Korruptio, joka vaivaa lääketiedettä, johtuu oikean lääketieteen harjoittamisen sekaantumisesta korruptoituneeseen farmaseuttiseen mafiaan ja rahaan, sekä multinatsionaaliseen korporaatiovaltaan.

Käytännössä ikivanha perinnetietämys ja todellinen tutkiva ja kehittymiskelpoinen lääkeTIEDE – on suurimmaksi osaksi pimitetty ja kaapattu, ja mitä meillä pääasiassa on saatavilla yhteiskuntamme virallisten instituutioiden suunnalta, on juurikin erittäin vajavaista ja rikollisten käsissä. Varoa saa, jos joutuu tekemisiin systeemin lääketieteen tai hoitoinstituutioiden kanssa. Kiitos kuitenkin valtavan suuresti kaikille jotka puhdassydämisesti tekevät töitä tuossa laajassa instituutiossa, jossa olijat nyt vain kuitenkin yhdessä voivat ja ennenpitkää sen vielä tekevätkin – kaapata korruption vaivaama instituutio takaisin ja muuntaa toimimaan niin, että sairaalaan ei ole vaarallista päätyä, tai lääkärillä terveydelle haitallista käydä. ON paljon tarpeellista ja hyvää, mitä lääkärit tekevät – ja sen tarvehan koko lääketiedettä pitää pystyssä, mutta korruptio ja rahalla ja usein myös (ohjelmoidulla) ylemmyydentunteella demoralisoitu.

Sama korruptio vaivaa myös montaa muuta osaa ympäröivästä yhteiskunnastamme ja mm. ruokateollisuus, joka on varsin järjestäytynyt ja huipputehokkuuteensa kehitetty, ei Ihmisen ja Maan terveyden edun vuoksi tai sen saavuttamiseksi lainkaan, vaan aivan toisin.. Tehokkuus ja se, että kaikki olisi OK, on pelkkää silmänlumetta moneltakin osin. Monen intuitio sanoo aivan syystä, että “älä syö pillereitä” – ja yleinen terve järki myös tukee sitä, vanha kansa – mutta suuren kansanosan osalta järki ja totuudellisuuteen pohjautuva todellisuuskäsitys on myyt jo täysin lääkefirmojen ja yhteiskuntaa muokkaavien tahojen piikkiin.


Erittäin hyvä luento Rockefellerin suvun osallisuuksista enemmän kuin vähän kaikkeen mahdolliseen globaalin yhteiskunnan muodostuessa menneen vuosisadan ja jo sitä edeltävällä ajalla. Käytännössä melko järisyttävää tietoa nykymaailman tilaa havainnoidessa:

https://orgonisaatio.fi/index.php/2021/02/08/jacob-nordangard-rockefellers/

Ylläolevan luennon tiedon lisäksi, tässä hyvä kooste Rockefellerin suvun sekaantumisesta terveydenhuoltojärjestelmien kehitykseen:

https://www.dr-rath-foundation.org/2007/05/the-history-of-the-pharma-cartel/?fbclid=IwAR3ZDuZBxpP8rWAtqcariaNMWiF9Ny_5PqohPWkPVfTpn4rbElrgeYK-d6M


Hyvä kahden minuutin video Rockefellerin osallisuudesta lääketieteen kaappaamisessa:


“In the early 1900s, America’s first Billionaire, John D. Rockefeller bought a German pharmaceutical company that would later assist Hitler to implement their eugenics-based vision by manufacturing chemicals and poisons for war. Rockefeller wanted to eliminate the competitors of Western medicine, so he submitted a report to Congress declaring that there were too many doctors and medical schools in America and natural healing modalities were unscientific quackery. Rockefeller called for the standardization of medical education, so only his organization was allowed to grant medical school licenses in the US.

Beginning around 1910, sterilization laws went into effect and commercial were made to sell a “softer version” of Eugenics. So began the practice of immune suppressive, synthetic and toxic drugs. Once people had become dependent on this new system and the addictive drugs it provided, the system switched to a paid program, creating lifelong customers for the Rockefellers. Currently, medical error is the 3rd leading cause of death in the US. Rockefeller’s secret weapon to success was the strategy known as, “problem-reaction-solution.” Create a problem, escalate fear, then offer a pre-planned solution. In 2020 it’s COVID. World health leaders predicted millions would die. The National Guard was deployed. Makeshift hospitals were erected to care for a massive overflow of patients. Mass graves were dug. Terrifying news reports had people everywhere seeking shelter to avoid contact. The plan is unfolding with precision. But the masters of the Pandemic underestimated one thing- the people were waking up from a hypnotic sleep.

