Tämä dokumentti on puuttunut täältä jo riittävän kauan ja on aika suunnata huomio olennaiseen aiheeseen:

 pic from http://www.shockcinemamagazine.com/secretlife.jpg

Kasvien salainen elämä, niin salainen kuin itsestäänselväkin..

Dokumentti vuodelta 1979 kertoo tutkimuksesta jota on tehty ympäri maailmaa, koskien tietoisuutta joka yhdistää kaikkea elävää ja koko todellisuutta.

Videolla osoitetaan selkein esimerkein se, kuinka elävä kasvi havainnoi ihmisen tunteita, ajatuksia ja tekoja. Video on tehty Peter Tompkinsin ja Christopher Birdin samannimisen kirjan pohjalta, ja omaa kirjaan verrattuna tietysti karsitumman koosteen itse asiasta.

Muistan lukeneeni joko tuosta mainitusta kirjasta, tai sitten kirjasta nimeltä Primary Perception: Biocommunication with Plants, Living Foods, and Human Cells by Cleve Backster, mm. tutkimuksesta jossa oli todennettu sitä kuinka ihan vain esimerkiksi yksittäisellä perunalla(!) on oma bioenergeettinen sähkökenttä josta voidaan mittareilla havaita ties mitä kaikkea; Peruna mm. “tunnisti” laboratoriossa työskentelevät henkilöt (eli toisin sanoen mittaustuloksesta näkyi yksittäisten ihmisten läsnäolo sekä myös se jos ihminen keskittää tietoisuutensa kyseiseen kasviin pitkänkin matkan päästä=sama homma kuin pelkällä vedellä on mahdollista) ja huomasi jos joku tuli paikalle pitkästä aikaa oltuaan kauan pois jne.. Kirjassa mainittiin myös sykleistä joita perunan huomattiin noudattavan, se mm. “lepäsi joka seitsemäs päivä”. Kaikki elävä on yhteydessä ykseyteen ja peräisin samasta alkulähtestä, ja vaikka nämä ovatkin pelkkiä sanoja, itse asia ja aihe kertoo jotain erityisen olennaista ja mielenkiintoisesti todellakin tieteellisesti todistetusta todellisuuden luonteesta jonka mukaan kaikkea olemassaolevaa yhdistää ja sen olomuotoa ja liikkeitä määrää tietyt samat voimanalaisuudet ja koko luomuksessa vallitseva ikitietoinen pyrkimys tasapainoon ja harmoniseen kehitykseen.  

Mikäli aihe kiinnostaa, voin suositella lukemaan noita mainittuja kirjoja, mutta tämä dokumenttikin ihan hyvin avaa aihetta asiasta kiinnostuneelle.

Ensimmäinen video-ikkuna on koko The Secret Life of the Plants-dokumentti sellaisenaan ja alempi on aika hyvä kooste jossa suuri osa on napattu The Secret Life of the Plantsista, mutta jonka yhteyteen on lisätty aihetta – kasvien&veden ja globaalia tietoisuutta – sekä hieman muitakin ihmejuttuja käsittelevää tietoa muista videoista/keskustelusta jne..

From: http://www.youtube.com/watch?v=7_X2Z9v8-6Q

This is a higher resolution version of the classic and rare 1979 documentary. 
Even on the lower levels of life, there is a profound consciousness or awareness that bonds all things together.
A fascinating account of the physical, emotional, and spiritual relations between plants and man.” Essentially, the subject of the film is the idea that plants may be sentient, despite their lack of a nervous system and a brain. This sentience is observed primarily through changes in the plant’s conductivity, as through a polygraph, as pioneered by Cleve Backster. The book also contains a summary of Goethe’s theory of plant metamorphosis.
http://www.steampunknaturalist.com/bl…

From; http://youtu.be/5skbpeJ7mRo

Plant-Water-Global & Universal Consciousness-Extended Version

I put these clips together to combine some of the research being performed on consciousness. The beginning clips are from a film called “The Secret Life Of Plants”. The next part is from some of the research by Dr. Emoto and a clip called “Entangled Water” featuring David Sereda. The third part is from a documentary called “Mind Over Matter” that speaks about the Global Consciousness Project, and ends with A clip from the film “Phenomenon” and Bill Hicks speaking on Oneness.

————————————————————————————

“I should appreciate it very much if the memory of the great scientist George W. Carver would be honored …”

~ Albert Einstein

———

Vielä lisäyksenä Cleve Backsteristä ( =koko homman “valheenpaljastuskoneella” vahingossa havainnut tutkimuksenalan tärkeä pioneeri) tämmöinen lyhyt video, 13min: Primary Perception

Linkkejä aiheeseen:

http://www.theepochtimes.com/n3/186834-the-cleve-backster-interview-looking-deeper-into-the-secret-life-of-plants-part-2-of-2/

http://www.pureinsight.org/node/1496

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Secret_Life_of_Plants

Yritin etsiä joskus aikoinaan lukemaani artikkelia aiheeseen liittyen; Ihme kokeista ja tutkimuksista joissa ihmisen ajattelu/tunteet oli saatu jaoteltua niin, että aivan yksinkertaista polygrafia/valheenpaljastuskonetta pari pykälää mutkikkaammalla laitteella oli toteutettu se, että kun ihminen keskitti huomionsa/tietoisuutensa/ajatuksensa/tunteensa kasviin jollain tietyllä tavalla, virtakytkin yhdisti tai toisella ajatuksella taas katkaisi virtapiirin. Tällä saatiin siis lamppu syttymään ja sammumaan. Periaatteessahan sähköpiirien ja on/off-kytkinten määrälle ei liene tuommoisessa tempussa mitään tiettyä rajaa, muuta kuin se kuinka monensorttista ajatusta/tunnetilaa tai minkä kasvi sitten ikinä havaitseekaan – ihminen pystyy tuottamaan ja kasviin kytketyllä laitteistolla pystytään havaitsemaan kasvin kentästä, joka mitä ilmeisimmin, ainakin periaatteessa havaitsee kaiken. 
Sama tutkijaryhmä joka sai lampun syttymään ja sammumaan viritti tuommoisen radio-ohjattavan lentokoneen ohjaimeen; ylös-alas-vasemmalle-oikealle, ja onnistui lennättämään lennokkia mielensä “voimalla”.   Tässä voi vain todeta että aika lailla lainassa on kaikki mielemme voima kaiken aikaa, ja on olennaista huomata yhteys ja sen merkitys kaiken elävän välillä samoin kuin yksilön omassa elämässä.  .  . 
Olen miettinyt että olisi hyvä sovellutus kyllä, että kun saapuu kotiin illan hämärässä, pelkkä saapuminen paikalle napsauttaisi valot päälle juuri siellä minne menee jne…

Sulje valikko