“Suomen kansan on oikeus tietää ja teille se on velvollisuus. Vaikka tosiasioiden julkitulo tarkoittaa kansannousua ja nykyisen vallan kaatumista, koska nykyisiin maamme johtoasemiin on päätynyt järjestäytyneen rikollisuuden tavoin toimineiden valtiopettureiden ryhmä, sen täytyy saada tapahtua…” … kirjeestä kansanedustajille 7.5.2021

Kiitos tästä Petri Ronkainen,, ja Ville Iivarinen kuvan postaamisesta, Kiitos HS ja sensuurin lipsuminen. Tärkeää tietoa…. Miksi kuljemme järjestelmässä, jossa joudumme kuin kahlaamaan jossain umpihangessa koko ajan? Miksi järjestelmän perustana on joidenkin harvojen, yksityisten pankkien omistajien tahtotila riistää ja aiheuttaa niukkuutta järjestelmään?
Vaihtoehto olisi vapaa itsenäisen valtion oma pankki, oma koroton raha ja viisas ja vapaan kansan oma päätösvalta omista asioistaan. Kansojen verkosto, korkeakulttuurien ja kehittyneen ihmiskunnan asuttama Maa, jossa kurjuus, köyhyys ja harhaanjohtaminen on menneisyyttä.
This image has an empty alt attribute; its file name is valtionvelka1940-2023_MITATOIDAAN.jpg
Systeemin pankkikartellilta otetut lainat sitovat maat ja niiden politiikan systeemin ohjaukseen. Tämä on paljon käytetty tapa lavastaa näennäiset perusteet ottaa maiden luonnonvarat ja infrastruktuurit kartellikorporaatioiden haltuun.

Suomessa on yhteiskunnan sisällä useita käsittelemättömiä ongelmia. Yksi niistä on täysin järjetön kansallisomaisuuden yksityistäminen ja myyntiongelma. Toinen on se, ettei menneistä ja meneillään olevista vääryyksistä puhuta.

Esimerkkiä näistä on paljon. Tässä pari tuohon kansallisomaisuuden myyntiin liittyen: Kultakaivosasia ja nyt 2021 ajankohtaisempi, Nesteen osakkeisiin liittyvä huijaus ja päätös jalostamon siirrosta ulkomaille. Nämä kirvoittivat lisäämään päivityksen sivulle, joten tulkoon vaan ne tähän alkuun nyt.

Tuolla on kuiten alempana näitä paria yksittäistä asiaa paljon isommankokoisesta tai yhtälailla merkittävästä epäkohdasta (ja asiaan liittyvästä ratkaisuavaimesta) tärkeää tietoa, lue, tutki, jaa ja kysele ääneen!! Onko ihmisillä mitään hajua missä mennään?

Hyvin nesteinen tapaus kyllä todellakin…

JA

Agendan mies Lipponen. Mitä siitä jes!
Hienoista vienoa täyttä pöyristystä herättävää. Ei kannata suhtautua tunteella, ja jos, niin huumori on paras.
Laittomasti myyty kansallisomaisuus, joka on jo viety pois, voi olla vaikea palauttaa. Mutta mitä lukee alla 1990-luvun laman ajoista ja laittomuuksista tuolloin – niissä rikoksissa piilee juridinen palautusoikeus silloin voimassa olleeseen perustulakiin ennen rikoksia, yhteiskunnallisten päätösten osalta – ja Meillä, Suomen Kansalla, on Todellaki Oikeus Päättää Tämän Maan Asioista. Tulevien sukupolvien ja kaiken elämän vuoksi! Paluuta 1990-luvun alkuun ei käytännössä ole, mutta eipä varmasti koskaan ikinä enää, Suomen kansaa höynäytetä uudestaan kun tämä kaikki tapahtunut tulee julki.

Tässä vielä yksi esimerkki lisää valtion loputtomista järjettömyyksistä, joista yksikään ei ole tapahtunut vahingossa tai sattumalta, vaan seuraten vieraan valloittajan ohjenuoraa köyhdyttää Suomi: Valtio myi Raskoneen pilkkahintaan.

