Agenda 21 – Juha Ahvio – Pakottaako yhteiskunta jokaisen Suomalaisen vaihtamaan maailmankatsomustaan

Agenda 2021 , systeemin agendaa ja silmänlumetta “kestävästä kehityksestä “. . . Keinotekoisen mentaliteetin ja järjettömyyden maailmanjärjestyksen julkituontia.

Selkiyttää kyllä todella paljon maailman havainnointia, kun tietää, millaisia agendoja on kirjoitettu ja toteutuksessa juuri nyt – alkaa nähdä monesta asiasta selkeämmin läpi, eikä myyntipuheet ja silmänlumeen esittelyt ja muu systeemin teatteri oikein enää toimi ja vaikuta… Vaan ihmiskunta herää.

“Agenda 21 edustaa avointa pyrkimystä maailmanhallituksen ohjaamaan ekososialistiseen totalitarismiin…”

Kannattaa kuunnella.

Juha Ahvio kertoo tuossa tuosta YK:n ja systeemin agendasta 21 eri asioita. Ja kommentoi monia niistä asioista myös oman näkemyksensä mukaisesti. Esim. puhe Israelista, esimerkkinä vahvasta kansallisvaltiosta, joka olisi jotenkin oikeutetulla tavalla olemassa siellä missä nyt on – kun tosiasia on että se maa on Rotschildin ja muiden systeemin kätyreiden ja juurikin aivan juuri sen agendan ajajien hallussa – josta hän haluaa puheessaan ihmisiä varoittaa ja toiminut perustamisestaan lähtien valtavan raadollisen fasistisella ja epäoikeudenmukaisella tavalla, toteuttaen käytännössä kansanmurhaa..

Halusin vain mainita. Että kaikki Ahvion esittämät näkemykset eivät siis resonoi minussa totuuden ja kokonaisuuden kanssa ja lisättävää olisi..

Maa elävänä organismina ja kokonaisuutena on todellakin myös tärkeä asia ja hyvä tiedostaa oma yhteytemMe – mutta “Gaia-uskonto”, josta hän systeemin agendana kertoo, on jotain kieroa mitä todellisuudesta on väännetty harhautusmielessä.

Mutta todella tärkeää ja vahvaa asiaa hän on kirjoittanut ja puhuu. Kiitos siitä.


https://www.patmos.fi/blogit/eun-elpymisrahasto-ja-maailman-talousfoorumin-great-reset/


Ihmisten maailmanparannustahto ja ymmärrys luonnon kunnioittamisen tärkeydestä, ihmisoikeuksista ja oikeudenmukaisuudesta jne, on valjastettu ja kaapattu vihreänä aatteena myydyn systeemin agendan eteenpäinviemiseen.

Jostain syystä, systeemin opettamalla vihreiden ja YKn ja muiden multinatsionaalisten aatteella, on halu suppressoida ihmisen todellinen luovuus ja hyvyydelle pohjautuva perusolemus, ja syyllistää ihminen kaikesta siitä, mitä luonnolle on viime vuosikymmeninä ja satoina tehty – eli nähty pelkkänä resurssina ja alempana kuin ihminen itse. Asianahan tuo on totta, että menneet tavat eivät ole olleet hyviä, mutta käytännössä ihmiskunta on manipuloitu toteuttamaan menneen vuosisadan asiat tällä toteutuneella tavalla – ja nyt, kun järki on sanonut jo kauan, ettei tällaisessa menossa ole mitään järkeä – tarjoaa systeemi nyt tiukkaa koko maailman järjestystä isosti muokkaavaa valmiin suunnitelman toteuttamista, että koko maapallosta halutaan tehdä keskushallittu dystopia, jossa kaikkea hallitsee tekoälyllä pyörivä yhteisjärjestelmä, joka mm. hyvin keskeisesti haluaa hallita mm. syntyvyyttä “lisääntymioikeuksia” sääntelemällä, energiantuotantoa ja sääntelyä, kaikkea ostamista ja myymistä ym. Ja jos ihmiset antavat pelon hallita elämäänsä eivätkä tajua yleistä vedätystä, he jatkavat ja niin jatkaa systeemikin.

Mutta kun NYT ihmiset heräävät siihen, millaista suunnitelmaa systeemi ajaa läpi niin maassamme kuin maailmanlaajuisestikin – niin täytyy toimia!

Kaikkea yritetään myydä ihmisille joko pelolla tai naamioutuna joksikin, joka ihmisen on eettisesti väärässä luulossa mahdollista hyväksyä.

Systeemin agendan vilpillisyyden tajuavien täytyy nyt älähtää kunnolla tämän liian kauan jatkuneen hulluuden päättämiseksi, ja perustettava kaikki uudestaan tai kaapattava koko yhteiskunta takaisin globalistista systeemin agendaa (ikäviä seurauksia) ajavilta tahoilta – ja laitettava syylliset vastuuseen ja retriiteille parantoloihin jne….

On alettava rakentamaan OMAVARAISUUTTA ja ITSENÄISYYTTÄ , jos haluamme joku päivä olla maailmassamme ja maassamme vielä vapaita ja ilman teennäisiä kriisejä ja valmiiksisuunniteltuja ratkaisuja – jotka ovat kaikki, pelkkää silmänlumetta viranomaistahoilta ja median suunnalta, heijastellen kaikkialla yhteiskunnassa harhaansa, jota pelokkaat ja manipuloidut yhdessä systeemin agendan globaalin kasvatuksen vilpillisessä valossa, omalla voimalla ylläpitävät.

Totuus kasvaa kyllä heissäkin kaikissa, ja nousee Maasta ja laskeutuu taivaasta, eli virtaa energiana kaikkialla kosmoksessa, meissä. Aika on nyt, eikä milloinkaan muulloin.

Agendat julki!


Samasta aiheesta hyvä lyhyt video:

Videossa Edward Griffin kertoo, mitä YK:n Agenda 21 tarkoittaa

MeKansa.fi sivustolla lisätietoa ja hyviä linkkejä asiasta:

https://mekansa.fi/agenda-21/

Leave a Reply

Sulje valikko