Kuinka he Paranevat -KOIVUNTUHKAVEDEN APU SAIRAUKSIIN

[Tämä ja muita parannuskeinoja listattuna täällä: Parannuskeinoja-lista]

Kuinka he Paranevat

(Matkalla kuultua ja nähtyä) KOIVUNTUHKAVEDEN APU SAIRAUKSIIN

Lapin kansan kirjapaino Oy

(Kirjoittanut: Janne Marttiini )

(tekstin uudelleen talteen sähköiseen muotoon kirjoittanut J Kinnunen, 4.maaliskuuta 2007, en lähtenyt oikolukemaan alkuperäistä tekstiä joten kaikki kirjoitusvirheet kopioin sellaisenaan tähän alla olevaan tekstiin, siitäkin syystä että tällä tekstillä voi olla jotain historiallista arvoa joskus myöhemmin, paksulla fontilla kirjoitetut on minun tekemiäni lisäyksiä, huomiota herättämään)

Matkalla Kuultua ja Nähtyä

Viime kesäkuun 13. päivänä 1967 oli radiossa haastattelu, jossa asiantuntijat totesivat, kuinka suuri todellisuudessa on lääkäripula maassamme. Se sai minut toteuttamaan suunnitelmani sanoa jotakin ihmiskunnan yhdestä vitsauksesta, syövästä, jonka edessä koko ihmiskunta vapisee.

Aluksi kiitämme Jumalaa, että saamme olla sivistys- ja kristikansan lapsia. Kuinka pitkälle onkaan lääketiede jo päässyt aina thingyilliiniä myöten. Annamme niistä kaikista suuren kiitoksen ja kunnian niille tutkijoille, jotka ovat vaivaansa ja varojaan säästämättä tehneet työtä ihmiskunnan hyväksi, ja jo paljon löytäneet.

Kerron tässä pääasiassa ensikäden tapauksia. Jätän osoitteet mainitsematta, jottei kävisi niinkuin USA:ssa, jossa tämänkaltaisista asioista kirjoitettaessa mainittuun osoitteeseen saatiin valtava kirjetulva.

Nyt seuraa tositapauksia

Helsingissä kaksi vanhanpuoleista naista keskustelee kaupassa: Noo kuinka sinä olet täällä sinullahan on ollut syöpä? 

SYÖPÄ

Niin on ollut ja nyt olen terve. No kuinka se on ymmärrettävä? Minä toimin niin kuin olin kuullut vanhoilta, poltin hellan uunissa koivuhalkoja tuohineen ja parkkineen noin puoli kiloa, (normaali annos on 300 grammaa). Seuloin tuhkasta hiilet pois ja keitin veden ja panin siihen nuo tuhkat 300 grammaa 6 litraa vettä emalikattilaan ja keitin sitä vähän hämmentäen, ettei se pala pohjaan, niin että 12 minuuttia kiehui tuhkan kanssa. Ja kun se oli tarkoin laskeutunut puhtaaksi niin vaatteen läpi pulloon ja niin lääke oli valmis.

Aloin sitä juomaan aluksi noin kaksi ruokalusikallista kerrallaan muutaman päivän tottumuksen takaa puoli pienen puoleista juomalasia jonkun vahvan mehun tai piimän kanssa 2 tai 3 kertaa päivässä. Muutaman kuukauden sitä käytin ja niin kuin näet tässä on näyte lääkkeestäni, elävä näyte.

Jatkan sitä edelleen, sillä syöpä tulee uudestaan, jos lakkaa käyttämästä, tietysti terveenä vähempi kuin sairaana. Huom. jos saa tuhkaa ostamatta niin saa sitä panna vaikka 500 grammaa, ei se haittaa, erittäinkin syöpäpotilas, se on vain parempi.

Kauppa-apulainen kuunteli jännityksellä koko asian, koska hänellä oli syöpää sairastava äiti Varpaisjärvellä kuolemaa odottamassa. Lääketiede oli tietysti tehnyt voitavansa hänenkin kohdallaan. Kauppa-apulainen lähti heti äitinsä luokse ja valmisti tuon reseptin mukaan lääkkeen – ja äiti parani.

Kauppa-apulainen lähti pitemmälle lomalle Ylivieskan Raudaskylään. Sinne oli juuri lähetetty Miina kotiinsa kuolemaan, luvassa vain 3 viikkoa elonpäiviä.

