Kasvit ovat äärettömän herkkiä olentoja. Niiden perustoiminnan ollessa yksinkertaistettuna sitä, että ne virrattavat kauttaan energiaa maaperän ja ilmakehän polariteetin välillä.

Tällä periaatteella voidaan myös nähdä, että erilaisin keinoin tähän energian virtauksen voimistamiseen ja siten kasvin hyvinvoinnin lisäämiseen on oltava useita eri keinoja.

Yksi tälläinen energeetisen tason liikeelle sijoittuva tiedonhaara on electro-culture menetelmät. Ympäröivä todellisuutemme on eri aallonpituuksisten virtausten ääretöntä jatkumoa. Kasvit pystyvät hyödyntämään kasvuunsa huomattavan laajan spektrin erilaisia värähtelypituuksia ja virtauksia.

Asian olomuodon hienojakoisuudesta kertoo se, kun laitat metallisen antennin pystyyn Maahan, se tietyllä tavalla kerää ja heijastaa energiaa omalla tavallaan. Sanottua on, että kasvi pystyy hyödyntämään näitä erityyppisiä virtauksia. Näinpä voidaan todeta suoraan, että muun muassa erilaisilla antenneilla pystytään vaikuttamaan kasvien kasvuun sitä edistävällä tavalla. Samoin esimerkiksi pientä tasavirtaa voidaan käyttää niin, että laitetaan sähkövarauksen positiivinen napa multaan, ja negatiivinen napa kiinnitetään kasvin latvaan tai oksaan, mistä seuraa, että vesi ja maaperässä olevat ravinteet vetäytyvät varauksesta johtuen kohti negatiivista napaa eli kohti kasvin latvaa tai oksaa.

Erilaisia electroculture-menetelmiä on monia, asiaa on myös tutkittu varsin paljon. Toisissa systeemeissä käytetään pelkkiä antenneja tai esimerkiksi metallinen aita saa lähellä kasvavat kasvit kasvamaan paremmin kuin kauempana aidasta. Toisissa systeemeissä käytetään tasavirtaa, toisissa pulssitettua tasavirtaa ja toisissa kilovolttien systeemeitä jotka roikkuvat kasvien yläpuolella saaden kasvit kasvamaan runsaamin ravitsevaa satoa.

Linkityksiä aiheeseen:

http://www.rexresearch.com/articles/elcultur.htm

http://www.electrocultureandmagnetoculture.com/

Yannick Van Doorne

https://www.youtube.com/@YannickVD/videos

Great thanks for Yannick for compiling so much information about electroculture!
Sähköä on kaikkialla, ja kun tarkemmin katsotaan, magnetismia, luonnon matalan energiatason voimia elämän verkossa ja verkkona, primäärisen energian ilmentymää.
Fiksua osata linjautua wiisaasti.
Lemström teki kokeita Lapin tuntureilla ja perusteli, että pohjoisen kasvien erittäin nopea kasvupyrähdys kytkeytyy sähköisiin virtauksiin napaseudulla – ja rakensi löydöksensä pohjalta laitteistoja kasvien kasvun nopeuttamiseen ja asian tutkimiseen.

Aihehan liittyy suoraan myös SÄHKÖÄ ILMASTA – ATMOSPHERIC ELECTRICITY -aiheeseen, joka sekin varsin mielenkiintoinen juttu…

Sähköä ilmasta 1920-luvulla
Sulje valikko