Yksi (jos toinenkin) merkki korruptiosta aikojemme saatossa: EU parlamentti & kokaiini, CIA ja huumeet & Pfizerin rikoksia listattuna

Olennainen hiukkanen siitä, minkä tasoista korruptio yhteiskunnissamme on. Kansainvälinen tai kotimainen, sama se.

Tämä on ja lienee joillekuille hieman arka aihe – mutta kaikkea lievitystä ja huojennusta vaan heille sitten: Turvassa olette kun ymmärrätte ettei totuudelta pääse pakoon, vain suhtautumista siihen voi muuttaa. Monelle joihin tämä ei liity mitenkään, tämä on arka aihe koska huumeet yhteiskunnassa on tabu, josta ihmisillä on hieman vaikea puhua. Ainakin koska se minkä, takana ihmisten mielessä vallitsee hämäännys tai se mikä on tuntematonta, siihen suhtaudutaan automaattisesti(ehdollistetusti?) pelolla, joka on omiaan tukemaan tietämättömyyttä – halutaan siis pois aihesta ja kohtaamasta tosiasiaa. Aivan toinen asia tähän aiheeseen liittyen on vielä se, että totuus on täysin toisenlainen, kuin minkä Suomessakin ihmisille kerrotaan ja opetetaan. Ja vaikeaa ehkä hyväksyä se, että itse asiassa valheiden lisäksi, se joka valehtelee, on itse osallisena rikollisessa toiminnassa. Huumeiden kriminalisoinnilla otettiin kyseisen alan tuotanto ja kauppa kriminalisoijien itsensä käsiin.

Tänä aikana monin tavoin korostuu se, että vanhasta on päästettävä irti, on uudistettava näkemyksiä ja toimintatapoja. Suomalaisten ja muidenkin, näin ollen täytyy tietää. Keneen me voimme kansana luottaa faktoissa näistä asioista, kun niin paljon hämärää tapahtuu huomioilta piilossa?


Ark´istojen aarteita vanhalta foorumilta. Iltalehden fiinisti parturoidun sivuhan ei varmaan kauaa saanut artikkelia alunperin näyttääkään mutta onneksi jäi talteen:

Yksi merkki korruptiosta – EU parlamentti&kokaiini Oct 18, 2006 at 8:41pm   Quote

Post Options
Yllätys!

Post by jukka on Dec 18, 2007 at 10:26am

www.dailykos.com/storyonly/2007/12/12/19210/608/933/420107 (<-vanha linkki ei toimi)

CIA Torture Jet wrecks with 4 Tons of COCAINE

tällaiset terveiset lähetin Helsinginsanomien, Turunsanomien, Keski-Uudenmaan ja Lapin-kansan toimittajille ja laitoin uutisvihjeet iltapäivälehtiin. Luulisi todellakin ylittävän uutiskynnyksen!

———————————————————–
Hei,

Kohtasin tällaiset uutiset internetissä, toinen on jo pidemmän aikaa sitten Iltalehden julkaisema uutinen, toinen on uudempi eikä tietääkseni julkaistu vielä missään suomalaisessa lehdessä, aihe on mielestäni kuitenkin niin tärkeä että laitoin sähköpostina viestiä nyt teille ja muiden lehtien toimittajille myös sekä lähetin muutamiin lehtiin uutisvihjeen niiden sivustoilta. Toivon että kyseinen aihe otetaan puheeksi Suomen mediassa:


CIA;n vankienkuljetuskone putosi Jukatanilla, LASTINA 4 TONNIA KOKAIINIA

CIA Torture Jet wrecks with 4 Tons of COCAINE

https://www.dailykos.com/stories/2007/12/12/420107/-

……………………….