Kauppa-apulainen kiiruhti Miinan tykö ja valmisti saman lääkkeen kuin äidilleenkin. Miina meni 3 viikon päästä terveenä työhön. Tämä oli J.Kytömäen kertomus, J.K oli kouluneuvos ja kunnioitettu kansalainen, hän ei varmaan valehdellut.

Tästä syttyi J.K. ja alkoi lähettää Kalajoen koivuntuhkaa ympäri Eurooppaa, Turkkia, jopa Ameriikkaa myöten. J.K. luuli, että sen pitää olla Kalajoen koivusta ja hän tunsi vain syövän. Hän saattoi avun lukemattomille, kunnia hänelle.

Vuonna 1953 matkustin Helsingistä Rovaniemelle ja Rauduskylän asemapäällikön pariskunta samaa matkaa. He olivat niin lämmenneet tuohon asiaan, että kertoivat, minkälainen kansainvaellus oli tullut J.K:n tykö hakemaan tuota Kalajoen koivun tuhkaa.

No Kusti REUMA SILMÄSSÄ

Miten sinun silmäsi on noin huonon näköinen? Siitähän puskee reumatismi. Lääkärini sanoi se on leikattava pois. Mutta kun Kusti kuuli koivuvedestä ja alkoi sitä käyttää niin kuukauden perästä oli mies terve. Lasit pois ja silmä kuin toinenkin ja niin ei tarvinnut leikata silmää pois. Olipa mies kiitollinen koivuvedelle.

– Mitäs Pekalle kuuluu tämän kuolevaisen ruumiin asioihin? Minähän tiedän, että veli on hoitanut kuntoon ne asiat, joilla on iankaikkinen merkitys.

No mullehan tuli syöpä ja menin Helsinkiin parhaaseen sairaalaan. Siellä todettiin, että ei ole enää mitään inhimillistä ja lääketieteellistä mahdollisuutta paranemiseen. Leikattiin kyllä ja nähtiin ettei ole muuta mahdollisuutta kuin jäädä kotiin kuolemaan. Kolme tai korkeintaan kuusi kuukautta luvattiin elonpäiviä.

Mutta siellä tunnettiin jo vähän tuota alussa mainittua tuhkalääkettä ja Pekka alkoi sitä käyttää.

Kun kävin häntä katsomassa hän oli kuin itse terveys jälleen. Jos välillä heitti lääkkeen käytön pois, niin sai vielä vaivoja. Tämä tahtoo sanoa, ettei syöpäpotilas saa koskaan lakata sitä käyttämästä. Pekka eli määrätyn kuolemansa jälkeen vielä toistakymmentä vuotta.

Tämä sama sääntö pätee muihinkin sairauksiin, ettei saa lakata käyttämästä mm. niitä mineraaleja, joita ruumis vaatii.

Aikanaan oli S. Kuvalehdessä kertomus, jossa eräs henkilö oli saanut avun tuosta tuhkalääkkeestä.

Hänellä oli jo syöpä syönyt sekä reisi- ja nilkkaluut poikki. Tämä henkilö parani niin, että voi jo pyörälläkin ajaa. Hänestä oli lehdessäkin kuva, kuinka hän ajoi, mutta joku sanoi, että se on synti, ja että tuhka on poppalääke. Tämä henkilö heitti tuhkan käyttämisen pois ja kuoli syöpään. Ei olisi saanut heittää pois.

Tuhka on terveysjuoma. Se antaa unta ja nälkää. Se auttaa vatsan toimintaa vanhallakin ihmisellä ja on mitä mainioin nuorennuslääke, koska se antaa ruumiiseen niitä mineraaleja, jotka takaavat terveyden ja hyvinvoinnin ihmiselle. Ainoa vika, mikä tuhkassa on, on se, että se on liian halpaa. Moni mieluummin kuolee kuin alkaa käyttää niin huokeaa kotitekoista ainetta.

Ruotsista Miina

Olin kuullut Väinö L:n sanomia Miinasta. Menin katsomaan mitä Miina-täti sanoo. – Te tarkoitatte tietysti tätä kuolevaista ruumista. Minulla oli niin paljon sairauksia sisälläni (ei syöpää), että kävin kaikki mahdolliset hoitopaikat luontaissairaaloita ja tavallisia sairaaloita myöten. Kävin myös monien lääkäreiden luona. Viimein eräs lääkäri sanoi, että sinua ei paranna enää mikään.

