Rahajärjestelmästä sanottua

Kaapatun talousjärjestelmämme niukkuus, yleinen puute ja köyhyys – ja maamme hukuttaminen velkoihin – on tarkoituksella ylläpidettyä ja tarkoituksella aikaansaatu tila – ja se loppuu juuri silloin, kun ihmiset tiedostavat ja sanovat yhteen ääneen että nyt riittää!

Suomi liittyi EEC-vapaakauppajärjestelmään 1974 alusta, ja sopeutumisaika umpeutui 1985. Suomen valtio oli sitä ennen rahoittanut valtiomenoja lainaamalla suoraan omasta keskuspankistamme.
Suomen Pankki puolestaan tilitti voittonsa (ml. korkotuottonsa) takaisin valtion kassaan noin vuoden viiveellä. Ja valtiomme velkaantumisaste pysyikin hyvin maltillisena läpi koko 60- ja 70-lukujen aina 80-luvun alkupuolelle. EEC:n myötä siis tuo keskuspankkimme suora valtiorahoitus piti lopettaa, ja valtiolainat piti hakea ns. ’markkinoilta’.
Valtion rahoituksen on sitten vuoden 1985 hoitanut finanssilaitokset, eli käytännössä suurimmat kansainväliset yksityiset liikepankit.“(https://aribonoalen.wordpress.com/…/merkittavin-syy…/…)


Sanottua:

“Jos ihmiset ymmärtäisivät miten pankkijärjestelmämme oikeastaan toimii, uskon, että vallankumous tapahtuisi ennen huomisaamua.”
–Henry Ford–

Ahneus ja kilpailu eivät ole kiinteä osa ihmisluonnetta… Ahneus ja pelko synnytetään ja niitä ylläpidetään niukkuutta luovan rahajärjestelmän avulla.”
–Bernard Lietaer, taloustieteilijä —

“Pelkäänpä etteivät tavalliset ihmiset ilahdu, jos heille kerrotaan, että pankit voivat luoda ja luovatkin rahaa. Ja että ne jotka kontrolloivat maan rahanpainoa, määrävät myös maan hallituksen politiikan ja kannattelevat käsissään kansakunnan kohtaloa.”
–Reginald McKenna, Iso-Britannia, valtiovarainministeri 1915-1916–

“Jos haluatte elää jatkossakin pankkiirien orjina ja maksaa orjuuttamisenne kustannukset, niin antakaa vain pankkiirien jatkossakin luoda rahaa ja hallita luottoa.”
–Sir Josiah Stamp, Bank of England, johtaja 1928-1941–

Kun maan hallitus on riippuvainen pankkiirien rahoituksesta, ei vallassa ole hallitus, vaan pankkiirit, sillä käsi joka antaa, on ylempänä kättä joka ottaa… Rahalla ei ole kotimaata; rahoittajat eivät tunne isänmaallisuutta eivätkä säädyllisyyttä; heidän ainoa tavoitteensa on tuotto.”
–Napoleon Bonaparte–

“Totuus on, kuten tiedämme, että suurten talouskeskittymien finanssitahot ovat omistaneet Yhdysvaltain hallituksen aina Andrew Jacksonin päivistä lähtien…”
–Franklin D. Roosevelt–

“Olen mitä onnettomin mies. Olen tahtomattani tuhonnut maani. Mahtavaa teollisuusvaltiotamme ohjaa nyt sen rahajärjestelmä. Rahajärjestelmämme on keskittynyt. Kansakunnan kasvu ja kaikki toimemme ovat vain muutamien miesten käsissä. Meistä on tullut yksi huonoiten johdetuista, täydellisimmin kontrolloiduista ja dominoiduimmista hallituksista sivistyneessä (hah) maailmassa. Hallitus ei edusta enää vapaata mielipidettä, vakaumusta ja enemmistöpäätöstä, vaan pienen dominoivan ryhmän mielivaltaa ja painostusta.”
–Woodrow Wilson, Federal Reserve Bank, perustaja–

“Emme voi ratkaista ongelmia käyttämällä samanlaista ajattelutapaa, jollaista käytimme luodessamme ne.”
–Albert Einstein–

Tyydyttääkseen valtion rahantarpeen ja kansalaisten ostovoiman, valtion tulisi itse voida luoda oma rahansa. Etuoikeus omaan rahaan ja sen hallintaan ei tarkoita ainoastaan valtion ylintä valtaoikeutta, vaan myös valtion suurta mahdollisuutta. Omaksumalla nämä periaatteet, veronmaksajat tulevat säästämään valtavia summia rahaa, jotka muuten menisivät korkojen maksuun. Näin raha lakkaa olemasta ihmiskunnan herra ja siitä tulee sen palvelija.”
–Abraham Lincoln–

“Kaikista pankkitoiminnan järjestelmistä huonoin on se, joka nykyään on käytössä.”
–Mervyn King, Englannin keskuspankin pääjohtaja, New Yorkissa 25. lokakuuta 2010


Lisää rahan valheesta ja meneillään olevista talousrikoksista elämää vastaan. Tutki tietoa! Jaa! :
https://orgonisaatio.fi/index.php/suomen-lahihistoriaa/
https://orgonisaatio.fi/index.php/ajan-henki-2/
https://orgonisaatio.fi/index.php/orjuuden-vuosisata-keskuspankkien-historia/
https://orgonisaatio.fi/index.php/all-wars-are-bankers-wars-kaikki-sodat-ovat-pankkiirien-sotia/
https://orgonisaatio.fi/index.php/the-debt-of-dictators/
https://orgonisaatio.fi/index.php/the-end-of-poverty/

Leave a Reply

Sulje valikko