Melko lailla vaiettiin aiemmin ainakin siitä että EU-parlamentin vessoja tutkittaessa 46 otetusta näytteestä 41 sisälsi kokaiinijäämiä. Aiheesta kirjoitti uutisen Iltalehti, kyseinen uutinen on lehden nettisivustoilta ilmeisesti poistettu mutta kirjoitus on tässä kokonaisuudessaan;

—————————————————————————————-
Saksalainen tv-kanava lähetti reportterinsa Brysseliin ottamaan näytteitä EU-parlamentin rakennusten vessoista ja muista yleisistä tiloista. Suurin osa näytteistä sisälsi kokaiinijäämiä.

Tv-kanava Sat-1:n reportterit ottivat näytteet pyyhkäisemällä steriilillä kankaalla esim. käsienpesualtaan reunaa, ja lähettivät ne sen jälkeen ammattilaisten analysoitaviksi. Tulos: 46 otetusta näytteestä 41 sisälsi kokaiinijäämiä.

EU-parlamentin edustaja kommentoi yllättäviä tietoja tuoreeltaan toteamalla, ettei kokaiinin käyttö ole ongelma henkilökunnan keskuudessa. Julkisuudessa onkin arvuuteltu, voitaisiinko kokaiinijäämät selittää “vahingossa tulleiksi”, eli olisivatko ne peruja esim. rakennuksissa vierailleiden ihmisten vaatteista. Eiväthän euroedustajat sentään kokaiinipöllyssä asioitamme hoida – eiväthän?

– Pitoisuudet olivat liian korkeita ja jäämiä löytyi liian monesta paikasta, totesi saksalaisprofessori Fritz Sorgel BBC:lle, ja lyttäsi samalla illuusiot huumevapaasta EU-parlamentista.

Yleisempää kuin moni uskoo

EU:n haliintorakennukset siivotaan usein ja perusteellisesti, joten kokaiinin käytön on Sat 1:n toimittajien mukaan oltava jatkuvaa. Tieto ei kuitenkaan yllätä parlamentissa.

– Näyttäisi siltä, että tulokset ovat samalla tasolla, mitä löydökset muissakin julkisissa rakennuksissa, parlamentin edustaja Marjory van den Broeke valisti asiasta udelleita BBC:n nettitoimittajia.

– Emme ole huomanneet mitään ongelmia, hän vakuutti.

Myöskään kohuraportin tekijät eivät pidä tuloksia mitenkään yllätyksellisinä. Jutun esittäneen ajankohtaisohjelman tuottajan Ulrich Meyerin mukaan kokaiini on ongelma kaikissa yhteiskuntaluokissa, eikä mitenkään erityisesti poliitikkojen keskuudessa.

– Emme halua osoitella mitään ammattiryhmää sormella.

www.iltalehti.fi/2005/07/18/200507173285544_uu.shtml

-kyseinen linkki ei enää toimi, uutinen lienee poistettu, mutta aiheesta varmasti löytyy tietoa asiasta kiinnostuneelle.

Todellakin, mielestäni tällaiset asiat tulisi saattaa ihmisten tietoon. Jos joku on eri mieltä, ihmettelen todella millä motiiveilla ja kenen hyödyksi näistä asioista ei puhuta… isot rahathan siellä takana on, mutta onko sillä rahalla ja sen omistajilla näppinsä kiinni myös suomalaisessa mediassa, toivottavasti ei.

parhain terveisin,
Jukka Juntunen
………………………………………………………………………………………………


https://www.dailykos.com/stories/2007/12/12/420107/-

https://www.dailykos.com/stories/2007/12/12/420107/-


Todella tiedontäyteinen sivusto: https://www.madcowprod.com/

USA on saanut luvat käyttää Suomen ilmatilaa ymmärtääkseni jo Afghanistanin sodan aikana, eli vuosikymmeniä sitten.. 1980-luvulla. Mikäpäs siinä on ollut lennellessä erittäin privaateilla “vankienkuljetuskoneilla” tonnien lasteja heroiinia ja ties mitä, minne vain CIA vähemmänhiiskutut väylänsä on halunnut avata aikojen saatossa. Tutkimalla selviää.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Afganistanin_sota