Mutta Miinalla oli tuo resepti kotona, lähetetty USA:sta. Mutta hän ei alkanut ennen niin halpaa lääkettä käyttää, ennenkuin lopullisesti käskettiin ulos.

(tekstin uudelleen kirjoittajan huomautus; tällä kohtaa on kaksi riviä häipynyt näkymättömiin, joten teksti jatkuu näin)

…….käyttää, niin yksi ja toinen vaiva alkaa parantua. Vähän päästä Miinasta tuli terve ihminen, joka eli kymmeniä vuosia. Tämä oli sanasta sanaan Miinan oma todistus.

Vierailin J.K:n Luona

Hän otti ilolla vastaan ja kirjoitti paperille mitä kerroin, joitakin tapauksia muita kuin syöpä, jotka olivat hänelle tuttuja. Kun hän kuuli, että muittenkin paikkakuntien tuhka oli samanarvoista kuin Kalajoen koivuntuhka, niin hän muutti reseptinsä. Samalla hän kuuli, että se on moniin muihinkin sairauksiin apu ja lääke, kun kerroin Kustin ja Miinan sekä oman tapaukseni, kuinka reumatismi kantapäästäni lähti. Jussi laittoi lääkkeen. Kolmen viikon päästä hän kirjoitti ja kiitti käynnistäni. Hän valmisti ensi kerran itselleen lääkkeen (kun hän tiesi vain syövästä) ja sanoi: ihme tapahtui vaimoni, jolla on paha reumatismi, jaloissa suonikohjut ja muutenkin on vanhuuden runtelema, alkoi tervehtyä. Lisäksi meillä kummallakin on sokeritauti. Minä aloin aivan kuin seuraksi vaimolleni juoda tuota lääkettämme. REUMA ja SOKERITAUTI

Vaimoni sai kuin uudet jalat, ja mikä ihmeellisintä meillä kummallakin alkoi sokeri ureasta vähetä Huom! Tämä on sanasta sanaan J.K:n todistus.

Tämän jälkeen hänkin muutti reseptiään, ja sanoi että se on myös moniin muihinkin sairauksiin eikä ainoastaan syöpään tehoava lääke. Siihen kelpaa koivu mistä tahansa, kun se on puhdaskuorista, mahimatonta, siis priima puuta.

Välihuudahdus: HUOMIO! HUOMIO!

Kaikesta tästä huolimatta emme koskaan unohda kiittää Jumalaa, että meillä on sivistys ja kristinusko maassa. Lääkärit ja lääketiede, kuinka rajaton määrä kärsimyksiä ja sairauksia parantavia lääkkeitä ja hoitomenetelmiä onkaan lääketiede nyt jo saavuttanut. Ja aina uusia löytyy. Mutta sen lisäksi mitä onkaan jo saavutettu, kun tämä vain saataisiin Suomen lääkärien käeen, niin pieni Suomemme saisi sen kunnian maailmassa, etä syöpäänkin löytyi lääke pienessä maassamme. Sen kunnian tähden olen vaivautunut tämänkin kirjoittamaan. Ja ennen kaikkea kärsivien hyväksi. Lääke, jonka köyhinkin pystyy pystyy hankkimaan.

No, Franssi: terve vain! Olen kuullut jotakin terveydestäsi. Sinä nyt istut autossa kuin itse terveys. Kerro nyt liioittelematta mitä kuuluu siltä alalta. VERISYÖPÄ YM.

– Sen teen mielihyvin. Tämä tapahtui 1965 kesällä. Minun kotini viereen tuli ihminen, joka tunsi tuon tuhkalääkkeen. Hän sen minulle laittoi, kun näki surkeuteni. Minulla oli verisyöpä, piti olla vähän väliä panettamassa uutta verta, ja sen lisäksi minulla oli sydämmen laajennus, maksan laajennus, vatsakatarri, rakkotauti, munuaistauti ja reumatismi. Voimani olivat niin lopussa, etten tahtonut jaksaa kättäni liikuttaa.

Kun aloin epätoivoisena juoda tuota tuhkalääkettä, niin tässä nyt olen tällaisena kuin näette. Tuo parantuminen tapahtui vuosi sitten. Olipa mies kiitollinen tuhkalääkkeelle. Huom! Jumala se paransi, mutta välikappaleena oli vain tuo mainittu lääke.

