More energy is encapsulated in every drop of good springwater than an average-sized power station is presently able to produce.

These energies can be generated effortlessly and almost free of cost if we follow the path which Nature constantly shows us and abandon the blind alleys of conventional technology. 

– From book:  Coats&Schauberger-Nature as teacher -New principles in the working of nature (1998).pdf

Viktor Schauberger on henkilö jonka elämäntyöstä luonnon tieteen tutkijana ei tiedetä tarpeeksi. Moni ei ole koskaan kuullutkaan hänen nimeään. Joka tapauksessa Schaubergerin keksinnöt yksin riittäisivät muuttamaan maailmamme tilan tasapainoiseen ja tasaisesti jaettuun yltäkylläisyyteen jossa puhdas vesi, ruoka ja tietysti yhtälailla ilmainen energia ja ufotasoa oleva vapaa ja ilmainen liikenne olisi jokaiselle maailman ihmiselle taattu.

Dokumentointia hänen elämänsä työstä on tehnyt moni tutkija ja hänen kehittämäänsä tiedettä on tutkinut myös melko moni. Teknologiat jollaisia hän kehitti, ja ymmärrys luonnosta jollaisen hän omasi ovat täysin omaa luokkaansa. Hän oli luonnon tutkija sanan varsinaisessa merkityksessä ja ymmärsi että, kun ihminen seuraa toimissaan luonnosta opittavia toimintamalleja, hommat sujuu hyvin. Kun ihminen kehittää teknologiansa ja energiantuotantonsa perustumaan luonnossa ikuisesti jatkuville prosesseille, energiasta tulee ilmaista ja puhdasta, ja teknologia kehittyy siinä samassa vielä nyt tänään käsittämättömiin ulottuvuuksiin.

Kun ymmärrämme esimerkiksi veden moniulotteisen luonteen ja  olennaiset asiat sen ominaisuuksista, voimme purkaa koko mysteerin asioihin, jotka tekevät vedestä elämänkaikkeuden vapaan, äärettömän energian vapauttamiseen ja käyttöönottoon soveltuvan `väliaineen´…

On sanottu, että “emme tiedä kaikkea vedestä”, ja sen vähän mitä on pystynyt ymmärtämään Viktor Schaubergerin (ja muiden) tutkimuksesta vettä kohtaan niin tämä todellakin on asian laita niin itseni, kuin nyky-yhteiskunnan ja tieteenkin kohdalla. 

 Schauberger tutki mm. luonnossa vallitsevan implosiivisen ilmiön ääretöntä energiapotentiaalia ja onnistui rakentamaan mm. moottoreita jotka tuottivat käyttövoimaa “planetaarisesta pyörimisliikkeestä”. Nämä laitteet ilmaisen energiantuotannon lisäksi muodostivat kenttiä joiden kohdalla painovoima ei enää ollut niin yksiselitteinen alas Maahan vetävä voima kuin olemme tottuneet ymmärtämään. Samoin, ei liene sellaista aihepiiriä luonnossa josta Schauberger ei olisi jotain tiennyt ja ymmärtänyt asian syvällisempiä perustavanlaatuisia rakennuskappaleita. Hänen perintönsä rikkautta maailmalle ollaan vasta hiljalleen tajuamassa… Nyt kun aika todellakin alkaa olla jo kypsä.

—————–

Schaubergerin elämästä ja keksinnöistä on koottu monia hyviä sivustoja, joten en tee tästä nyt yhtä uutta sivua joka luettelee samat asiat mitä muiltakin sivustoilta löytyy, mutta tässä nyt muutamia linkkejä joista jotain löytyy, paljon samaa tietoa eri sivuilla, mutta myös joka sivulta löytyy jotain mitä muilta sivuilta ei löydy:

http://merlib.org/person/viktor-schauberger

https://orgonisaatio.fi/index.php/maanviljely/viktor-schauberger

http://www.lightnet.co.uk/frontier/viktor.htm

http://www.panacea-bocaf.org/viktorschauberger.htm

http://evg-ars.narod.ru/shauberg1.htm

http://www.schauberger.co.uk/home.html

http://rexresearch.com/schaubklimator/klimator.htm

Googlen kuvahaku “Viktor Schauberger”

Ja kuten maanviljelyosion Schauberger-artikkelissakin mainitaan, mm. Callum Coats on kirjoittanut monia kirjoja koskien Schaubergerin työtä ja ilmeisesti kääntänyt Schaubergerin omia kirjoja. Mm. nämä kirjat löytyvät torrenttina kun hakee.. ihan hyviä tietopaketteja ottaa talteen koneelle.

Ja vaikka postaankin tänne juuri Schaubergeria koskevan sivun linkkeineen, tavallaan voimistuttavaa on tietää että samansorttista, totaalisen mullistavaa teknologiaa on kehittänyt ja kehittää edelleen moni keksijä maailmanlaajuisesti. Tiedosta ei ole varsinaisesti pula, vaan sen hyödyntämisestä koko maailman parhaaksi.

-Päivitys 27.5.2014; 

Linkki suomenkieliseen tekstiin Viktor Schaubergerista:

http://merlib.org/MO-VesiOnElavaOrganismi

Sulje valikko