Nämä yksittäisiltä näyttävät toimet seuraavat varsin tarkoin mm. John Perkinsin kuvausta valtioiden valtaamisesta vaivihkaa lainoilla ja kansallisomaisuuden yksityistämisellä.

Myös dokumentit The End of Poverty ?, The Debt of Dictators ja ALL WARS ARE BANKERS´ WARS! Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia! valottavat erittäin hyvin Suomessakin jo pitkään toimineen vieraan valloittajan toimintatapoja.

Tässä päivityksenä yksi hyvä video aiheesta lisää:
OMAISUUTEMME LAHJOITETAAN


YLLÄOLEVISTA JÄRJETTÖMYYKSISTÄ HUOLIMATTA TÄMÄ SEURAAVA ON HYVIN TÄRKEÄÄ ASIAA:

AVAIN SUOMEN ITSENÄISYYDEN PALAUTTAMISEEN ON TODISTEET SIITÄ, ETTÄ ITSENÄISYYS ON VILPILLISESTI JA VÄÄRYYDELLÄ OTETTU SUOMALAISILTA POIS JA JOHDATETTU ALISTETTU, KÄRSINYT JA SOTINUT KANSA HARHAAN, TURMION TIELLE JA KUIN MYYTY GLOBALISTEILLE KARJAKSI:

1990-luvun laman syyt ja seuraukset – kuka päätti ja mistä, ja millä motiiveilla?
Ei oikeudella – vaan vääryydellä ja se on varmaa ja tiedetään:

https://youtu.be/VyIhuiwTXys

Nämä asiat on syytä nostaa käsittelyyn, vaikka asiat salaisiksi julistettuja ovatkin. Miksi ovat salattuja? Johtuen valtiopetoksista, rikoksista elämää ja ihmisyyttä kohtaan, johtuen läpinäkyvästä erittäin räikeästä korruptiosta jonka valtiovaltamme ja systeemin talutusnuorassa oleva mediamme on sallinut ja salannut.

Jotta ihmiset näkevät, mitä on meneillään nyt, vuonna 2021 – kun koronahuijauksen varjolla koko maailmalla ajetaan suurta resettiä, uuden maailmanjärjestyksen asettamista voimaan oikein toden teolla – on erittäin tärkeää tiedostaa, mitä tapahtui 1990-luvun laman yhteydessä, koska tämänhetkinen tilanne, jossa toimivia firmoja ajetaan järjestelmällisesti alas ja ihmisiä ja koko maata taloudelliseen ahdinkoon, on monella tavalla hyvin samankaltainen kuin tuolloin 1990-luvulla.

Tässä hyvä sivusto, jossa linkin takaisessa artikkelissa käsitellään Koivoston Konklaavia:

https://www.jocka.fi/?tag=koiviston-konklaavi&fbclid=IwAR2Ik9OnMVqEmqbq9FxWIK-Z7UF8iq3m8NOzwOfCCozY6L9027hH0ysIB0Y


https://pankkikriisi.blogspot.com/


Linkin takana mm. Oy Suomen Valtio AB:n presidentti Tarja Halosen allekirjoittama kirje, jossa ilmoitetaan että Jorma Jaakkolan kyselyyn Koiviston Konklaavin asiapaperia koskien ei suostuttu. Valtiopetoksista todistavat asiakirjat on julistettu salaiseksi, mutta se ei muuta sitä mitä tosiasiassa tapahtui. Ja se on jotain mitä kaikkien suomalaisten täytyy tietää. Mikään ei oikeuta valtiopetosta ja Suomen kansaan kohdistunutta suoraa hyökkäystä valtiovallan taholta ja viranomaisten valvonnan alla, eikä noiden asioiden salailua!

Lisään vielä, että valtiosääntöoikeudellisesti Suomi ei ole EU:n eikä euro-alueen jäsen.

Tämä ei ole valemediaa.

Presidentti Koiviston toivomuksesta pääministeri Esko Aho harhautti eduskuntaa valheellisella EMU-varaumalla, joka tekaistiin 20.12.1993 EU-ministeriryhmän kokouksen pöytäkirjan 16/93 pykälään 6.Pöytäkirjan salaiseksi julistamisen aikaan 26.1.2000 salaajat Esko Ahon lisäksi olivat ex-presidentti Koivisto ja silloiset presidentti Martti Ahtisaari, pääministeri Paavo Lipponen ja ulkoministeri Tarja Halonen. Ainakin heidän kaikkien olisi pitänyt olla salaamisesta tietoisia.