Kuinka ihmisystävänä voisin olla tuollaista lääkettä mainostamatta ihmiskunnan hyväksi. Olkoon tuo lääke äärimmäistä lääkäripulaa helpottamassa. Saada se kansan käyttöön ja saada sille lääkäriemme ja lääketieteen siunaus, siinä on asia, jota minä toivon, kun olen vielä niin isänmaallinen, vaikka toisinaan asunkin Tyynen meren rannalla. Asia on valmiiksi koeteltu. Siitä olen varma, että jos ihmiskunta lääketieteen siunaamana tuon tulisi tuntemaan, niin ei koko maailmassa yhtään kiloa koivun tuhkaa hukkaan heitettäisi, Sille tulisi sellainen kysyntä, ettei siihen mikään riittäisi. Tähänastisen tietoni perusteella se on varma vakaumukseni.

Kuule, Janne. Minulla oli oikein paha astma. Silloin aloin juoda koivuntuhkalääkettä niin, että se parani. Hän pyysi tämän muillekkin sanomaan, koska tiesi kuinka laajalla alueella kutsumustyössäni liikun.

Käyn välillä meren takana USA:ssa MAKSASYÖPÄ

Terve vaan, Norman. Kertokaapa tekin elämänne kokemuksia. Olen kuullut jotakin teistä ja tahdon kuulla asianomaiselta itseltään, etten tulisi levittäneeksi valhetta ja väritettyä. Jos kerran tahdotte kuulla, niin kerron. Minun tuli maksasyöpä, ja sen laatuinen, että siinä oli hirvittävät tuskakohtaukset useamman kerran päivässä, niin että minä kierittelin matolla tuskissani.

Menin parhaaseen sairaalaan saamaan apua. Siellä leikattiin vatsaani ja nähtiin, ettei ole mitään apua lääkäristä eikä lääketieteestä, kotiin vain kuolemaan.

Vaimoni oli parantunut tuolla tuhkalääkkeellä 25 vuotta sitten, ja hänellä oli sitä kai aina valmiina kotona. Kun minä sain kuolemantuomion oli se 3 – 6 kuukauteen.

Kun tämän kuulin, aloin kokeilla vaimoni tuhkalääkettä. Otin puoli kahvikupillista joka kohtaukseen, ja se helpotti tuskaa. Kun olin kaksi viikkoa tätä tehnyt, alkoi tulla kummastakin päästä kuin kolitervaa, ja sinne meni syöpä. Nyt olen jo elänyt terveenä toistakymmentä vuotta. Tarvitseeko tämän selvempiä todistuksia koivuvedestä syöpälääkkeenä! Tuo oli kokeneen Normanin todistus. Hänelle antoi USA:n hallitus luvan tehdä ja myydä lääkettä, mutta ei mainostaa eikä lähettää sitä.

Terve, sisar Näkkälä. Kertokaapa te oikein kokeneena, onko siinä perää, että teillä oli erikoislaatuinen tapaus. – No, minäpä kerron. Minulla oli selässä mitä pahin ihosyöpä, ja sitä leikattiin 18 kertaa.

Ei ollut mitään toivoa. Sukulaiset tiesivät tilani Minnesotassa ja lähettivät tuhkaa sekä reseptin, miten sitä tuli valmistaa ja käyttää. Kun tein sen mukaan, niin selkäni parani. Lääkärini, joka oli minua hoitanut, sanoi minulle näin: sanokaa te ihmisille tästä lääkkeestä; hänellä ei ole lupa, koska hän ei tunne niitä aineita, jotka siinä noin ihmeitä aikaansaavat. Tämän todisti kokeneena rouva Näkkälä, joka varmaan ei valehdellut.

No, Anna-täti VERENPAINETAUTI

Kertokaapa tekin näitä ajallisen olemuksenne kokemuksia. – Ne nyt ovat niin pienet. Minulla oli verenpaine ja verenkalkkeutuma. En edes voinut kunnolla käydä autolla ostoksilla kaupungilla. Kun kuitenkin täytyi käydä, olin niin väsynyt, että olin menehtyä. Kun sain tietooni tuhkareseptin ja tuhkaa, aloin sitä käyttää. Aluksi se teki minut vielä paljon sairaammaksi ja olin kuin pieksetty. Mutta hän arvasi, että kyllä se vaikuttaa, kun se noin teki hänet ensin sairaammaksi. Vähän päästä alkoi jalka kevetä, ja kylällä käyntikään ei enää rasittanut kuten ennen tuhkan käyttöä. Nuoruus palasi ja hän meni naimisiin ja elää onnellisena perheenäitinä. Näin han itse todisti minulle.

