Miljoona kristallirakennetta: Kokonaisuus on enemmän kuin osastensa summa

Tässä mielenkiintoinen tutkimus kristallirakenteiden kokonaisuutta voimistavista ominaisuuksista. Asia liittyy käytännössä esim siihen mielenkiintoiseen ilmiöön, että vaikkapa inkivääri+neilikka+kardemumma+kaneli teetä keittäessä, monimutkaisten kasviyhdisteiden liukeneminen veteen tekee juomasta ihmisen kehoon nähden monipuolisesti tervehdyttävän – ja kun sopivanlämpöiseen juomaan sitten sekoitetaan kiderakenteista hunajaa, joka yhdistyy veden rakenteen kanssa lisäten hunajan vivahteikkaiden yhdisteiden kristallisuuden kokonaisuuteen – inkiväärin ym. bioaktiiviset ominaisuudet sekä lämpimän veden sisältämän kokonaisenergian toimivuus ihmiskehoa hoitavana ja yksinkertaisesti voimistuvat.

https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.chemrev.9b00155

A Million Crystal Structures: The Whole Is Greater than the Sum of Its Parts

  • Robin Taylor
  •  and 
  • Peter A. Wood*

Nootti: Sehän on sillä tavalla hullunkurista, että jos youtuben tai muun vastaavan palvelun alaisuudessa mainitsee sanalla sanoen esim inkiväärin terveyshyödyistä ja tervehdyttävästä, jotakin mahdollisesti parantavasta ominaisuudesta – on siinä tarpeeksi syytä poistaa kyseinen julkaisu kyseiseltä alustalta. Niin hullua kuin se onkin, sensuuri on todellinen asia, ja koskettaa nykypäivänä ihmisiä myös heidän huomaamattaan varsin rankasti.
Tästäkin syystä, on syytä toteuttaa maassamme täysi ja todellinen laillisuuden tarkistus, ja palauttaa laki ja järjestys linjaan totuuden ja elämänoikeuden periaatteiden, ihmisoikeuksien ja elämän perusasioiden kanssa. Silloin hoituu kuntoon myös tervehdyttävistä jutuista julkisesti puhumisen tai julkaisemisen vapaus, ja loppuu systeemin kontrolli siitä mitä saa kirjoittaa ja mitä muka ei.

Leave a Reply

Sulje valikko