Kun USA astui maihin valloittajana vapauttajana….
(https://www.academicmind.com/_images/charts/000aap01.gif)
https://tetonist.files.wordpress.com/2014/09/afghan-opium-production-graph-1980-2007.jpg
https://www.statista.com/chart/11926/poppy-cultivation-and-opium-production-in-afghanistan/

“Enhän toki halua osoitella mitään ammattiryhmää tai virastoa sormella…” mutta,

CIA liittyy kaikkeen mikä liittyy laittomiin huumeisiin. Suurin tuottaja, suurin salakuljettaja, suurin kansainvälisen kaupan järjestäjä… Suurinpiirtein noin. Tarkoitan, että globaalia hommaahan tuo on, ja monien tahojen käsissä alueittain, mutta cia on ainakin yksi keskeinen toimija… tutkimalla selviää. Sehän perustettiin 1900-luvun puolessa välissä, Bushit perustajien joukossa.. ja huumekaupan osalta juontanee juurensa farmaseuttista agendaa ajaneen Rockefellerien kautta, myös oopiumsotien aikoihin ja sen ajan instituutioihin ja organisaatioihin… jne..


CIA virallisesti myönsi Webbin paljastaman toiminnan vuosia myöhemmin, kaikessa hiljaisuudessa Bill Clintonin Lewinsky-skandaalin viedessä kaiken huomion..

https://archive.org/details/GaryWebbDarkAlliance1999

Elokuva Gary Webbin tarinasta
https://duckduckgo.com/?q=kill+the+messenger+movie&t=ffab&atb=v185-1&ia=web

Että eihän ne tieten ehkä muulla ku hevillä (hedelmät ja vihannekset), tai vähälläkummalla, luovu tuommoisesta bisneksestä, ja kun EU Parlamentti kiitää kokaiinin voimissa globalistien dystopian agendoja ajaen, niin tuskin on perusasetelmat paljoa muuttumassa tuolta osin,, toimittajat toimittaa ja samat toimijat saavat toimia, kun yhteiskunnassa järjestelmällisesti katsotaan muualle.

Mutta sinänsä tärkeää on suomalaistenkin tietää, samoin kuin kaikkien maailman tässä huumeasiassa harhaanjohdetun:

Tosiasiassa, kun viranomaiset tekevät takavarikon, osa lastista katoaa heti ensiksikin tuon ylimmän kuvan tyypin paidan alle, mutta virallisen takavarikonkin jälkeen, samaa tavaraa tulee yllättäen joiltakin tai jotain kautta sinne “katukauppaan” takaisin.. Tuo taitaa olla maailmallakin yleisesti normi. Täysin korruptoitunutta.

Se “Aarnion juttu” ei tainnut ihan vielä päättyä siihen, mitä ja minkä verran aiheesta on Suomen mediassa uutisoitu. Samankaltaista on tapahtunut Suomessa ennenkin. Silloin jätettiin syyttämättä ja jätetään edelleen.


Totuus vapauttaa ja parantaa – ja se tullaan vielä näkemään tämänkin asian osalta.

Samalla luultavasti paljastuu farmaseuttisen mafian pillerinpyöritysringit isolla rytäkällä . Katsokaa, kenen pillereitä syötte ihmiset, keiden rokotteita ym. korruption mielestä “käypää” meidän viranomaiset meille lahjottuina ja päästään ohjelmoituina tuputtavat:

https://www.dmlawfirm.com/crimes-of-covid-vaccine-maker-pfizer-well-documented/

https://www.dmlawfirm.com/crimes-of-covid-vaccine-maker-pfizer-well-documented/


Loppuun jotain reilusti kevyempää, josta voimme kaikki ottaa mallia…:

https://www.luontoportti.com/suomi/fi/linnut/talitiainen

Leave a Reply

Sulje valikko