Edvart, mitä sinä sanot? SYDÄNSAIRAUTEEN

Kun sinä huhtikuulla kävit luonani ei minulla ollut sydäntautini tähden hämärää aavistustakaan jaksanko lähteä poikki mantereen Lastkanien suuriin seuroihin.

Mutta kun sinä kehotit juomaan koivuvettä, niin tulos oli hyvä. Kävin lääkärini tykönä kysymässä sopiko minun lähteä tuolle matkalle huonon sydämmeni takia.

Hänen lääkärinsä sanoi, kun tutki ja ihmetteli, mikä tähän sydämmeen on tullut, kun se on ollut niin huono ja nyt on kuin itse terveys, sinä saat sydämmesi tähden mennä vaikka Australiaan.

Ja niin lähdin henkilääkärini luvalla ja koko reissu meni hyvin. Ajatella, kesän helteessä ajaa väkikuorman kanssa tuhansia maileja. Lastkaniessa sanoi Edvart, ettei hän olisi täällä ilman minun neuvoani. Näin todisti itse Edvart.

Kirje Suomesta USA:han KUOLIO

Mies kertoo, että täällä Suomessa oli tapaus. Miehellä tuli kuolio jalkoihin. Ei ollut muuta keinoa kuin panna jalat polven yläpuolelta poikki. Hän sai koivuvesi lääkkeen ja alkoi sitä juoda, niin ettei tarvinnutkaan jalkoja leikata (tämä on toisen käden tieto). Miestä en yhtään epäile, mutta se tuntuu mahdottomalta. Mutta näin todisti mies, joka ei varmasti valehtele.

Ja se vain täytyy sanoa ja näidenkin todistusten perusteella, että on ihmeellinen Jumalan lahja ihmiskunnalle, joka nämä ottaa käyttöön. Tietysti on tapauksia, ettei se kaikille sovi eikä auta.

Mutta minä tunnen tapauksia, joissa auttamattomuuden syy on se, että käytetään liian vähän. Eihän tyhjä vaikuta. Ja syy siihen miksi monet eivät ala sitä käyttää on epäilys, että se on poppalääke.

Mutta sitä se ei ole sen enempää kuin lääketieteen hyväksymätkään lääkkeet, kun se poltetaan puhtaasta koivusta, kuten alussa on sanottu. Toisilla on syynä se, että aine on liian halpaa ja helposti saatavaa. Erittäinkin maaseudulla, jossa koivua vielä käytetään polttoaineena.

Liisa, Kertokaapa tekin kokemuksistanne VYÖRUUSU

No, jalkojani hierottiin synnytyksen jälkeen ja siitä tuli ikuinen ruusu jalkoihini. Täytyi 40 vuotta käyttää tukkoja, jotka lääkäri vaihtoi kerran viikossa, maksamaankin se tuli. Sukat olivat aina märkinä. Vihdoin sain koivuvesilääkkeen, joka jonkin aikaa sitä käytettyäni paransi jalkani.

Tämän kaiken tarkoituksena on Suomen kansan paras, ja samalla ehdotus lääkäripulan lievitykseksi ja jotta Suomen lääketiede ottaisi asian tosissaan huomioon. Pieni maamme saisi sen kunnian, että Suomi löysi syöpälääkkeen tautia vastaan, jonka edessä koko ihmiskunta vapisee neuvottomana. Kuitenkin on maallikkojen tiedossa kyllin paljon tapauksia, että kansa alkaisi sitä tosissaan käyttää terveysjuomana sekä ennalta ehkäisevänä lääkkeenä syöpää ja monia muita tauteja vastaan.

Käytä terveysjuomaa jatkuvasti kohtuullisesti terveenä kerran, kahdesti päivässä. Noin puoli normaalia juomalasia kerralla, joko piimän tai jonkun vahvan marjamehun kanssa. Se ei ole niin gramman päälle, eikä lusikkaruokaa. Käytäntö opettaa mikä kullekkin on paras. Sen olen kokenut yli 10 vuoden aikana.

