Kansan Nousu, Vaalivilppi, Perinteet – Eero Ilmari Kuopio & Juho Hirvelä #40

Hyvä keskustelu&podcasti.

Mikko Kemppe Kommentoi, 👉 Jaa jos näet sen tärkeäksi! 🎤 Vieraina Kansankunnan Tila Youtube kanavan ja Kansalaisvaalit dokumentin tekijät Juho Hirvelä ja Eero Ilmari Kuopio. Juho ja Eero ovat ottaneet tehtäväkseen toimia kansallisen etumme puolestapuhujina. He turhaantuivat hallituksen päätökseen siirtää vaalit, sekä yrityksiin vaimentaa kansan ääntä. Täten he päättivät itse järjestää kansallisvaalit kansakunnan tahtotilan selvittämiseksi. Pian selvisi, että kansallinen herääminen on alkanut ja kansa on nousemassa.Saammeko yhdessä maamme kukoistamaan? Tässä jaksossa käymmekin läpi liittyikö kuntavaalien siirtoon vilppiä? Mitä vanha kansa on kertonut ja sanonut Suomesta ja Suomen maasta? Mitkä ovat Suomen historian tärkeimpiä teoksia ja kirjailijoita? Mikä shokeerasi Juhoa mielenosoituspäivänä eniten? Yritetäänkö meitä johtaa pelolla? Kiinnostaako johtajiamme Suomen demokratia? Jos nämä kysymykset kiinnostavat, tervetuloa seuraamme. 📲 Jakson linkit: Kempen Podcast: Telegram ryhmä: Https://t.me/kemppepodcast​ Instagram: https://www.instagram.com/kemppepodcast/​ Instagram: https://www.instagram.com/mikkokemppe/​ Tik Tok: https://www.tiktok.com/@kemppe​ 📲 Kansallisvaalit 43 min dokumentti: https://www.youtube.com/watch?v=nmZI4…​ Vetoomus Keskustan ja Kokoomuksen Kansanedustajille Puhe EU:n Elpymispaketista 1.5.2021: https://www.youtube.com/watch?v=BqlBb…​ Eero Ilmari Kuopion kanssa teimme myös erikseen jakson https://www.youtube.com/watch?v=LA88Q…​ 🎤Jakson koko ohjelma: 0:00​ – Intro 1:00​ – Mistä inspiraatio KANSALLISVAALIT 2021 -dokumenttiin lähti? 2:30​ – Liittyikö kuntavaalien siirtoon vilppiä? 5:20​ – Sakari Topeliuksen kirjoittama Maamme-kirja (kaikkien aikojen luetuin kirja Suomessa, täynnä kansanvalistusta ja sydämensivistystä) 8:00​ – “Maasi”-runon esitys 10:00​ – Mitä vanha kansa on kertonut ja sanonut Suomen maasta ja Suomesta? 11:30​ – Mitkä ovat Suomen historian tärkeimpiä teoksia ja kirjailijoita? 13:00​ – Mikä on Suomen tila nyt, tänä päivänä? Tarvitaanko Suomeen kansannousu? 16:00​ – Mikä shokeerasi Juhoa mielenosoituspäivänä eniten? 22:30​ – Miksi kukaan ei puhu Suomessa tapahtuvasta korruptiosta tai vilpistä? 24:30​ – Miksi Juho ja Eero järjestivät vappuna kansanäänestyksen EU:n elvytyspaketista? 25:00​ – Miksi EU:n tukipaketista ei tehty kansanäänestystä 60,000 hengen kansalaisaloitteesta huolimatta? 25:30​ – Haluaako Suomi hyväksyä EU:n tukipakettia? Mitä 1.5. kansanäänestyksen tulos kertoo? 28:00​ – Onko pian tulossa joku mielenkiintoinen paljastus? 28:30​ – Yritetäänkö meitä johtaa pelolla? Kiinnostaako johtajiamme Suomen demokratia? 32:00​ – Onko Suomessa enää vapaata mediaa? 33:00​ – Onko tämäkin pian vihapuhetta? Olemmeko kohtaamassa uuden ajan pimeyttä? 37:00​ – Ollaanko me Suomalaisina sinisilmäisiä? 39:00​ – Onko EU:n diili Suomelle hyvä vai huono? 42:00​ – Mitä meidän tulisi tehdä? Jos vilppiä tapahtuu, tulisiko meidän hyväksyä se? 42:30​ – Miten Tammen voi “tappaa” helposti? Onko Suomi kuolemassa samalla tavalla? 48:00​ – Mistä Suomalainen kansallinen herääminen sai alkunsa historiallisesti? 53:00​ – Mitä juuri sinä voit tehdä? Oletko valmis heräämään? 55:00​ – Onko meillä vapauden, syyllisyyden ja häpeän pelkoa? 56:30​ – Runo (Juho Hirvelä) 58:30​ – Mitä jos pelottaa? Miten sinun kannattaa suhtautua haasteisiin? 1:01:00​ – Miten voisit hävitä, jos totuus ja oikeus ovat puolellasi? 1:03:00​ – Mikä on se tarkoitus, joka voimaannuttaa ja auttaa jaksamaan kohtaamaan haasteita? 1:05:00​ – Mikä maa on paras Suomalaiselle? Mistä monikulttuurinen rikkaus kumpuaa? 1:07:00​ – Milloin viimeksi teit koivun vihdan? 1:08:00​ – Juhon yksi kauneimmista kokemuksista, mitä hän on ikinä nähnyt ja kokenut 1:11:30​ – Me tarvitsemme sinun apuasi, että saadaan Suomalaisten sydämissä tuli syttymään 1:12:10​ – Jussin ja Siirin kiitokset! 1:17:00​ – Yrittääkö joku kolottaa Suomea? 1:19:30​ – “Hädän hetkenä” -kertomus Maamme-kirjasta

Leave a Reply

Sulje valikko