Kuolemaa, valheita ja SOKERIA

Ystäväni Antti kirjoittanut niin hyvän tekstin sivulle https://www.facebook.com/groups/humantechnologies , että kopioinpa tuon ja sen sisältämät linkit tänne talteen myös. Alhaalta löytyy tämä alunperin englanninkielinen teksti myös suomeksi.

1960-luvulla sokeriteollisuus maksoi terveysviranomaisille ja tutkijoille siitä, että sokerin haitallisuudesta vaiettiin ja alettiinkin syyttää sen aikaansaamista kansanterveyshaitoista rasvoja.

Seurauksena on vuosikymmeniä kestänyt jatkumo, jossa osassa ovat väärät ravintosuositukset, farmaseuttisen mafian tuottamat pillerit ja niiden kauppa, sekä koko terveydenhuoltosysteemin muukin toiminta, ihmisten heikentynyt terveydentila ja lukemattoman monien yksittäisten ihmisten pitkään jatkunut kärsimys, kuten myös korruptio kansallisissa terveyslaitoksissa kuten Suomen osalta THL:ssä ja muissa asiaan kuuluvissa virastoissa. Tästä syystä, tästäkin asiasta täytyy puhua ääneen ja totuuden tulla julki.


D E A T H , L I E S A N D S U G A R

Both WHO and Finnish THL were part of this international conspiracy (Not a Theory) that has costed a massive amount of lives and made big pharma, big food and big sugar a huge amount of money. Here’s how.

As the so called normal western diet started to explode in our hearts ands minds, scientific research discovered it was sugar that was causing the chronic inflammation, intravenous scarring and cardiac arrests.

The research was buried, fat was blamed instead and low-fat diet products were introduced to the public. In Finland we launched nation-wide operations to ban butter, fats and oils in the so-called North-Karelia project. The cholesterol nonsense was used to measure the success of a project built to cover up the fact that sugar is shit.

As a result the cardiovascular disease naturally didn’t go anywhere, in the absence of vital fats we developed a myriad of new diseases caused by malnutrition and kept pouring money into low-fat products based on fake-science.

In real life this means death, disease, cost and suffering for milllions just in Finland alone. Fazer and several other corporations were in on the cover up, perfectly aware of the price and for decades they and their corrupted scientists stood back and made a lot of money.

The information of the coverup has been available for a few years now. Why nobody has been charged can only be attributed to an ongoing conspiracy and monopoly defending itself. Or it might be that crimes of this magnitude go beyond our capacity to process.

The the falsification of scientific research and both corporate and political propaganda over the past 50 years made an impact so deep that even after the conspiracy was revealed, people refuse to believe it. Most people in Finland are still malnourished in their fear of fats and chronically inflammated in their consumption of sugars.

The idea that their corporations, politicians and health organisations could be working together to make them sick is beyond their imagination. Even when presented proof and evidence the dogma still stands. In our minds fats still make us fat. In our cafeterias they still serve margarines and other shit that no animal would touch. We think we’re being healthy while we’re simply being fooled.

We’ve been played and lied to. The companies and organisations responsible for the deaths and malnourishment of countless men, women and children are still profiting from our suffering and as we speak, our politicians are building new legislation based on their recommendations. And make no mistake. You’re paying for it.

We know the (massive) sugar industry paid off scientists, politicians and officials. We know the science was fake and that for some mystical reason the totally unscientific fat-scare spread accross the world under the official government guidelines and were adopted obediently also by the Finnish officials – obviously with no studies of their own. It was the first time the government has given recommendations on diet.

We now know it was total horse shit and yet we keep using the same model. We even teach it in schools. It’s now considered normal for middle age people to eat blood pressure medication, cholesterol drugs and poison that takes fats out of your blood. And we’re expecting you the tax payer to pick up the bill for this total insanity. Thx

#sugarisshit #fuckfazer #thl #who

https://www.youtube.com/watch?v=gis5cH7pxGM

https://www.npr.org/sections/thetwo-way/2016/09/13/493739074/50-years-ago-sugar-industry-quietly-paid-scientists-to-point-blame-at-fat?fbclid=IwAR00VxW_91PwUocpGsee0RcQNtCSSnv2TsUX4ZGzeIqqCSwyMO_L8Oh9tgA&t=1610702694334Teksti googelin kääntämänä:

KUOLEMAA, VALHEITA JA SOKERIA

Sekä WHO että suomalainen THL olivat osa tätä kansainvälistä salaliittoa (ei teoriaa), joka on maksanut valtavan määrän ihmishenkiä ja tehnyt suuresta lääkkeestä, suuresta ruoasta ja suuresta sokerista valtavan määrän rahaa. Näin.

