SUOMALAISET! Meille on valehdeltu pitkään.

Tanja Tapio 23. marraskuuta 2020  · SUOMALAISET!Meille on valehdeltu pitkään.

Aika jota elämme vie Suomea syvemmälle yksityiseen omistukseen. Ei paljon edellinen postaus saanut reaktioita.

ALA ITSE TUTKIMAAN

Taloutta on elvytetty 2008 vuodesta, alhaisin koroin. Nyt ilmastonmuutoshysteria romuttaa lopullisesti talouden, se on koronarajoitteiden tarkoitus. Luuletko vielä, että tässä juostaan virusta karkuun karanteeneihin? TILASTOT!

Näin on toimittu vuosikymmeniä, jotta tulemme yhden maailmanhallituksen alle.https://www.jocka.fi/?tag=koiviston-konklaavi

TÄSSÄ TÄRKEIMMÄT SUOMEN LÄHIHISTORIAAN:

Suomi liitettiin 1995 Euroopan Unioniin massiivisen ja valheellisen kampanjan avulla. Meille valehdeltiin suoraan, ettei markka katoa, vaikka valtiojohto tiesi jo 1992 että niin tulee käymään. Meille valehdeltiin, että ruoan hinta tulee laskemaan, vaikka toisin kävi.

Mikään EU-jäsenyysvalheista ei pitänyt paikkansa ja kaiken kukkuraksi järjestettiin ei-sitova kansanäänestys, jonka perusteella liittymispäätös tehtiin. Tämän jälkeen ei tässä maassa ole kansanäänestyksiä näin tärkeistä asioista järjestetykään ja kansalaisaloitteetkin jätetään yleensä käsittelemättä, lain vastaisesti nekin.

Samana vuonna 1995 Suomi rekisteröitiin sekä Suomen yritysrekisteriin, että Yhdysvaltojen pörssien ylläpitämään yritysrekisteriin. Meille valehdeltiin, että asia ei merkitse mitään, koska se auttaa vain helpottamaan Suomen EU:lle tekemiä alv-tilityksiä. Se oli ja on valhe. Yritysrekisterissä Suomen valtio -nimisen yrityksen toimialaksi on nimetty Kaikki valtiollinen toiminta. Se siis tarkoittaa koko valtiota ja sen kaikkia toimintoja.

Tämä oli ja on rikos. Tällä päätöksellä Suomen perustuslaillinen valtiojärjestys kumottiin, sillä yrityslainsäädäntö koskee myös Suomen valtio -nimistä firmaa.

http://rayhablogi.blogspot.com/…/isanmaasi-suomi-onkin…

Vuonna 2002 Suomi liitettiin lain vastaisesti euroon ja omasta valuutasta, rahasta, luovuttiin. Asian teki helpoksi sekin, että asia oli päätetty jo kymmenen vuotta aikaisemmin. Meille ei vain koskaan kerrottu sitä. Nykyinen presidentti Niinistö ilmoitti suureen ääneen, että jäämällä euron ulkopuolelle, Ruotsi tulee maksamaan “erittäin raskaan hinnan” taloudellisesti. Toisin kävi.

Meidän kansantaloutemme on kärsinyt hirvittäviä menetyksiä ja massiivisen velkaantumisen. Ruotsi ei. Vientimme tökkii, Ruotsin ei. Ruotsilla on oma raha.

Vuoden 2015 eduskuntavaaleja edeltäneessä televisioidussa täysistunnossa silloin pääministeri Alexander Stubb ilmoitti painokkaasti, että “olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätösvallan Brysseliin.” Hän myös toisti lauseen painottaen. Yksikään kansanedustaja ei reagoinut asiaan millään tavalla, eikä yksikään media tarttunut aiheeseen. Lausehan tarkoitti koko talouspolitiikan päätösvallan siirtymistä Brysseliin. Toki näin oli ollut jo aikaisemmin.Kukaan ei koskaan kertonut meille, että kun Suomi liittyi Euroopan Unioniin, yksi ehdoista oli se, ettei Suomi enää voi lainata rahaa omalta keskuspankiltaan. Kaikki valtion ottama laina tuli ottaa “markkinoilta” eli yksityisiltä liikepankeilta.

Vuoteen 2015 näiden lainojen korkoja oli maksettu noin 70 miljardia. Muitakin massivisia menetyksiä on ollut. Suomen talouden lopullinen tuho varmistui, kun EU perusti Euroopan keskuspankin EKP:n, jonka johto miehitettiin amerikkalaisen liikepankki Goldman Sachsin entisillä johtajilla. Tämän jälkeen Suomella ei ollut enää omaa talouspolitiikkaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/…/142027-eu-politiikan…/http://rayhablogi.blogspot.com/…/suomi-eun-heittopussi.html

EU-jäsenyys tarkoitti myös Suomen tasavaltaisen demokratian kaatumista. Korkeinta päätösvaltaa ei enää käyttänyt kansan valitsema eduskunta, vaan EU-komissio ja europarlamentti. Teille valehdeltiin ja valehdellaan asiasta edelleen. EU-parlamentti vahvisti asian julkilausumallaan vuonna 2016, jolloin se totesi olevansa “ENSISIJAINEN PARLAMENTTI KOKO EU:N ALUEELLA”.

Yksikään suomalainen poliitikko, virkamies tai päättäjä ei edes kommentoinut asiaa, vaikka se teki Suomen eduskunnasta toissijaisen parlamentin Suomessa.

http://rayhablogi.blogspot.com/…/vuoden-tarkein-kadonnut…

Itsenäisyyden menettäminen on jo itsessään hirvittävä asia, mutta kun siihen yhdistyy koko valtion talouden tietoinen tuhoaminen, olemme tekemisissä totaalisen katastrofin kanssa. Teille ei vain kerrota mitään, tai valehdellaan päin naamaa. Onneksi viralliset ja julkiset numerot puhuvat puolestaan. Meidän ei tarvitse spekuloida lainkaan, ei esittää arvioita eikä mielipiteitä. Voimme katsoa kylmiä lukuja ja todeta, että EU on ollut suomalaisille taloudellinen katastrofi.

Velkaa oli toukokuussa yli 123 miljardia euroa virallisestikin.

Jorma Jaakkolan blogi: https://www.valtionvelka.fi/

Alla Oy Suomi Ab:n presidentti Tarja Halonen vastaa Jorma Jaakkolan pyyntöön saada nähtäväkseen Koiviston Konklaavissa käsitellyistä asiakirjoista. Koska kyseessä on valtiopetoksesta todistava asiakirja, Halonen määräsi kyseisen asiakirjan salaiseksi:

Leave a Reply

Sulje valikko