Laboratorion tarkastuksen antama lausunto, mitkä aineet tuhkassa muodostavat sen yliluonnollisesti parantavat tekijät, on seuraava. Magnesium 5,5 prosenttia, silikon 1,8, sotium 4,9, mangaani 3,7, galosium 9,7, kupari 0,5, rauta 3,6, lipeä 0,5. TUHKAN ANALYYSI

Ja tässä on sekin hyvä, että köyhinkin pystyy sen hankkimaan, ja kun se ei ole terveellekkään vahingoksi, vaan päinvastoin ennakkohoito monia piileviä sairauksia vastaan. Kun ihmisestä puuttuu ne mineraalit joita on koivun tuhkassa. Sen tähden se on niin yliluonnollisiinkin parannuksiin ulottunut, joista muutamia on tässä yhteydessä mainittu. Viimeinen kuulemani oli kun mies oli vaikeista vatsahaavoista parantunut. Tämän kertoi 2. 7. –67 Mataringissa. Tähän olen kertonut vain tärkeimpiä tapauksia, joilla olen tahtonut palvella lähimmäistään niinkuin itseään. Ja vieläkin joka taitaa hyvää tehdä, eikä tee se on hänelle synniksi. Jaak. 4:17. Mikä on sitten hyvä työ jos ei tuo, että ihminen saa avun sairauteensa, johon ei vielä lääketieteemme ulotu. Jeesus oli suuri Herra ja hän vaivautui päiväkaudet ruumiillisten sairauksien parannukseen. Niin että

opetus lapsensa säälien sanoivat miksi niin rasitat itsesi.

No mitäs Greetta tätille kuuluu?

No mullehan tuli vanhuus jo ennen 80 ikävuottani. Koko yleisvointi meni niin huonoksi, että tuntui jokohan se tulee kuolema. Näkö ja kuulo alkoi heikota ja koko yleisvointini meni niin pahaksi, ettei enää ruumiini vettään pitänyt. Kävin sairaalassa ja siellä hoidettiin, mutta ei se parantunut. Viimein lähetettiin kotiin sairaalasta, ja kotona sain tietooni tuon koivuntuhka lääkkeen ja alion sitä käyttää tämän kirjankin ohjeen mukaan, niin tulos oli hyvä yleisvointini alkoi parata ja vesikään ei enää tullut luvattomasti. Greetta täti oli onnellinen ja kiitollinen Jumalalle ja myös välikappaleilleen jotka hänelle tuon opin antoivat, joka on vielä niin halpakin että köyhinkin voi sen laittaa kotisista koivuhaloista.

No Norjan sisar kertokaapa tekin jotain. Enhän minä oikein kehtaa kun se on niin kummallinen että oikein naurattaa vaikka se on tosiasia, käytännössä koettu.

Minähän sain lapsen ja sen jokainen meidän oloissa tietää mitä se on kun ei lapselle tullutkaan maitoa. Mutta kiitos Jumalan sain tietooni tuon koivuveden ja aloin sitä käyttää ja niin alkoi tulla maitoa ettei lapsi voinut ehtiä imeä. Kun lopetin tuon lääkkeen käytön niin maito taas loppui, mutta kun aloin uudestaan niin maito tuli enkä enää lopettanut tuhkaveden käyttöä, kun se on vielä kaiken lisäksi koko olemukselleni hyvä, ruoka ja uni maistuu hyvin ja muuten kaikki hyvin ja kun meillä Norjassakin on koivuja ja helloja joissa saadaan puhdasta kotoista tuhkaa, niin en koskaan lopeta sen käyttöä se vielä on ennalta ehkäisylääke syöpääkin vastaan ym. Se kuulemma lisäksi täydentää niitä mineraaleja joita ruumis tarvitsee.

No Kirsti täti REUMA

Kertokaapa siitä sisarestanne joka oli kroonillisen reumatismin runtelema, tuskat ja kuume ja kokonaan ajettunut keho. Hän ei voinut edes syödä, toisen piti syöttää. Lääketiede oli tehnyt voitavansa ja lähetti kuolemaan kotiaan. Kirsti kertoo hän oli niin huono ettei voinut käsin koskea kuin tuotiin kotiin sairaalasta kuolemaan, täytyi raanulla kantaa autoon. Kirsti jatkaa, hän alkoi juottaa siskolleen koivuvettä, lipiää. ja kun kaksi viikkoa oli juonut niin alkaa elämän toivo herätä, ajetus alkaa laskeutua ja kuume vähetä ja saattaa jo liikuttaa käsiään ja vähän jalkojaankin. Kolmen viikon päästä tuolin varassa käveleekin ja noin 4 viikon päästä hän jo alkaa hoitaa omaa huusholliaan. Yli 80 vuoden ikäisenä terveenä kaikki kunnossa. Tämän teki koivuvesi kroonilliselle reumatismillekin tarvitseeko selvempää todistusta tuohonkin tautiin.

