Vetykennot autoon – HHO FACTORY – Kennot postilla kotiin kaikkine tarpeineen!

Vedyn H2 tai vedyn ja hapen seoksen HHO:n johtaminen moottorin imuilman joukkoon ja osaksi polttoaineseosta edistää tutkitusti ja todennetusti polttoaineen, esim. dieselin, bensan tai metaanin kokonaisvaltaisempaa palamista. Polttoainetta säästyy ja päästöt vähenevät. Moottori saa lisää tehoa ja puhdistuu.
Voit käyttää vettä autosi tai generaattorisi osittaisena polttoaineena – mieti kuinka mielekästä!

Tilaa jos tilaat, kennosi tämän sivun linkin kautta, niin tuet todellisuuden harmonista orgonisaatiota virrattamalla minun suuntaan energiaa 10 % provikan muodossa, Kiitos!

HHO FACTORY on Irlantilainen yhtiö, joka tarjoaa eri kokoisia vetykennopaketteja.
Tilattavissa on sekä H2, että HHO-tyypin kennoja, varsin kohtuulliseen hintaan.

Vetykennot ja asianmukaiset tilpehöörit ovat korkealaatuisia ja ammattimaisesti valmistettuja ja toimitetaan plug´n play periaatteella niin, ettei asentaminen vaadi mahdottomia, vaan on mahdollisimman helpoksi tehty.
Tarvittaessa voin myös auttaa asennukseen liittyvissä kysymyksissä jne.

Vety tai HHO sopii lähes minkä tahansa polttoaineen palamista katalysoivaksi lisäaineeksi (ja moneen muuhun käyttöön) ja vetyä hyödyntämällä voidaan parantaa koneen tai prosessin hyötysuhdetta ja vähentää päästöjä.

Tilaa siis sinäkin vetykennosi jo tänään! 🙂
TÄSTÄ: https://hhofactory.com/?sca_ref=4815779.kAs8qu3Qjc

Ja sitä mukaa kun ihmisillä kokemusta näistä polttoaineensäästö- ja päästöjen vähennyssysteemeistä karttuu, tietoisuus kasvaa ja monikin asia yhteiskunnassa ja maailman menossa tulee sellaisen terveen maalaisjärjellä kyseenalaistamisen kohtaan, että järjestelmä muuttuu isolla, mutta varmasti vielä sujuvan orgaanisella rytäkällä, isolla askeleella parempaan.

Kiitos!

Vedystä ja vetykennoista asiaa muualla tällä sivustolla:
https://orgonisaatio.fi/index.php/polttoaineen-saasto-ja-paastojenvahennyssysteemit/

https://orgonisaatio.fi/index.php/vety-laakkeena-ja-ihmeaineena/

Leave a Reply

Sulje valikko