Valtio lahjoitti Nesteen osakkeet pois myytäväksi

Ihan vain esimerkkinä kansallisomaisuuden myynnistä. Tämä on vain yksi hyvin nesteinen tapaus. Kannattaa katsoa myös muuta Suomen lähihistoriaa

En minä systeemin mediaan ketään kyllä ole suosiolla opastamassa tai suosittele lukemaan, mutta tulkoon tänne dokumentointisyistä. Suomen kansallisomaisuus on myytävänä vain koska Suomen Kansa on nukkunut ja tuuditettu monenmoisella eikä suurempi kansanosa vain yksinkertaisesti huomaa mitä tapahtuu…

“Mutta möittekö te 80 prosenttia valtion lahjoittamista Nesteen osakkeista?”

En osaa sanoa mitään prosenttiosuutta. Tarkoituksemme on vaan turvata tulevaisuus niin, että voimme tulevaisuudessakin keskittyä lasten hyvinvoinnin parantamiseen.

”Se on hienoa. Mutta kysymys ei koskenut tulevaisuutta vaan menneisyyttä: Möittekö te Nesteen osakkeet?”

Ei kai se kuulu muille. Se on Itlan sisäinen asia.

”Varat myönnettiin Itlalle eduskunnan päätöksellä. Käytännössä ne olivat veronmaksajien rahoja. Kai niistä voidaan käydä julkista keskustelua?”

Me yritämme vain turvata varat mahdollisimman hyvin.

”Viimeisten 12 kuukauden aikana Nesteen osakkeen arvo on kaksinkertaistunut. Millaiset tuotto-odotukset Itlalla on omistuksiensa suhteen?”

En yhtään osaa sanoa. Me pyrimme siihen, ettei hallituksen tarvitse keskittyä osakekurssien arvioimiseen, vaan tähän käytännön työhön.

”Neste on edelleen valtion strateginen yhtiö, jota voi pitää kansallisomaisuutena. Mikä merkitys kotimaisella omistamisella on ylipäätään Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiölle?” [Myyntitarkoituksissa siirretty säätiölle tietenkin!]

Ei kai kotimainen omistajuus ole sen huonompi kuin mikään muukaan. Mutta ei meillä ole tässä vaiheessa vielä arvioitu näitä kysymyksiä. Meillä on vasta perustettu varainhoitotoimikunta, jonka tehtävä on arvioida näitä asioita kesän aikana.

”Miten on mahdollista, että 40 miljoonan euron osakepotti myytiin ennen kuin asioita on ehditty miettiä?”

Itlan nykyinen hallitus ei ole myynyt eikä ostanut osakkeita, Pohjonen sanoo. Myytiinkö Nesteen osakkeet siis edellisen hallituksen päätöksellä, kun puheenjohtajana toimi vielä Pentti Arajärvi?

”Laita siihen vaikka no comments, jos se sua helpottaa.”

Pentti Arajärvi vahvistaa Seuralle osakkeiden myynnin tapahtuneen hänen hallitusaikanaan, mutta hän ei ehtinyt kommentoida asiaa tarkemmin.

Ei kiitos.

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/pistiko-itsenaisyyden-juhlavuoden-lastensaatio-valtion-lahjoittamat-nesteen-osakkeet-lihoiksi-laita-siihen-vaikka-no-comments-jos-helpottaa/?fbclid=IwAR3N294rJS3gINzSYAEWLsyuKaMTUj7tPdkIAPQVQIhi0JOBZQlEPVZKRKA


Tämän sivuston kohdalla antoi selain varoituksen jostain sertifikaatin puuttesta ja että hui hui pistä pois äkkiä. Mutta ei tarvitse tuota pelätä, hyväksyy vain niin kyllä siitä varoituksesta pääsee läpi. Ja toisella selaimella näemmä aukesi varoituksetta.

http://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/itsenaisyyden-juhlavuoden-lastensaatio-itlan-suhmuroinnit-osa-2?fbclid=IwAR08bkD0xYSGM3juZdMtHVm50TSWY9SaytBQ1PRD0sqcsPuKwuZAt1SDcnk


https://www.talouselama.fi/uutiset/te/0dc20916-7a80-441c-a6c0-58c6419649e6?fbclid=IwAR0Md00LP2kI6beISQfDMzH-f3f6pgguAY2sT_JgF3HIZDASWHTMYVXy7e4


Nesteiset lahjoitukset ja nesteiset kaupat. On taidettu tätä varten tehdä jo jonkinmoiset alustavat kädenpuristukset ja salaiset käsimerkit jne. että on näin kivat lahjoitukset toteutunutkin.. Kyllähän nyt lapsille! Bling!!

https://yle.fi/uutiset/3-10006001?fbclid=IwAR2HQo8mw9KUH3z4iit5Q3HtRf-_76SKfVPajGiJt_qjPBqy5nHd-EeGEdE

Leave a Reply

Sulje valikko