Kun niin kutsuttu normaali länsimainen ruokavalio alkoi räjähtää sydämessämme ja mielessämme, tieteelliset tutkimukset havaitsivat, että sokeri aiheutti kroonista tulehdusta, laskimonsisäisiä arpia ja sydänpysähdyksiä. Tutkimus haudattiin, sen sijaan syytettiin rasvaa ja vähärasvaisia ​​ruokavaliotuotteita esiteltiin yleisölle. Suomessa aloitimme valtakunnallisen toiminnan voin, rasvojen ja öljyjen kieltämiseksi niin sanotussa Pohjois-Karjala-hankkeessa.

Kolesterolihölynpölyä käytettiin mittaamaan projektin menestystä, joka rakennettiin peittämään sokerin paskaa. Tämän seurauksena sydän- ja verisuonisairaudet eivät luonnollisesti menneet mihinkään, elintärkeiden rasvojen puuttuessa kehitimme lukemattomia uusia aliravitsemuksen aiheuttamia sairauksia ja kaatoimme rahaa väärennettyyn tieteeseen perustuviin vähärasvaisiin tuotteisiin.

Tosielämässä tämä tarkoittaa kuolemaa, sairauksia, kustannuksia ja kärsimystä miljoonille pelkästään Suomessa. Fazer ja monet muut yritykset olivat peitossa, täysin tietoisia hinnasta, ja vuosikymmenien ajan he ja korruptoituneet tiedemiehensä seisoivat ja ansaitsivat paljon rahaa. Tiedot peitosta ovat olleet saatavilla muutaman vuoden ajan. Miksi ketään ei ole syytetty, voidaan katsoa johtuvan jatkuvasta salaliitosta ja itsepuolustuksesta. Tai voi olla, että tämän suuruiset rikokset ylittävät kykymme käsitellä. Tieteellisen tutkimuksen sekä sekä yritys- että poliittisen propagandan väärentäminen viimeisten 50 vuoden aikana on vaikuttanut niin syvälle, että jopa salaliiton paljastamisen jälkeen ihmiset kieltäytyvät uskomasta sitä.

Suurin osa Suomessa asuvista ihmisistä on edelleen aliravittu pelossa rasvojen suhteen ja kroonisesti tulehtunut sokerien kulutuksessa. Ajatus siitä, että niiden yritykset, poliitikot ja terveysjärjestöt voisivat työskennellä yhdessä saadakseen heidät sairaiksi, on heidän mielikuvituksensa ulkopuolella.

Dogma pysyy edelleen, vaikka todisteet ja todisteet esitettäisiin. Mielestämme rasvat tekevät meistä edelleen lihavia. Kahviloissa he palvelevat edelleen margariinia ja muuta paskaa, johon yksikään eläin ei koskisi. Luulemme, että olemme terveitä, kun meitä yksinkertaisesti huijataan. Meitä on pelattu ja valehdeltu. Yritykset ja järjestöt, jotka ovat vastuussa lukemattomien miesten, naisten ja lasten kuolemista ja aliravitsemuksesta, hyötyvät edelleen kärsimyksistämme, ja puhuessamme poliitikomme rakentavat uutta lainsäädäntöä suositustensa perusteella. Ja älä tee virhettä. Maksat siitä.

Tiedämme, että (massiivinen) sokeriteollisuus maksoi tutkijoille, poliitikoille ja virkamiehille. Tiedämme, että tiede oli väärennös ja että jostain mystisestä syystä täysin epätieteellinen rasvapelko levisi ympäri maailmaa virallisten hallituksen ohjeiden mukaisesti ja myös Suomen virkamiehet hyväksyivät sen tottelevaisesti – ilmeisesti ilman omia tutkimuksia.

Se oli ensimmäinen kerta, kun hallitus antoi suosituksia ruokavaliosta. Tiedämme nyt, että se oli hevosen paskaa, mutta silti käytämme samaa mallia. Opetamme sitä jopa kouluissa. Nyt katsotaan normaaliksi, että keski-ikäiset ihmiset syövät verenpainelääkkeitä, kolesterolilääkkeitä ja myrkkyä, joka poistaa rasvat verestäsi. Odotamme, että veronmaksaja noutaa laskun tästä täydellisestä hulluudesta. Kiitti

#sugarisshit #fuckfazer #thl#who

Leave a Reply

Sulje valikko