Bill Gates ja Marin syytteeseen rikoksista ihmisyyttä vastaan

TOTUUDEN PUOLESTA!
Kuvassa voi olla ainakin yksi henkilö ja tekstissä sanotaan 20.49 Thegatewaypundit.com GATEWAY PUNDIT report ruth othe Conspiracy media: Watch: Italian Lawmaker Calls for Arrest of Creepy Bill Gates and Charges of "Crimes Against Humanity" By Jim Hoft Published April 16, 2021 at 9:50am 572 Comments f Share (7.1k) Gab P ON. SARA CUNIAL haluan อลบาn AVA4
Gates lienee kuitenkin lähinnä ulospäin näkyvä hahmo isommassa teatterissa, jossa ohjaajina ovat henkilöt, joiden nimiä ei yleensä mainita, mutta jotka eivät tuomiotta jää..

Hanna Davidsson, Me Kansa, kirjoitti: “Oikeudet viuhuu itsekseen ilman uutisointia. Italian hallituksessa tutkittu monien ulkopuolisten toimintaa maassa. Bill Gates haastetaan oikeuteen. Samaa aihetta kuin CDC, WHO ja tämä Davos porukka, rikos ihmisyyttä vastaan. Meillä Marin niin vaan menee Davos ohjaksissa.”

…ja minä vastasin:

Sanna Marin on edelleen syytettä vailla, mutta lieneepä syytteet ja oikeusjutut jo hyvällä mallilla kehitteillä. Rikoksista ihmisyyttä vastaan ja ties mitä. Pääministeri ei saisi olla ulkomaisessa ohjauksessa ja ohjelmoinnissa. Eikä kansa.

Kiitos todella paljon niille, jotka nuo oikeat syytteet totuudellisesti näille meidänkin kaapatun maan huijausvaltion näyttelijäpäättäjille kirjaavat! Ja jotka ovat menneiden vuosikymmenien valtiopetokset dokumentoineet ja paljastaneet, Kiitos!

Kaikki mukaan nuo syytteet sitten tekemään kansan tietoon! Kun systeemin media ei luultavasti ota asioita esille, ennen kuin se otetaan kansalaisten ja oikean journalismin ja tiedonvälitystä asiallisesti hoitavien hallintaan ja irroitetaan ulkoisesta ohjauksesta.
Tulkoon tuo asia selväksi ihmisille NYT!

Ja anteeksi vain valvova valtiovalta, mutta mafialta vaikutat, ja salailet rikoksia ihmisyyttä ja elämää vastaan? Kunniallista touhuako..? Sinä tätä virkasi puolesta lukemaan joutuva, mietippä nyt jo aivan oikeasti ITSE. Miksi asioista ei saa puhua julkisesti ja jos mielenosoituksessa puhuu, haetaan pois puhumasta? Ja kun mielenosoituksessa väkijoukko puhuu järkeä poliiseille, heidät komennetaan kauemmas väkijoukosta seisomaan!
Onko kaikki hyvin Oikeusvaltiossa? Sananvapauden tila Suomessa 2021?

Aivanko totta! Että meidän Hyvinvointivaltiossa! Milloin heräätte, systeemin virkamiehet itse, että täällä huijataan aivan kaikkia, on huijattu jo kauan? Järjestäytynyt kansainvälinen rikollisuus hallitsee Suomea, ellemme me itse hallitse! Järjestäytykää ja lopettakaa palvelemasta petoa joka on kaikkien meidän loinen!
Miten tähän systeemiin voisi luottaa, kun kaikki tämä on jo nähty? https://orgonisaatio.fi/index.php/suomen-lahihistoriaa/

Mediassa leimataan eri tavoin todelliset ajattelijat ja vaietaan vain tosiasioista, syötetään paskaa ja sirkushuveja ja montaa muuta aivan sairasta vinksahtanutta aivopesua ja psykologista ohjelmointia, juotetaan systeemin antisaippuaa, joka pyrkii saastuttamaan tämänkin kansan yhteisen mielen, joka MEIDÄN, IHMISET, on TOTUUDEN ja OIKEUDEN VOIMALLA PIDETTÄVÄ VALHEESTA PUHTAANA.

Tiedätte tämän ja sehän meitä yhdistää ja vahvana pitää, sisäisestä ja kaikkialla ilmentyvästä valosta ammentaen.
Kiitos että olette rakkaat kanssaeläjät, kaikki ja laajalti.
Kiitos, että jollain tavalla tämä ikiaikojen manifestaatio ottaa vielä muotonsa merkityksellisimmällä ja sillä ainoalla tavalla miten tämän on määrä toteutua. Pelon kautta ei tie johda minnekkään, väki vaan kiertää kehää, jolla joku jauhaa ja väsyttää väkeä ja elämää itseään, luontoa vastaan.
Itkettää tämä. Mutta se on yhteistä itkua, maailman ja ihmisten kollektiivista kärsimystä, jonka on aika jo todellakin loppua, sen on vain tultava ensin pintaan ja sitten itku ja ikävä loppuu ja kaikki paremmaksi muuttuu.

Ystävät hyvät ja vieraat sun muut, siskot veljet, isät ja äidit, lapset ja vanhat, viisaat ja paljon enemmän tai vähemmän jo nähneet, Noustaan Yhdessä ja päätetään tämä päätön meno ja valheellinen huijaus, sen jo pitkään jatkuneen ja jo aikojen saatossa monen muodon ottaneen pelkoterrorin, syyllistämisen ja vastakkainasettelun ja valheen tuputtamisen sairas jumitus, ja aletaan laittamaan maailmassa asioita kuntoon.

Meillä on siihen kaikki mitä tarvitsemme – ja systeemi paljastaa vielä itse itsensä niin läpinäkyvästi ja kokonaan, ettei kenelläkään jää ymmärtämättä mistä on kyse. Sitten vain sitä viisautta. Ja planeetanlaajuinen korkeakulttuuri on tosi.


Ja kiitos vaan systeemin sensuuritoimihenkilöt aktiivisen toimintanne paljastamisesta. Kun ei someen sovi kirjoittaa, kun neljästi katoaa kirjoitus, niin tietää vähemmästäkin, että parempi laittaa Orgonisaatiolle talteen teksti.

Kyllä se vaan katosi tämä kommentti kolmannenkin kerran.. Ha haa läpeensä läpinäkyvää alkaa olla tämä systeemin sensuuri!
Katosi sitten tuokin kommentti, joka ensin sai jäädä, mutta tuolla kuvankaappauksella, linkillä ja tekstillä varustettuna katosi…

Kommenttilaskuri toimii sentään:
Sori tää minun laittama nimien peitto vihreällä, jos häiritsee. Tuntui soveliaammalta näin.

Leave a Reply

Sulje valikko