Medical professionals and every-day citizens are sharing critical information online. The overlords of big tech have ordered all dissenting voices to be silenced and banned, but they are too late. The masses are awake and aware that somethings wrong. Quarantine provided the missing element: time. Suddenly, our overworked citizenry has ample time to research and investigate for themselves. Once you see, you can’t unsee. The window of opportunity is open like never before. For the first time in human history, we have the world’s attention. Plandemic will expose the scientific and political elite who run the scam that is our global health system. “

-Judy Mikovits


18.1.2023
Tässä hyvä video (ei pidä ottaa videon alkulauseita suggestiona) jossa Dr. Pradip Jamnadas puhuu siitä, miten erinäiset teolliset ruoat ja kauppojen juomat pitää sisällään todellakin riippuvuutta aiheuttavia ainesosia. Sanoo, että ei kannata syödä mitään mikä on tuotteistettu tuote, että ne on suht kaikki addiktoivia. Luonnollinen yksinkertainen ruoka on hyvä.

https://youtu.be/A5WVaSJ7cJ0
Älä syö tuotteita! Syö puhdasta aitoa ruokaa.

https://youtu.be/A5WVaSJ7cJ0


Suomessa systeemin mediassa kontroversiaaliksi hahmoksi häiriköity lääkäri Antti Heikkilä kertoo tässä lähetyksessä hyvin monta varsin olennaista ja kiinnostavaa asiaa lääketieteen, ruokateollisuuden ja ravintosuosituksista ja virallisen “konsensuksen” huijauksesta, johon suuri osa ihmisistä vielä edelleen uskoo:

Katso Tokentubessa: https://tokentube.net/v/2399846868/L%C3%A4%C3%A4kkeet-ovat-huijausta—Antti-Heikkil%C3%A4—Arto-Luukkanen-haastattelee?fbclid=IwAR1RQtyYT56u3OVbuVIYr9u4AqeV9n7XWlZOU7dBgpQ5TOAJxV4dODt997k tai

Kannattaa kuunnella ja kuunnella ja kuunteluttaa tämä haastattelu.. yleissivistystä lisää kaikille. Hyvä ilmentymä tämä Antti ja no , dosentti: Arto Luukkanen

Ovatko lääkkeet uhka suomalaisille? Miksi meidän on syötävä prosessoitua valmisruokaa ja miksi lihan syönti on paha juttu? On verenpaine lääkkeitä ja mielenterveys lääkkeitä, jotka eivät hoida sairautta, mutta lievittävät oireita. Yleensä ajatus on, että lääkäri auttaa potilasta, mutta nyt on lääkärien keskuudessa leviää ajatuksia, että lääketeollisuus tekee lääkkeistä tehottomia, jotta lääkkeiden myynti olisi suurempaa. Myös K-kauppa ja S-ketju Suomessa myyvät prosessoitua kemikaaleja täynnä olevia ruokia, ja ne sairastuttavat ihmisiä enemmän ja enemmän. Jopa kouluissa lapset syövät perunamuusi, joissa on yli 10 eri kemikaalia. Miksi Glyfosaatti on ruuan viljelemisessä laajasti käytettyä? Tämä myrkky tekee ihmisten suolistolle hallaa ja sairastuttavat heitä. Miksi psyykkisiä ongelmia hoidetaan kemiallisesti? Pienillä elämäntapa muutoksilla voi parantua paljon paremmin, kuin jatkuvilla pillereillä. Tämä vaarallinen huijaus on hankala paljastaa. Antti Heikkilä on joutunut trollikampanjan kohteeksi tuodessaan muita mielipiteitä esille. Hän yritti julkaista tutkimusta, joka olisi osoittanut monien eri lääkkeiden vaarallisuuden ja Suomen kauppaketjujen tuotteiden sisältämiä vaarallisia kemikaaleja. Hänen kirjansa bännättiin S-liikkeen ja K-kaupan myymälöistä. Prosessoitu valmisruoka on pitemmällä tähtäimellä uhka Suomalaislle, Antti Heikkilä ei ole päässyt aikaisemmin edustamaan kantaansa Ylen kanavilla, MTV3 ohjelmissa, tai missään valtamedioissa. Tänään Dosentti Arto Luukkasen kanssa keskustelu lääkkeistä ja ruuasta – miten lääkkeet ovat huijausta. Dosentti Arto Luukkanen toimii Venäjän ja Itä-Euroopan yliopistolehtorina Helsingin yliopiston Renvall-instituutissa. Hän toimii haastattelijana ohjelmassa “Dosentti” —————————————————— Dosentti Jaksot http://alfatv.fi/ohjelmisto/dosentti/​ —————————————————— Uusisuomi http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusi…​ —————————————————— Facebook https://www.facebook.com/luukkanenarto/


Peter Göetzhe on tanskalainen lääkäri ja asiantuntija, joka on kirjoittanut lääkeyhtiöiden korruptiosta useita kirjoja ja verrannut lääkebisnestä järjestäytyneeseen rikollisuuteen:

https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=Peter+G%C3%B6etzhe&atb=v185-1&ia=web

https://www.adlibris.com/fi/kirja/tappavat-laakkeet-ja-jarjestaytynyt-rikollisuus-9789525701913

https://www.adlibris.com/fi/kirja/tappava-psykiatria-ja-laakinnan-harha-9789525701586


Yhtenä monista firmoista, tässä linkin takana lääkeyhtiö- ja rokotevalmistaja Pfizerin rikoksia dokumentoituna:

https://www.dmlawfirm.com/crimes-of-covid-vaccine-maker-pfizer-well-documented/

… ja mitä lie kaikkea noita piikkejä ottavat itse asiassa itse levittävät – geenimuunneltuja viruksia ja rna:ta, jonka seurauksista tietävät luultavasti vain myrkynsekoittajat itse.

Ja puhumattakaan kaikesta sensuurista ja yleisen illuusion ylläpitämisestä median avulla, mitä tekee Maailman terveysjärjestö piikkikampanjansa edistämiseen:

Sulje valikko