Keskustelu: #neuvottelija 54 – The Great Reset (Tuomas Malinen) – Ja muita Malisen haastatteluita

Sami Miettinen
Tuomas Malinen saapuu #neuvottelija -kanavan yleisön demokraattisesti valittuna (57% kannatus) toive-esiintyjänä. Aiheena on The Great Reset, joka on World Economic Forumin perustajan Klaus Schwabin kirja ja Davosissa 2020 pandemian keskellä tehty toimenpidesuositus hyviltä vaikuttavien toimenpidekorien käyttöönotolle. Pintaa raaputtamalla näistä löytyy epäilyttäviä lopputulemia ja elitistisiä pyrkimyksiä, jotka ovat ristiriidassa yksilönvapauksien kanssa. LIVE kommentointi Tuomas Malinen & Sami Miettinen keskiviikkona 23.12.2020 kello 18:00. Tilaa kanava ja osallistu ja kysele jakson aikana Tuomas Maliselta mietteitä vuodelle 2021. — Tuomas Malinen Twitterissä: www.twitter.com/mtmalinen Sami Miettinen Twitterissä: www.twitter.com/samimiettinen #neuvottelija-jaksot Spotifyssä: https://open.spotify.com/show/4wzO1ZK… Apple: https://podcasts.apple.com/es/podcast… Muut formaatit Anchor: https://anchor.fm/neuvottelija — Liity #neuvottelijat-yhteisöön: https://www.facebook.com/groups/54514…

Millaista tulevaisuutta kohti kuljemme? Yleisen hämäännyksen ja pelkokampanjan turvin, ollaan maassamme ja hyvin yleisesti globaalisti, ottamassa nyt sellaisia askeleita, että eipä kummakaan, että väestö halutaan hämäännyttää ja pelotella huijauksilla ja hyvin monisyisellä ja pitkälle viedyllä mielenhallintarakenteilla ja propagandalla epätarkkaavaiseksi yhteiskuntansa suhteen…

Tiedämme, että systeemi on jo kauan toiminut omalla agendallaan. Ihmisyyttä ja vapautta vastaan aina kun se on palvellut systeemin agendan tarpeita. Nykyiset askeleet kohti vieraan valloittajan diktatuuria, ovat liian suuria ollakseen tulematta nähdyksi. Olemme yhteiskuntana tienhaarassa, joko jatkamme tuhoon ja dystopiaan, jota pelolla ja mielisairaan vääristyneellä todellisuuskuvalla myydään – tai heräämme, havahdumme ja päätämme tehdä toisin ja ottaa kaikki hyvät keinot käyttöön yhteiskuntamme pelastamiseksi.


Tässä myös mainio soittolista, johon on koottuna Tuomas Malisen muita haastatteluita: Todella tärkeää asiaa akuutisti ajankohtaisista asioista

Kerään tänne tubejaksoja joissa esiintyy ystäväni Tuomas Malinen. Saa vinkata #neuvottelijat -foorumilla tai kommenteissa jos puuttuu jaksoja. Kaikki suomenkieliset videot vaan tänne!
Sami Miettinen

Leave a Reply

Sulje valikko