Vapo myy ranskalaissijoittajalle kymmeniä maakunnissa toimivia lämpöyhtiöitä ja kaukolämpöä – myös St1 myy tuulivoimalat sijoittajalle

Merkkejä korruptiosta osa #

Mitäpä tekee “ranskalaissijoittaja” (luultavasti multiNatsionaalinen korporaatio, systeemin omistuksessa) sitten, kun Suomen kansa, päättää palauttaa itsenäisyyden tähän maahan, ottaa takaisin sen minkä voivat, siitä minkä ryöstäjät ja valtiopetosten junailijat ovat väärydellä vieneet?Jokainen päätös, jokainen sopimus ja kauppa, joka ei ole Suomen todellisen perustuslain mukainen ja joka on tapahtumahetkellä toteutunut lain vastaisella tavalla – on juridisesti kokonaisuudessaan mitätöitävissä. Mitä tekee systeemin sijoittaja valheiden kirjaan kirjaillulla omistusoikeudellaan enää siinä vaiheessa, kun Suomen kansa sanoutuu irti globalisti interNatsionaalikorporaatiopankkien väärästä rahasta, ja ottaa käyttöönsä oman maan oman rahan ja sille oman korruptiosta ja systemaattisesta niukkuudentuottamisesta VAPAAN rahajärjestelmän. Yltäkylläisyyspankki ja vapaus – vai systeemin orjajärjestelmä, joka vie kaiken itsenäisyyden ja vapauden ja alistaa väärän rahansa, valheellisen todellisuudenkuvansa ja tiukan kiireisenäpitämisaikataulunsa alle? Vastaus on selvä, kysymys on tietoisuudesta.

Systeemin ison rahan vauraudenkahminta on käynnissä…

Leave a Reply

Sulje valikko