Korkein hallinto-oikeus on salaamisessa osallinen vahvistaessaan 17.10.2000 pöytäkirjan salassapidon ratkaisulla dnro 279/1/00, taltionumero 2608. Korkein hallinto-oikeus ryhtyi ratkaisullaan suojelemaan valtiopetokselliseen toimintaan ryhtynyttä korkeata valtiojohtoa. KHO otti asiakirjojen substanssiin (sisältöön) kantaa ja muutti salassapitoargumentteja kovemmiksi kuin Ulkoministeriö. KHO:n mielestä pöytäkirja ja liitemuistio 1075 ovat salassapidettävä julkisuuslain 24 §:n 1 momentin 1. kohdan mukaan, eikä 2. kohdan mukaan kuten ulkoministeriö oli salaamisen tehnyt. KHO:n mukaan ”kysymyksessä on poliittisten ja taloudellisten suhteiden järjestäminen Suomen ja eräiden toisten valtioiden kesken”. KHO:n päätöstä olivat tekemässä hallintoneuvokset Ritva Koljonen (pj), Hannu Koskinen, Pekka Vihervuori, Marjatta Kajan ja Heikki Kanninen, esittelijänä toimi hallintosihteeri Mikko Rautamaa.

Olen salaisen EMU-varaumakokouspöytäkirjan asianosainen, koska sain siitä otteen jo 1.12.1999. Asiakirjat ovat nähtävillä kotisivullani Lukekaa tämä ja laittakaa jakeluun Suomen kansalle. Median velvollisuus on nostaa asia julkiseksi!”
Jorma Jaakkola


Jukka Davidssonin kirjoittama hyvin perusteellinen tietokooste 1990-luvun tapahtumista aina vuoteen 2003, jolloin kirja on julkaistu:

https://mekansa.fi/isanmaan-ryostajat/

https://mekansa.fi/wp-content/uploads/2021/07/Isanmaanryostajat.pdf

ISÄNMAAN RYÖSTÄJÄT
https://docplayer.fi/16092859-Isanmaan-ryostajat-viis-siita-velkaa-te-olette-pankille-kuitenkin-mutta-eihan-pankilla-ole-edes-velkakirjoja.html

Allaolevissa videoissa Erkki Aho käy läpi salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen sisältöä. Kannattaa katsoa ja kuunnella – ja jakaa:

Kauppakirjalla 31.3.2000 myivät Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal Oy, Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal-SSP Oyj ja Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal-Silta Oyj ostajille Aktiv Hansa Oy:lle ja C & A Finland Oy:lle yhteensä 57.000 yrittäjän 76.000 velkaa määrältään 12 miljardia markkaa 5 %:lla niiden nimellisarvosta eli 600 miljoonalla markalla tarjoamatta yrittäjille mahdollisuutta maksaa velkaansa pois tällä 5 %:n suorituksella.
Myyjinä olivat ministerit Sauli Niinistö, Heinonen, Mönkäre, Hemilä, Siimes, Tuomioja, Paavo Lipponen, Biaudet.Kaikille yllä mainituille asiakirjoille on yhteistä se, että ne on julistettu 25-100 vuotta salaisiksi. Velkoja kuitenkin peritään edelleen. Pankit ja perintäyhtiöt eivät suostu tekemään asiassa lain vaatimia tilityksiä, eikä esittämään alkuperäistä velkakirjaa, josta pystyttäisiin toteamaan siirtoketjun oikeellisuus.
Perintätoimistojen ja pankkien toimesta pakkohuutokauppoja järjestetään edelleen yksipuolisilla tuomioilla. Tämä siitäkin huolimatta, että pankit ja perintätoimistot ilmoittavat, että alkuperäiset velkakirjat on hävitetty. Kukaan ei siis tiedä, miten paljon velalliset, takaajat jne ovat näitä velkoja maksaneet, kun tilityksiä ei tehdä ja pankin mukaan takaajien maksamat suoritukset kuuluvat pankkisalaisuuden piiriin.”