No Viljo kerroppa sinäkin näistä kuolevaisen ruumiin asioista. No sen teen mielihyvin kun niin hyvänä ystävänä ja osaaottavaisena kerran kyselet.

No sinähän tiedät minun huonon terveyteni aikanaan yleensä, joka päättyi lopuksi sokeritautiin, jota hoidin vuosikausia sille kuuluvilla lääkkeillä, ja niin elin kuitenkin vuodesta toiseen, mutta kun sain vihdoin tietooni tuon ihmelääkkeen, jonka sanotaan parantavan aina syöpää, jopa verisyöpää myöten, kuten Fransin tapaus todistaa, niin ajattelin että jospa sillä minunkin sairauteni korjautuisi, että saisin lakata ottamasta alituiseen pistoksia ja pillereitä. Ja kun aloin niin ei kauan vienyt kun alkoi tuntua apua. Jatkoin koivuveden juontia sillä tuloksella että sain lopuksi jättää kokonaan pistokset ja pillerit pois. Kävin varmuudeksi lääkärissäni, joka minua oli hoitanut ja lääkärini ihmettelee, mikä ihme sinulle Viljo on tapahtunut, kun sokeri on sekä verestä että vedestä, kokonaan parantunut aivan normaaliin. Tämä oli sokeritautisen ja siitä päässeen todistus. Tarvitseeko parempaa?SOKERITAUTIIN

On tapauksia useampia, joita olen kuullut, että tämä on myös vanhain miesten tautiin hyvä on myös vähän omaakin kokemusta, tunsin sen oireita muutaman kerran, Kun USA:ssa olin joitakin päiviä käyttämättä koivuvettä (se on sama kuin tuhkalääke) ja kun aloin enempi huolella käyttää, niin sen perästä ei ole kuulunut mitään. Näiden ja monien muiden tietojeni perusteella sanon, ettei kukaan vielä tiedä kuinka moneen eri sairauteen se on hyvä.

Ne on ne mineraalit niin äärettömän hyviä joita tuossa laporatorion lausunnossa mainitaan, ja kuten jo sanottu, ihmisruumis tarvitsee noita mineraaleja niin sen tähden tuon tuhkalääkkeen vaikutus on noin yliluonnollinen. Ja jo näiden perusteella sanon jokaiselle, joka käyttää priima koivua polttoaineena, ei mitään muuta puuta eikä roskaa, ja pane seulottuna lastikkapusseihin ja tarkoin suu kiinni ja talteen tulet varmaan tarvitsemaan. Sille tulee sellainen kysyntä ettei mikään riitä ja varmaan hinta sen mukainen. Siis ei yhtään grammaa hukkaan. Puhdasta priima koivun tuhkaa.

Ja lopuksi kaikki puhdas koivun tuhka seulottuna tai seulomattomana lastikki pussiin ja suu kiinni tarkoin.

Näitä kirjoja saa Os. Lovisa Marttiini Rovaniemi Kaartokatu 16 postikuluineen 1 kpl 1.50. 10 kpl tilaaja saa 10 % alennuksen, käytä jo terveenä ollessa niin säästyt vakavimmilta sairauksilta.

(uudelleen kirjoittajan huomautus: ei varmaankaan enää saane näitä tilattua yllämainitusta osoitteesta,

Tätä versiota olen hieman Editoinut, ja korostanut tärkeät kohdat)

Ihmisystävä J. M. (Janne Marttiini huom!)


Teksti löytyi Orgonisaation vanhalta foorumilta:
https://orgonisaatio.proboards.com/thread/10/koivuntuhkaveden-apu-sairauksiin


Myös koivun tuohesta runsaassa määrin löytyvä betuliini on lääke ja monikäyttöinen aine:
https://search.brave.com/search?q=betuliini+sy%C3%B6p%C3%A4&source=web

https://search.brave.com/search?q=betulin+cancer&source=web

Leave a Reply

Sulje valikko