan ja saven alle niin että kaupunkien rakennusten ensimmäinen kerros on kokonaan hautautunut ja uusi tie ja sisäänkäynnit rakennuksiin on tehty ylempään kerrokseen.. Ja politiikka ollut sama kuin täällä että sitä tikulla silmään joka vanhoja muistelee. Venäjän historiaa lännestä asetettujen parasiittitsaarien valtaantulon jälkeen kirjoittivat lähes kahden sadan vuoden ajan saksalaiset akateemikot ja mm. paikka nimeltä Tartaria ja paljon muuta unohdettiin.

Falsified 19th century, Ancient Grid System, Evidence of a Recent Catastrophe -Alternative His w Nik


Ja tässä, Life Kreationz-kanava,

Olin tuolta jonkun videon jo postannutkin tänne, mutta viime keväänä tapahtunut Orgonisaation sivuston hakkerointihyökkäys pakotti palauttamaan sivuston aiemmasta ajasta jolloin joitain päivityksiä jäi pois ja unohtui laittaa. Nytpä kuitenkin, videon tekijä myös puhuu noista erikoisista linjoista joita löytyy ympäri maailmaa sellaisilta usein seuduilta joissa usein mikään ei selitä kuka olisi tehnyt, ja miten, satoja ja satoja kilometrejä jatkuvia viivasuoria linjastoja maassa,, Siperian erämaissa, Kanadassa ja tosiasiassa ympäri maailmaa… Eikä vain viivoja maassa, vaan myös kanavajärjestelmiä Afrikan aavikoilla jne..

Tämän linkin takainen video on yksi monista joita Life Kreationz on jakoon laittanut ja on vaikkapa nyt yksi hyvä josta aloittaa:

Suomelle – Lineaarisesti ajateltuna

World Lines Mystery – The Unknown Earth Lifelines Enigma (Thinking Linear)

Sulje valikko