Suomeen tarvitaan PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIN

Suomeen tarvitaan PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIN

Suomeen tarvitaan kansan perustama PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIN ja yleinen laillisuuden ja totuudellisuuden tarkistus.
Nykypäivänä, yhteiskuntamme tila ei ole laillinen, eikä ole ollut sitä aikoihin.

On hyvä miettiä mitä yhteiskunnan palaaminen lailliseen tilaan tarkoittaa ja miten suuren parannuksen se toimi tuo. Monelle ei hahmotu maailman ja tämän maan ongelmat tai todellinen oikea ja väärä niin selkeästi, että nykytilan kaoottisuudessa näkisi mitään laitonta, mutta siksipä hyvä avata silmiä todellisuuteen. 

Laillisuuteen palaamisella tulee käyttöön vapaa energia, tulee toimiva terveydenhoito, loppuu niukkuus ja masennus, järjetön jatkuva kilpailu ja selviytymisen tarve jne. Loppuu ryöstö ja vääryys. Mahdollistuu todellinen korkeakulttuuri ja yltäkylläisyyttä luonnollisesti lisäävä yhteisöjen ja kansojen verkosto, voimistuu kaikkinainen parannus. Maailmanlaajuisesti. Ensisijaisesti meitä ajatellen, meidän vastuulla, tässä maassa.

Ennen kaikkea, ihmisten tietoisuus ja mieli, vapautukoon totuuden valoon..

Systeemin pankkikartellilta otetut lainat sitovat maat ja niiden politiikan systeemin ohjaukseen. Tämä on paljon käytetty tapa lavastaa näennäiset perusteet ottaa maiden luonnonvarat ja infrastruktuurit kartellikorporaatioiden haltuun.

Rahajärjestelmästä sanottua

Laillisuuteen palaamisen tarpeesta voit tällä aikaa lukea lisää täältä: Suomen lähihistoriasta ja kansalaisaktivismin tarpeesta

Nykypäivään tullessa, rikosten listaan on kertynyt melkoinen määrä asioita, jotka eivät ole laillisia Suomen perustuslain valossa, mutta jotka on puskettu läpi ja toteutettu median ja arkielämän kiireiden pitäessä ihmiset varattuna muissa aiheissa, kuin siinä, mitä maassamme tapahtuu ja miten laillista se on. Aika avata silmät!


Lukuisat laittomuudet ja yleisen moraalin rappeutuminen ja vääryyksien pakkohyväksyttäminen on näinä artikkelin mainitsemien asioiden jälkeisinä vuosikymmeninä, systeemin toimesta vain jatkunut ja kiihtynyt. Valtaväestön mielen manipulointi ja propaganda vain kärjistynyt ja muuttunut entistä räikeämmäksi – herättäen samalla valtavat määrät ihmisiä jo itse ajattelemaan ja huomaamaan, mitä meneillään on.
Siksi aika on toden laki jo kypsä väen todelliselle valveutumiselle ja ryhdistäytymiselle.


Tässä keskustelua aiheesta;

Keskustelua Valtiopetosten purkamisesta

Avaamme keskusteluun: Suomessa tapahtuneita valtiopetoksia, 80-luvun rahanluonnin luovutusta kansainväliselle pankkikartellille, 90-luvun laman rikollista järjestämistä ja laman uhrien kokemuksia, Koiviston konklaavia, SSP-sopimusta, Suomen jatkunutta yhtiöittämistä ja ryöstöä nykypäivään, laittomaan NATO-isäntämaasopimukseen, EU:n velkaunionisopimukseen ja koronahuijaukseen osallistumiseen asti. Kuinka laittomat sopimukset ja niihin sidottu velkaorjuus ja muut seuraukset ovat mitätöitävissä? Onko Suomen mahdollista palauttaa itsenäisyys ja aloittaa ns. “puhtaalta pöydältä”. Keskustelemassa To 3.2.2022 klo 19 Jukka Davidsson, Kati Jylhä-Ollila ja Jukka Juntunen

Keskustelu jatkuu Suomen vapaaseen tulevaisuuteen, ravintoon, rahaan, energiaan ja asumiseenkin liittyen. Mitkä ovat voimavaramme ja välineemme tilanteen muuttamiseksi nyt? Tieto ja ratkaisut, väen saattaminen totuuden valon ääreen, millä toimin Suomi ja maailma saadaan järkiinsä ja paranee?
Keskustelemassa Jukka Davidsson, Jukka Juntunen ja Kati Jylhä-Ollila.

Tähän rakenteilla sivu PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIMEN PERUSTAMISESTA.
Suunnitteilla suunnitelmaa, yhteisön yhdistäminen yhteisen tavoitteen ja todellisen lain taakse, organisoituminen. Katsotaan mitä ja milloin.

Aikalinjaa:

LAITTOMUUDEN TILAAN HAVAHTUMINEN ->
YHTEISKUNNAN LAILLISUUDEN TILAN VAATIMUS ->
PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIN ->
LAILLISUUDEN TARKISTAMINEN; NYKYHETKI, MENNEET VUOSIKYMMENET, HISTORIA ->
AKUUTIT JA PIDEMMÄN AIKAVÄLIN LAIN MUKAISET TOIMENPITEET JA MUUTOKSET NYKYJÄRJESTELMÄÄN ->
SIIRTYMÄAJAN YHTEISKUNTAJÄRJESTELYT ->
LAITTOMIEN RAKENTEIDEN LAKKAUTTAMINEN, LAITTOMIEN SOPIMUSTEN JA VELKOJEN MITÄTÖINTI JNE.

PERUSTUSLAIN JA TODELLISEN MORAALIN MUKAINEN YHTEISKUNTA ->
VALTAVA RESURSSIEN JA HYVINVOINNIN VAPAUTUMINEN JA TERVEHTYMINEN. YHTEISEN HYVÄN KASVATTAMISEN JA EHEYTTÄMISEN, SYDÄNTÄLÄMMITTÄVÄN YHTENÄISYYDEN JA YHTEISEN KUNNIOITUKSEN HERÄÄMINEN JA KASVUUN JA KUKOISTUKSEEN LÄHTEMINEN ->

Kutakuinkin noin.


https://www.youtube.com/live/FOWjsYRTars?si=nCB26OatuLU5Qcs-

Itsemääräämisoikeuden ja Laillisuuden palauttaminen Suomeen – 18.12.2023, Jukka Juntunen-striimipaasaus asioiden tilasta

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/12837

Leave a Reply

Sulje valikko