Kiitos tästä Petri Ronkainen,, ja Ville Iivarinen kuvan postaamisesta, Kiitos HS ja sensuurin lipsuminen. Tärkeää tietoa…. Miksi kuljemme järjestelmässä, jossa joudumme kuin kahlaamaan jossain umpihangessa koko ajan? Miksi järjestelmän perustana on joidenkin harvojen, yksityisten pankkien omistajien tahtotila riistää ja aiheuttaa niukkuutta järjestelmään?
Vaihtoehto olisi vapaa itsenäisen valtion oma pankki, oma koroton raha ja viisas ja vapaan kansan oma päätösvalta omista asioistaan. Kansojen verkosto, korkeakulttuurien ja kehittyneen ihmiskunnan asuttama Maa, jossa kurjuus, köyhyys ja harhaanjohtaminen on menneisyyttä.

1990-luvun laman syyt ja seuraukset – kuka päätti ja mistä, ja millä motiiveilla? Ei millään oikeudella – se on varmaa ja tiedetään.

https://youtu.be/VyIhuiwTXys

Nämä asiat on syytä nostaa käsittelyyn, vaikka asiat salaisiksi julistettuja ovatkin. Miksi ovat salattuja? Johtuen valtiopetoksista, rikoksista elämää ja ihmisyyttä kohtaan, johtuen läpinäkyvästä erittäin räikeästä korruptiosta jonka valtiovaltamme ja systeemin talutusnuorassa oleva mediamme on salannut.

Jotta ihmiset näkevät, mitä on meneillään nyt, vuonna 2021 – kun koronahuijauksen varjolla koko maailmalla ajetaan suurta resettiä, uuden maailmanjärjestyksen asettamista voimaan oikein toden teolla – on erittäin tärkeää tiedostaa, mitä tapahtui 1990-luvun laman yhteydessä, koska tämänhetkinen tilanne, jossa toimivia firmoja ajetaan järjestelmällisesti alas ja ihmisiä taloudelliseen ahdinkoon, on monella tavalla hyvin samankaltainen kuin tuolloin 1990-luvulla.

Tässä hyvä sivusto, jossa linkin takaisessa artikkelissa käsitellään Koivoston Konklaavia:

https://www.jocka.fi/?tag=koiviston-konklaavi&fbclid=IwAR2Ik9OnMVqEmqbq9FxWIK-Z7UF8iq3m8NOzwOfCCozY6L9027hH0ysIB0Y


https://pankkikriisi.blogspot.com/


Linkin takana mm. Oy Suomen Valtio AB:n presidentti Tarja Halosen allekirjoittama kirje, jossa ilmoitetaan että Jorma Jaakkolan kyselyyn Koiviston Konklaavin asiapaperia koskien ei suostuttu. Valtiopetoksista todistavat asiakirjat on julistettu salaiseksi, mutta se ei muuta sitä mitä tosiasiassa tapahtui. Ja se on jotain mitä kaikkien suomalaisten täytyy tietää. Mikään ei oikeuta valtiopetosta ja Suomen kansaan kohdistunutta suoraa hyökkäystä valtiovallan taholta ja viranomaisten valvonnan alla, eikä noiden asioiden salailua!

Lisään vielä, että valtiosääntöoikeudellisesti Suomi ei ole EU:n eikä euro-alueen jäsen.

Tämä ei ole valemediaa.

Presidentti Koiviston toivomuksesta pääministeri Esko Aho harhautti eduskuntaa valheellisella EMU-varaumalla, joka tekaistiin 20.12.1993 EU-ministeriryhmän kokouksen pöytäkirjan 16/93 pykälään 6.Pöytäkirjan salaiseksi julistamisen aikaan 26.1.2000 salaajat Esko Ahon lisäksi olivat ex-presidentti Koivisto ja silloiset presidentti Martti Ahtisaari, pääministeri Paavo Lipponen ja ulkoministeri Tarja Halonen. Ainakin heidän kaikkien olisi pitänyt olla salaamisesta tietoisia.

Korkein hallinto-oikeus on salaamisessa osallinen vahvistaessaan 17.10.2000 pöytäkirjan salassapidon ratkaisulla dnro 279/1/00, taltionumero 2608. Korkein hallinto-oikeus ryhtyi ratkaisullaan suojelemaan valtiopetokselliseen toimintaan ryhtynyttä korkeata valtiojohtoa. KHO otti asiakirjojen substanssiin (sisältöön) kantaa ja muutti salassapitoargumentteja kovemmiksi kuin Ulkoministeriö. KHO:n mielestä pöytäkirja ja liitemuistio 1075 ovat salassapidettävä julkisuuslain 24 §:n 1 momentin 1. kohdan mukaan, eikä 2. kohdan mukaan kuten ulkoministeriö oli salaamisen tehnyt. KHO:n mukaan ”kysymyksessä on poliittisten ja taloudellisten suhteiden järjestäminen Suomen ja eräiden toisten valtioiden kesken”. KHO:n päätöstä olivat tekemässä hallintoneuvokset Ritva Koljonen (pj), Hannu Koskinen, Pekka Vihervuori, Marjatta Kajan ja Heikki Kanninen, esittelijänä toimi hallintosihteeri Mikko Rautamaa.