Erkki Ahon nettikirja, paljon asiaa ja tietoa tallessa:
http://valtuustoaloite.blogspot.com/

https://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2019/06/rovaniemen-hovioikeus-tekee.html


Tämän allaolevan adressit.com-sivun linkin taakse on koottu tietopaketti lähteineen siitä, mitä Suomessa 1990-luvulla tapahtui – ja kuinka totuuden valossa nähdään, että maamme jäsenyys esim EU:ssa on itse asiassa valejäsenyys – ja kaikki perustuslain vastaisesti tehdyt sopimukset ja päätökset tuosta ajasta asti, ovat laittomia ja siten mitätöitävissä!

Suomen tämänhetkinen tilanne ja tulevaisuus riippuu meistä, ja siitä mitä tuolla tiedolla teemme – ja selvääkin selvempää on, että EU:n velkaorjuuspakettiin/liittovaltioon liittyminen ei kannata eikä Suomen etua palvele:

ALLEKIRJOITA: https://www.adressit.com/suomi_on_pelastettava_taydelliselta_tuholta


Ja taas tämä Lipponen ja kato Sale! So what varmaan tuolloinkin, siksi kertoi sanomalehdelle, kun ei näe tehneensä väärää tai ei vain välitä, kun on varmaan sielunsa myynyt ja luottaa systeemin agendaan johdattaneiden klubien turvaavan hänen taustansa vai?

Tässä syy järjettömälle menolle Suomessa. Kansalle täytyy valjeta totuus siitä, mitä Suomelle on tapahtunut. Ratkaisu on näiden asioiden tiedostaminen ja valtarakenteen täydellinen uudistaminen. Todellisen lain mukaan meillä on siihen täysi oikeus:

Sande Parkkonen : “Kun te kaikki höpönassut siellä ihmettelette miten tämä maa on niin matkalla kohti vessanpönttöä, niin muistakaa nyt se, ettei mitään Suomea ole ollut olemassa pitkiin aikoihin. Teidän isänmaastanne tehtiin yritys jo aikoja sitten.
Teille vain valehdellaan itsenäisyydestä, valtiomuodosta ja demokratiasta, koska jos te tajuaisitte elättävänne yritystä, joka pölli kaikki teidän rahoillanne tehdyt infrat ja maat ja mannut, te voisitte hieman hermostua ja kysellä kuka antoi tälle yritykselle oikeuden kantaa veroja ja hallita teitä.
Ja jos joku siellä ei nyt usko, että se maa johon synnyitte lakkasi olemasta noin 25 vuotta sitten, voi tarkistaa tästä asian. Tuore otos rekisteristä. Huomaa yrityksen päätoimiala: julkinen yleishallinto.”

Tiedättekö, miksi mediassa sensuroidaan kaikenlaiset “väärät” mielipiteet ja informaatio?
Siksi, koska Suomessakin siitä mitä lähetetään televisiossa, päättää lähettimien globaalit omistajat ja tv yhtiöt. Suorastaan maanpetoksen tekivät 1996 Paavo Lipponen ja Tuula Linnainmaa yhdessä Ylen hallituksen kanssa, myydessään YLE:n omistaman suomen lähetysverkon ranskalaiselle sijoitusyhtiölle Télédiffusion de France (TDF). Ranskalainen tietoliikennekonserni maksoi suomalaisesta lähetysverkosta 310 miljoonaa euroa.
Nykyään Digitan omistaja on First State Investment niminen rahasto joka on australialais omistuksessa. Mitään korruptioon vivahtavaahan ei tästäkään puutu, nimittäin – 96 YLE:n hallituksen puheenjohtaja oli Arne Wessberg ja nyt sama demaritaustainen mies istuu Digitan hallituksen puheenjohtajana. Tuleeko yllärinä, että First State Investment omistaa Carunasta, eli suomen sähköverkosta 40%?. Nyt varmaan ymmärrätte miksi jokainen maksaa pakotettuna Yle veroa. Euroakaan ei lähetysmaksuista jää Suomeen veroina.”

Sulje valikko