Olen salaisen EMU-varaumakokouspöytäkirjan asianosainen, koska sain siitä otteen jo 1.12.1999. Asiakirjat ovat nähtävillä kotisivullani Lukekaa tämä ja laittakaa jakeluun Suomen kansalle. Median velvollisuus on nostaa asia julkiseksi!”
Jorma Jaakkola


https://docplayer.fi/16092859-Isanmaan-ryostajat-viis-siita-velkaa-te-olette-pankille-kuitenkin-mutta-eihan-pankilla-ole-edes-velkakirjoja.html

Allaolevissa videoissa Erkki Aho käy läpi salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen sisältöä. Kannattaa katsoa ja kuunnella – ja jakaa:

Kauppakirjalla 31.3.2000 myivät Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal Oy, Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal-SSP Oyj ja Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal-Silta Oyj ostajille Aktiv Hansa Oy:lle ja C & A Finland Oy:lle yhteensä 57.000 yrittäjän 76.000 velkaa määrältään 12 miljardia markkaa 5 %:lla niiden nimellisarvosta eli 600 miljoonalla markalla tarjoamatta yrittäjille mahdollisuutta maksaa velkaansa pois tällä 5 %:n suorituksella. Myyjinä olivat ministerit Sauli Niinistö, Heinonen, Mönkäre, Hemilä, Siimes, Tuomioja, Paavo Lipponen, Biaudet.Kaikille yllä mainituille asiakirjoille on yhteistä se, että ne on julistettu 25-100 vuotta salaisiksi. Velkoja kuitenkin peritään edelleen. Pankit ja perintäyhtiöt eivät suostu tekemään asiassa lain vaatimia tilityksiä, eikä esittämään alkuperäistä velkakirjaa, josta pystyttäisiin toteamaan siirtoketjun oikeellisuus. Perintätoimistojen ja pankkien toimesta pakkohuutokauppoja järjestetään edelleen yksipuolisilla tuomioilla. Tämä siitäkin huolimatta, että pankit ja perintätoimistot ilmoittavat, että alkuperäiset velkakirjat on hävitetty. Kukaan ei siis tiedä, miten paljon velalliset, takaajat jne ovat näitä velkoja maksaneet, kun tilityksiä ei tehdä ja pankin mukaan takaajien maksamat suoritukset kuuluvat pankkisalaisuuden piiriin.”


Tämän adressit.com-sivun linkin taakse on koottu tietopaketti lähteineen siitä, mitä Suomessa 1990-luvulla tapahtui – ja kuinka totuuden valossa nähdään, että maamme jäsenyys esim EU:ssa on itse asiassa valejäsenyys – ja kaikki perustuslain vastaisesti tehdyt sopimukset ja päätökset tuosta ajasta asti, ovat mitätöitävissä ja laittomia! Suomen tämänhetkinen tilanne ja tulevaisuus riippuu meistä, ja siitä mitä tuolla tiedolla teemme – ja selvääkin selvempää on, että EU:n velkaorjuuspakettiin/liittovaltioon liittyminen ei kannata eikä Suomen etua palvele:

ALLEKIRJOITA: https://www.adressit.com/suomi_on_pelastettava_taydelliselta_tuholtaTässä syy järjettömälle menolle Suomessa. Kansalle täytyy valjeta totuus siitä, mitä Suomelle on tapahtunut. Ratkaisu on näiden asioiden tiedostaminen ja valtarakenteen täydellinen uudistaminen. Juridisesti siihen on meillä täysi oikeus:

Sande Parkkonen : “Kun te kaikki höpönassut siellä ihmettelette miten tämä maa on niin matkalla kohti vessanpönttöä, niin muistakaa nyt se, ettei mitään Suomea ole ollut olemassa pitkiin aikoihin. Teidän isänmaastanne tehtiin yritys jo aikoja sitten.
Teille vain valehdellaan itsenäisyydestä, valtiomuodosta ja demokratiasta, koska jos te tajuaisitte elättävänne yritystä, joka pölli kaikki teidän rahoillanne tehdyt infrat ja maat ja mannut, te voisitte hieman hermostua ja kysellä kuka antoi tälle yritykselle oikeuden kantaa veroja ja hallita teitä.
Ja jos joku siellä ei nyt usko, että se maa johon synnyitte lakkasi olemasta noin 25 vuotta sitten, voi tarkistaa tästä asian. Tuore otos rekisteristä. Huomaa yrityksen päätoimiala: julkinen yleishallinto.”

Sulje valikko